Udvikler - Oracle

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Vil du være med til at udvikle og integrere til skyen?

Vil du hjælpe os med at sikre de bedste forudsætninger for, at forskerne kan finde frem til en bæredygtig fremtid, sende udstyr i rummet eller udnytte supercomputerens fulde potentiale? Og så endda med dét du brænder for: IT-udvikling.

DTU er et eliteuniversitet, og derfor skal vi også være på forkant med teknologien. Med ansvaret for at udvikle specialløsninger baseret på den seneste Oracle teknologi, vil du sætte dit aftryk på fremtidens digitalisering i en stor organisation.

DTU står midt i en spændende tid, hvor vi flytter forretningskritiske administrative Oracle-systemer op i skyen. Og til at understøtte den udvikling, har vi brug for dig til at udvikle løsninger, der integrerer tæt med Oracle Fusion Cloud.

En fleksibel arbejdsplads med hovedet i skyen
Glæd dig til at blive en del af 30+ kollegaer i Oracle Kompetence Center (OKC), hvor vi altid arbejder med den nyeste teknologi. For os er det vigtigt at kunne se fremtiden i nye teknologier, og derfor har vi i øjeblikket hovedet i skyen. Der er mange spændende og udviklende projekter i pipelinen, hvor dit indspark vil gøre en forskel.

Din nye arbejdsplads bliver på DTU's campus i Lyngby med gode muligheder for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde. OKC hører organisatorisk under Afdelingen for Økonomi og Regnskab. Vi varetager end-to-end processer, og du vil derfor få kollegaer, der sidder med alt fra proces, teknik, funktionelt og kommunikation. Vi arbejder sammen mod målet, og kan i fællesskab se systemer blive udviklet, implementeret og taget i brug - også af os selv. DTU udvikler teknologi for mennesker, og derfor har vi fokus tæt rettet mod brugerens behov. Vi samarbejder også med andre danske universiteter om fælles løsninger, og dine løsninger kan ad den vej finde endnu bredere anvendelse.

Høj faglig sparring og ansvar for brugervenlige løsninger
Du får et udfordrende job med tæt dialog til dine kollegaer, hvor alle byder ind i det faglige fællesskab. Vi sætter en dyd i at give plads til den enkelte og have højt til loftet.

Du får gode muligheder for selv at forme jobbet med udviklingsløsninger tæt integreret med vores omdrejningspunkt: Oracle Fusion Cloud. Du indgår i teamet Drift og teknik, som sikrer udvikling af løsninger, integrationer og den tekniske side af rapporteringen. Her får du ansvaret for udvikling af specialløsninger, der skal indgå i tæt samspil mellem vores PaaS og Saas løsninger i skyen. De løsninger som du vil udvikle og drifte kan dække over alt fra små UI forbedringer til store komplekse løsninger, som understøtter DTU's forretningsbehov.

Vi arbejder med en bred vifte af de seneste Oracle produkter og dækker hele teknologi stacken, så du har mulighed for at udvikle dig i mange retninger og beskæftige dig med mange specialer - også ML og RPA.

Med reference til teamlederen for Drift og Teknik, vil dine væsentligste arbejdsområder være:
  • Udvikle løsninger til slutbrugerne i tæt kontakt med både funktionelle og brugerne
  • Være en aktiv deltager i projekter og bidrage med sparring ved design og implementering af specialløsninger baseret på Oracle teknologier
  • Integrere løsningerne tæt med ERP, HCM og andre Oracle Cloud miljøer primært ved brug af Oracle Integration Cloud og Oracle Fusion.
  • Sparre med andre universiteter om løsninger og udveksling af erfaringer


Oracle-teknisk ankerperson i forbindelse med løsningsudvikling
Hvem er du? Det ved du uden tvivl bedre end os, men enten arbejder du allerede hjemmevant med Oracle, eller også har du gåpåmod til at oparbejde erfaringen ved hjælp fra kollegaer.

Som person er det vigtigt for dig at skabe gennemskuelige og holdbare løsninger, som giver værdi for brugerne. Og ligesom os, ser du muligheder i nye værktøjer og løsninger.

Derudover forventer vi, at du:
  • Kan gennemskue komplekse problemstillinger og sikre god, stabil og hurtig opgaveløsning
  • Er metodisk, analytisk og bider dig fast i tekniske problemer til de er løst
  • Er en holdspiller som både spiller ind og deler viden, men også udfordrer teknikken og bidrager positivt til trivsel og teamets udvikling


Vi ser det som en fordel, men ikke en forudsætning, at du har kendskab til Oracle APEX, Oracle OIC, Oracle OL/SQL, Java script, Oracle Fusion Cloud eller Finans/HR data.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for akademikere i staten eller organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat) eller CO10/LC-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for IT-medarbejdere (Prosa) i statens tjeneste afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund.

Dit arbejdssted bliver på DTU Campus i Lyngby.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din motiverede ansøgning online senest den 18. april 2022. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Vi gennemgår ansøgninger og indkalder kandidater løbende.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Johnny Carlsson på 9351 0701.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Kongens Lyngby
  • Mandag den 18. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
18. september 2024 11
17. september 2024 10
16. september 2024 10
15. september 2024 12
14. september 2024 12
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 11
10. september 2024 10
9. september 2024 10
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 9
5. september 2024 9
4. september 2024 9
3. september 2024 9
2. september 2024 11
1. september 2024 11
31. august 2024 11
30. august 2024 11
29. august 2024 11
28. august 2024 11
27. august 2024 11
26. august 2024 10
25. august 2024 11
24. august 2024 11
23. august 2024 11
22. august 2024 10
21. august 2024 10
20. august 2024 10
19. august 2024 11