[xxxxx] søger planlægger til hjemmeplejen i Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Er du skarp til Nexus, planlægning af kørelister og motiveres du af at bruge dine faglige kompetencer og indgå i et tæt samarbejde med engagerede kollegaer, der dagligt arbejder for at skabe den bedste hverdag for vores borgere i hjemmeplejen? Så er det dig vi søger som planlægger til vores afdeling i Odense.

Svane Pleje søger en planlægger til hjemmeplejen i vores afdeling i Odense. Som planlægger får du ansvaret for at planlægge, disponere og koordinere ressourcer og kompetencer for 8 til 10 ruter - under hensyn til borgernes behov og visiterede indsatser.

I det daglige har du ansvar for kørelisterne og at vagterne er dækket ind. Med din sundhedsfaglige baggrund og forståelse skal du planlægge og sikre en effektiv logistik på ruterne til borgerne. Du bliver centralnerven i vores hverdag. Som planlægger har du ansvar for at varetage opstartsbesøg hos nye borgere, samt indberette og fagligt argumentere for tilpasninger af ydelser til visitationen af borgerne. En stor del af jobbet er at tale med og servicere borgerne og tilpasse deres plejebehov. Det kræver, at du kan prioritere opgaverne ud fra din sundhedsfaglige forståelse og din interesse for at bruge ressourcerne effektivt.

Som planlægger får ansvaret for et team af medarbejdere og ca. 8 ruter. Du vil få et tæt samarbejde med afdelingslederen og den daglige leder, som sidder på kontoret. Vi arbejder ud fra teamtanken og har stort fokus på udviklingen af interne arbejdsgange i forbindelse med faste rul og ruter og det kollegiale samarbejde. Derudover skal du sikre dig, at kommunens retningslinjer og Svane Plejes mål overholdes og implementeres i plejen ude hos borgerne og bruges i dine daglige gøremål.

Din arbejdstid ligger primært i hverdagene mellem 6 og 15:30 med dertilhørende weekendvagter hver tredje uge i ledelsesvagt (forvagt/bagvagt).

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Planlægning af ruter og sikring af at de daglige digitale kørelister ligger tilgængeligt for medarbejderne, så der sikres kontinuitet og kvalitet for borgerne
  • Sikring af at arbejdsopgaver fordeles mellem personalet med rette faglige kompetencer - og medvirke i prioriteringen og tildeling af borgere/opgaver ved sygdom efter rette kompetencer
  • Bestilling af APV-hjælpemidler i samarbejde med forflytningsvejleder
  • Oplæring af nye medarbejdere
  • Indberette og fagligt argumentere for tilpasninger til visitationen af borgerne
  • Administrative opgaver såsom at tage telefonen, ordne medarbejderpapirer eller køre ud på besøg

Din profil

Vi søger dig, der er sundhedsuddannet og som allerede har kendskab til hjemmeplejen. Vi forestiller os, at du har erfaring med planlægning og vagtdækning, og har fokus på det gode samarbejde og den faglige dialog - både internt og eksternt. Det er derudover en fordel med kendskab til omsorgssystemet KMD-Nexus og Odense Kommunes forløbsmodel, samt erfaring med planlægning.

Vi forestiller os derudover, at:

  • Du har et kæmpe omsorgsgen og kan lide at arbejde med mennesker
  • Du udviser fleksibilitet i forhold til opgaveløsning
  • Du har gode mundtlige og skriftlige kompetencer og anvender en god og anerkendende kommunikation
  • Du formår at spille dit team fagligt og socialt stærk

Du bliver en del af vores afdeling i Odense på Norgekaj med udsigt over havnen. Afdelingen huser en hjemmeplejegruppe bestående af ca. 70 medarbejdere fordelt mellem social- og sundhedsassistenter, fysioterapeuter, social- og sundhedshjælpere og omsorgshjælpere. Vi er organiseret i teams med ugentlige teammøder, der har til øje at holde fokus på faglig refleksion og læring, som vi tænker du skal være med til at sætte dit præg på. Vi arbejder rehabiliterende med borgeren i centrum med fokus på at give den enkelte borger mulighed for at leve et værdigt liv med trivsel og livsglæde.

Vi tilbyder:

  • En fast stilling på 37 timer
  • Medindflydelse på dine arbejdstider og fleksibilitet
  • Stor frihed under ansvar
  • En lydhør ledelse, der forstår at den enkelte medarbejder er en stærk ressource og som ønsker at imødekomme medarbejdernes ønsker og behov

Vil du med på holdet?

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt og opfordrer dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler. Vi glæder os meget til at modtage dit opkald og ansøgning.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker stillingsopslaget uddybet, er du velkommen til at kontakte daglig leder Trine Harboe på +45 60 38 93 02 eller på e-mailadressen [email protected].

Løn efter kvalifikationer.

Om Svane Pleje

Svane Pleje er en af Jyllands og Fyns største private leverandører af hjemmepleje og praktisk hjælp. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen og har i dag mere end 500 medarbejdere fordelt mellem vores 11 afdelinger i Jylland og på Fyn. Vi ved hvor vigtig omsorgsfuld og professionel pleje er. Hos Svane Pleje har vi derfor alle hjertet på rette sted, og sætter en ære i at give vores borgere den bedste pleje med fokus på helhedspleje, så borgerne oplever mest mulig kontinuitet i hverdagen.

Hør mere om, hvordan det er at arbejde hos Svane Pleje fra nogle af vores medarbejdere her: https://svanepleje.dk/wp-content/uploads/2021/12/4.mp4


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Odense C
  • Tirsdag den 01. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i Odense C over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 4
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 2