Kalkulationschef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

Til vores kunde REDTZ Glas & Facade A/S søges kalkulationschef
Virksomheden

Vores kunde vil være markedets stærkeste leverandør af glas- og facadeløsninger, og leverer alt fra mindre glarmesteropgaver til store og avancerede glas- og alufacader til både private kunder, erhvervskunder og offentlige institutioner.

Firmaet består af 2 afdelinger, hhv. en facade afdeling med produktion af Schüco alufacader, døre og vinduer, samt en glas afdeling. Facadeafdelingen er Fyns førende, og har f. eks. netop leveret til deet nye H. C. Andersens museum i det nye Odeon-kvarter.

Virksomheden har eksisteret i mere end 100 år, og har specialiseret sig og fulgt med tiden, i takt med at kompleksiteten i projekterne er blevet større, og er i dag én af de førende på landsplan.

Virksomheden råder i dag over flere produktionshaller, hvor specialløsninger tilvirkes, og har domicil i Odense.

Organisation

Virksomheden har i dag ca. 55 medarbejdere, og direktionen består af en adm. direktør og 2 afdelingschefer. Kalkulationschefen tilknyttes facadeafdelingen, hvor der pt. er 15 ansatte, heraf 7 funktionærer, og får reference til afdelingschef Steffen Vinding Fugl.

Kalkulationschefen fodrer stor lyst til at samarbejde på tværs i organisationen og er en vigtig aktør i ledelsens maskinrum.

Stillingen

Stillingen omfatter ansvaret for planlægning og styring af tilbudsforløb, herunder analyse af udbudsmateriale, så der er behov for et godt overblik, evnen til at fokusere på detaljen og samtidigt bevare overblikket i et ofte travlt miljø.

Opgaverne omfatter ansvaret for detaljeret og struktureret at kunne gennemgå udbudsmaterialet for afdækning af den ideelle løsning for både kunde og egenproduktion, samt rådgivning og forståelse for kundens behov og ønsker.

Du trives med fordybelse i både tal og detaljer, er meget grundig i dine arbejdsprocesser, og formår at træffe de rigtige beslutninger. Du er i stand til at gennemskue, om henvendelser er relevante og interessante for virksomheden, og du er forhandlingsstærk og i stand til at begå dig blandt såvel entreprenører som andre interessenter.

Kalkulationschefen arbejder tæt sammen med afdelingschefen, men skal kunne arbejde selvstændigt og træffe beslutning de rigtige beslutninger.

Succeskriterier

· Du er dedikeret og prioriterer med høj kvalitet for øje

· Du er i stand til at håndtere komplekse problemstilligner og løsningsmodeller, og trives med en til tider travl hverdag

· Du er selvstændig og i stand til at arbejde struktureret og analytisk

· Du trives i en flad organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor der er tæt sparring igennem hele organisationen

· Du er struktureret, grundig og detaljeorienteret, men evner samtidig at se helheden

Kandidaten

Du har en baggrund som håndværker suppleret med en overbygning som bygningskonstruktør,

bygningsingeniør eller lignende, og har erfaring med kalkulation og-/eller tilbudsgivning fra en lignende stilling

Du er vant til at identificere de mest optimale løsninger såvel teknisk som økonomisk, har flair for godt købmandskab og har gode forhandlingsevner, og har god indsigt i AB18, bygningslovgivning og aftaleforhold.

Du kan formulere dig skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk, og erfaring fra alu-facade foretrækkes, men erfaring med glas og aluminium er ikke et krav.

Benefits

Du kan forvente et spændende og fagligt udviklende job i en succesfuld og progressiv virksomhed, der i øjeblikket beskæftiger ca. 55 medarbejdere. Vi har kontinuerligt fokus på kompetenceudvikling og lægger vægt på plads til humor og socialt engagement, herunder i diverse virksomhedsarrangementer.

Der gøres meget for at bevare og udvikle et godt arbejdsmiljø i en virksomhed, som har mål om at være den bedste arbejdsplads i branchen.

Der tilbydes en attraktiv gage i forhold til kravene til stillingen.

Ansøgning bedes sendt til

Lone Kaalund Døjbak på [email protected]

Kontakt

Lone Kaalund Døjbak

Headhunter

Mail [email protected]

Mobil 53 60 35 05

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Odense SØ
  • Tirsdag den 01. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Odense SØ over tid

Dato Alle jobs som projektledere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1