Sygeplejerske OK-Fonden [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hornbæk

Når du har læst om jobbet og ønsker at møde os, så send en SMS til afdelingsleder Christina Ekstrand-Olsen på 30 94 94 04, så snakkes vi ved.

Her kommer 5 gode grunde til, at du er vores nye sygeplejerske.

1# Du får egne ansvarsområder og mulighed for at vokse og udvikle dig
Som sygeplejerske på Hornbækhave får du store muligheder for at sætte dit unikke præg på kulturen, hverdagen og sygeplejefagligheden. Du får dine egne ansvarsområder som kost- og ernæringsvejleder, eller bliver ansvarlig for elever og studerende eller superbruger i dokumentation. Sammen med gode kollegaer får du ansvar for oplæring, daglige triagemøder, undervisning og daglige understøtte de sygeplejefaglige aspekter hos de øvrige faggrupper gennem supervision og feedback. Du får ansvar for medicinhåndtering, kontakt med læger, tandlæger, ældrepsykiatrien, hospital og pårørende. Med ansvaret følger pligten. Du går forrest og viser vejen som rollemodel, og derfor er du også en del af den nære pleje.

2# Du får kollegaer og arbejdsmiljø, som du ikke kan undvære (næsten)
Når vi bruger en stor del af vores tid på arbejdet, skal vi også trives og finde jobbet meningsfuldt. Derfor har vi brug for hinanden, sammenholdet og fællesskabet. På Hornbækhave gør vi en dyd ud af, at arbejdsmiljøet og kulturen er præget af åbenhed, humor og respekt. Vi har hele tiden fokus på trivsel, værdierne, kulturen og hinanden som mennesker i ord såvel som handling. Arbejdet med mennesker, der har brug for ens faglighed og medmenneskelighed, er meningsfuldt, men det stiller også krav til os. Vi ønsker at være nysgerrige, lærende, lyttende og gør os altid umage med at være ordentlige og have respekt for den andens integritet. Etikken – hensynet til det andet menneske – er altid det vigtigste.

Mød dine kommende kollegaer på Hornbækhave her.

3# Du får mulighed for at sætte dig præg og gøre en forskel
Sammen med et virkeligt stærkt hold af dygtige kollegaer, blandt andet øvrige sygeplejersker og ledelse, bliver du en vigtig og aktiv del af forandringsprocessen med at flytte ind i et nyt hus. Vi har allerede en sund kultur på Hornbækhave med høj trivsel, lavt sygefravær og et godt samarbejde. Det nye hus byder på en masse fantastiske muligheder, herunder velfærdsteknologi, som skal understøtte beboerne i høj grad af selvhjulpenhed og sikre medarbejderne gode arbejdsforhold for at skabe mest mulig tid til pleje og omsorg. Der skal etableres nye rutiner og arbejdsgange, som både kalder på struktur og kreativitet, og det får du lov til at være med til.

Her kan du læse mere om Carmen på 94 år, som glæder sig til at flytte til Hornbækhave.

4# Du får et alsidigt og komplekst job med faglige udfordringer
Hverdagen på Hornbækhave er sygeplejefagligt kompleks og en bred funktion med masser af udfordringer og udviklingsmuligheder. Du varetager både somatisk-, psykisk- og klinisksygepleje. Ikke mindst fordi vi har 12 boliger til midlertidige rehabiliterende pladser, hvor beboere visiteres f.eks. i forbindelse med udskrivelse fra hospital. I takt med at udskrivelser sker tidligere, øges kompleksiteten og dermed også behovet for både akut og medicinsk sygepleje. Vores beboerne har sammensatte sygdomsforløb, hvor alle dine kompetencer, erfaringer og evner bliver sat i spil ved multisygdom, palliative og terminale forløb. Mange beboere lever med en demenssygdom. Vi arbejder med personcentreret omsorg, som tager afsæt i Tom Kitwoods teorier, hvor fokus er på mennesket, og hvor det ikke er sygdommen, der definerer mennesket. Du får derfor alle muligheder for at udvikle dine kompetencer, færdigheder og viden i arbejdet med mennesker med demens.

5# Du får meget mere end et job, hvor vi tilbyder:
  • En god løn og derudover en række medarbejderfordele såsom sundhedsforsikring, gratis fitnessmedlemskab og lækre julegaver.
  • Arbejdstid 30-37 timer om ugen alt efter hvad du ønsker.
  • Arbejde hver 4. weekend.
  • Introduktion og onboarding til hverdagen, opgaver, organisation og værdier på Hornbækhave og OK-Fonden.
  • Løbende kompetenceudvikling.
  • Tæt kollegaskab med andre sygeplejersker samt en tværfagligt sammensat medarbejdergruppe.
  • At blive en del af en større non-profit organisation med alle de udviklingsmuligheder, der er i OK-Fonden.

Er du interesseret i at høre mere, så send en SMS til afdelingsleder Christina Ekstrand-Olsen på 30 94 94 04, så finder vi tid til at mødes.
Hvis det passer dig bedre, er du også velkommen til at sende en kort ansøgning og CV


Venlig hilsen
Din kommende leder og kollegaer
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hornbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Hornbæk
  • Tirsdag den 11. januar 2022

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper i Nordsjælland

    Vi arbejder målrettet på, at den enkelte beboer kan leve det gode liv fyldt med tryghed og velbefindende. Det gør vi bl.a. ved:At vi inddrager beboerne så meget som muligt i hverdagens aktivitete..
    • SOSU-hjælper
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Hillerød

    Vil du ledsage en mand med epilepsi til og fra skole? 15 timer i ugenEn ung mand søger dig der har lyst til at ledsage ham under kørsel. Manden har CDG-syndrom, som er en medfødt stofskiftesygdom d..
    • SOSU-hjælper
    • Hillerød
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Hillerød

    Har du erfaring med at arbejde med børn? Har du kendskab til ADHD, og vil du hente en pige fra skole mandag - fredag? Så er du måske den, vi søger!Om opgavenStillingen er hos en glad pige på 7 år, .
    • SOSU-hjælper
    • Hillerød
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Hillerød

    Vi søger dig som har lyst til at ledsage en mand om morgenen og om eftermiddagen, til og fra hans hjem og skole. Manden har dobbelt cortex syndrom og epilepsi. Han sidder i kørestol, og har begræns..
    • SOSU-hjælper
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Hornbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Hornbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i Hornbæk over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1