Lager- og logistikchef hos [xxxxx] i Silkeborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Lager- og logistikchef hos Birch Ejendomme i Silkeborg
  • Lager- og logistikchef hos Birch Ejendomme i Silkeborg


    Lager- og logistikchef hos Birch Ejendomme i Silkeborg

    Vil du sætte kursen for et kompetent team, hvor du i en nyoprettet stilling kommer til at stå i spidsen for at udvikle vores lager-og logistik funktion? Er du en ”people person”, som evner at tænde motivationsgnisten hos medarbejderne og omsætte det til en produktivitet af bedste format? Så kan denne stilling hos Birch Ejendomme være dit næste karrierestep.

    Frontløber på logistik

    Birch Ejendomme opfører og udlejer lejligheder og rækkehuse, der er bygget i gode materialer og med høj faglighed. Virksomheden indkøber og håndterer flere af byggeriets materialer over lager, hvorfor det er vigtigt, at dette sker effektivt i optimalt flow. Planlægning, disponering og optimering er nøgleord for at sikre en toptunet distribution mellem vores leverandører og vores byggepladser.

    Derfor er Birch Ejendomme på udkig efter en lager- og logistikchef, der vil videreudvikle denne del af virksomheden. Stillingen er for dig, der evner at kombinere din forretningsforståelse med din store empati og derigennem lede folk i samme retning.

    Som lager- og logistikchef får du følgende ansvarsområder:

      Organisering af team og udvikling af lager-og logistikløsninger, herunder implementering af lagersystem Sætte retningen og sikre at den daglige drift og distribution er effektiv og løbende optimeres Overordnet personaleledelse Sikre gode logistiske processer

    Med andre ord; du får det overordnede ansvar for vores lager og logistik. Du har derfor en relevant baggrund til at kunne sætte retningen for den daglige planlægning og drift i tæt dialog med teamet og andre aktører.

    Din base bliver i Silkeborg og Fårvang, og du refererer til virksomhedens byggeafdelingschef, Henriette Chrøis.

    Målrettet leder med udvikling for øje

    Birch Ejendomme har brug for dig, der er hjemmevant i logistikverdenen – dig, med iværksætter-gen samt lysten og viljen til at udvikle, strukturere og drive teamet. I den forbindelse bliver din nøgleopgave at udvikle og optimere teamets opgaver. Det kalder på struktur af højeste kaliber i en virksomhed med run på, og hvor beslutninger skal træffes hurtigt og effektivt. Med din målrettethed og uovertrufne overblik sikrer du, at ingen steps er overladt til tilfældighederne i et velkørende lager- og logistikapparat.

    Disse evner kommer dig også til gode i det daglige samarbejde med medarbejderne, som du har ansvaret for. Ærligt og direkte udtrykker du dine forventninger, så medarbejderne aldrig er i tvivl om, hvor de har dig. Du forstår at uddelegere og lade andre påtage sig ansvaret. Samtidig er du ikke bleg for at handle og påtage dig ansvaret, når der skal skæres igennem eller træffes beslutninger. Det gør du med lige dele nærvær og pondus og etablerer dig på den måde som en respekteret leder i virksomheden.

    Du har en smittende evne til at omsætte strategi til handling og får glæde af at se andre vokse. Med din robusthed og gode samarbejdsevner formår du at skabe teamånd og holde momentum – også når der er tryk på.

    Uformel omgangstone og ambitiøse kollegaer

    Birch Ejendomme består af 275 kompetente medarbejdere, hvoraf 170 holder til i lokaler i på kontoret i Silkeborg og Fårvang. Du bliver en del af en kultur, hvor ordentlighed gennemsyrer samtlige forretningsaktiviteter. På arbejdspladsen er der en uformel omgangstone i et ungt miljø. Du får ambitiøse kollegaer, som lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde, både i den daglige opgaveløsning og i forbindelse med de mange sociale arrangementer.

    Spørgsmål til stillingen rettes til Henriette Chrøis tlf. 93 63 29 99.

    Læs mere om Birch Ejendomme på hjemmesiden www.BirchEjendomme.dk



  • Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

    Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

    Jobbet er oprettet på vores service den 17.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Supply Chain Management
    • Midtjylland

    Lignende jobs

    • Specialist - Supply Chain Architecture

      Do you have the passion for renewable energy, analytics and supply chain optimization? If your answer is yes, then come and join our dynamic team as a Specialist – Supply Chain Architecture at KK W..
      • Supply Chain Manager
      • Ikast
      Få mere info
    • Senior Specialist – Supply Chain Resilience

      Do you have the passion for renewable energy, developing new concepts and possess expert knowledge in supply chain? If your answer is yes, then come and join our dynamic team as a Senior Specialist..
      • Supply Chain Manager
      • Ikast
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Midtjylland

    Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager i Midtjylland.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte supply chain manager i Midtjylland over tid

    Dato Alle jobs som supply chain manager
    4. oktober 2024 2
    3. oktober 2024 2
    2. oktober 2024 2
    1. oktober 2024 2
    30. september 2024 2
    29. september 2024 2
    28. september 2024 2
    27. september 2024 2
    26. september 2024 3
    25. september 2024 3
    24. september 2024 3
    23. september 2024 3
    22. september 2024 3
    21. september 2024 3
    20. september 2024 3
    19. september 2024 4
    18. september 2024 4
    17. september 2024 4
    16. september 2024 5
    15. september 2024 5
    14. september 2024 5
    13. september 2024 5
    12. september 2024 5
    11. september 2024 5
    10. september 2024 5
    9. september 2024 6
    8. september 2024 6
    7. september 2024 6
    6. september 2024 6
    5. september 2024 6
    4. september 2024 5