Rekrutteringsfirma

lagerchef med ansvaret for intern logistik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Bogense

Kan du optimere de interne arbejdsgange og tilsikre et optimalt vareflow? Har du indgående erfaring med ERP-systemer og succes med at få det bedst mulige ud af disse systemer? Hvis du oveni dette også kan lede medarbejdere og mellemledere, kan du meget vel være den nye lager- og logistikchef hos Haarslev industries!

På vegne af Haarslev industries leder vi efter en lager- og logistikchef til en nyoprettet stilling i Haarslev. I tæt dialog med dine mellemledere og medarbejdere skal du analysere de nuværende arbejdsgange og rutiner, komme med forslag/tiltag til forbedringer og sikre en succesfuld implementering af disse.

Jobbet



Som lager- og logistikchef hos Haarslev industries får du ansvaret for varemodtagelse, lager og intern logistik samt forsendelse. Du vil i tæt dialog med dine mellemledere og medarbejdere analysere arbejdsgangene og stå i spidsen for at tilse, hvordan disse kan forbedres, samt hvordan det nyligt implementerede ERP-system bedre kan udnyttes og understøtte processerne.

Nogle af opgaverne vil blive:
• Lede og udvikle dine 35 medarbejdere igennem mellemledere
• Opsætte afdelingernes KPI’er og tilsikre løbende opfølgning
• Analysere, udvikle og implementere arbejdsrutiner og systemer til et førsteklasses niveau
• Tilsikre en optimal drift af Haarslev Operation i samarbejde med Production Manager og Operations Director.

Du vil komme til at referere til Operations Director hos Haarslev.

Din profil



Vi er på udkig efter en lager- og logistikchef, som kan se muligheder i og interessere sig for, hvordan tingene bliver gjort, såvel fysisk som systemmæssigt. Med din nysgerrighed som driver dykker du ned i de nuværende processer og kommer med forslag til forbedringer hertil. Du har et godt kendskab til hele forsyningskæden og forstår, hvordan de forskellige delelementer bliver påvirket.
Dine ledelseskompetencer er helt i top, og du forstår at lede/coache medarbejdere direkte såvel som gennem mellemledere.

Vi ser den rigtige kandidat som en, der kan bidrage med følgende:
• Du har sandsynligvis en uddannelse på bachelorniveau inden for teknik/logistik
• Du har erfaring fra en forsyningskæde, hvor du har siddet med ansvaret for lager og eventuelt intern logistik
• Du er analytisk, nysgerrig og har stort gåpåmod, når det kommer til at sætte sig ind i nye systemer
• Du har en naturlig interesse for at få systemer og processer til at virke optimalt
• Du er en naturlig leder, som hviler i sin knowhow og erfaring
• Du har tidligere i din karriere arbejdet med og været dybt inde i et ERP-system – kendskab til Dynamics 365 er en fordel

Skåret ind til benet, så er du en leder, som er nysgerrig på nuværende systemer og setup – med din viden får du efterfølgende dine ansvarsområder til at præstere på et førsteklasses niveau.

Yderligere information


Haarslev Industries, www.haarslev.com, is a dedicated process technology company, providing powerful solutions for the benefit of the global environment. They supply complete systems and equipment for the processing of animal by-products, domestic waste, sewage sludge, bio fuels and by-products from food and beverage production. Haarslev Group has project and manufacturing sites in Denmark, Spain, Brazil, Germany, Turkey and China, as well as sales and service locations in Norway, Peru, USA, Malaysia, New Zealand, India, France and Russia. The Group is one of the leading process technology companies and has approx. 1,000 employees worldwide.

Ansøgning og kontakt



Om Randstad


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi til at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det: human forward. Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er en af verdens største udbydere af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 39 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Bogense.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Bogense

Lignende jobs

  • Supply Chain Optimization Manager

    Supply Chain Optimization Manager til velkendt og velsmagende brandVil du være med til at videreudvikle branchens bedste og mest effektive Supply Chain? Du har muligheden for at blive højre hån..
    • Supply Chain Manager
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Bogense

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Bogense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager i Bogense over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0