Funktionsleder almenpsykiatrisk døgnsafsnit 63, Psykiatrisk afdeling Aabenraa

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa

Vi har halveret ledelsesspændet i et stort sengeafsnit, og søger derfor funktionsleder til almenpsykiatrisk døgnafsnit 63, Psykiatrisk Afdeling Aabenraa, pr. 1. maj 2021 eller efter aftale

Er du god til at lede dygtige og engagerede medarbejdere? Kan du stå i forandringsprocesser med fokus på at sikre god patientpleje og behandling, samtidig med at der skal udvikles et godt arbejdsmiljø? Bliver du motiveret af at reetablere organisationer? Kort sagt: Er du en stærk og modig leder? Så er det præcis dig vi gerne vil have en ansøgning fra.

Vi søger en funktionsleder, gerne med ledererfaring fra sundhedssektoren, der formår at:

  • skabe sammenhængskraft og sætte en tydelig ramme for det daglige arbejde
  • arbejde med sammenhæng mellem kompetencer, opgaver og ressourcer
  • skabe struktur og overblik, bedrive sikker drift, herunder sikre god vagtplanlægning
  • samarbejde med den behandlingsansvarlige overlæge, samt at koordinere og tilrettelægge en optimal indsats med ”patienten først”
  • støtte, styrke og fastholde medarbejderne i arbejdet med forebyggelse af tvang
  • holde fokus på inddragelse af patienter og pårørende
  • medvirke til at skabe et godt arbejdsmiljø og øge den sociale kapital
  • understøtte, fastholde og udvikle faglige indsatser i et tværfagligt samarbejde, eksempelvis relationsbehandling, traumebevidst tilgang og Safewards

Forskellige udfordringer har betydet, at medarbejderne i en periode har arbejdet på andre afsnit end vanligt. Du skal stå i spidsen for at samle medarbejdergruppen igen, ligesom du skal indgå i den fortsatte målrettede rekrutteringsproces. Der vil således ligge en særlig opgave i at samle gruppen, hvor en del vil være nyansatte. I den proces vil medinddragelse af medarbejderne være yderst vigtig.

Derfor forventer vi, at du:

  • har sundhedsfaglig uddannelse, og ledererfaringer med at etablere eller reorganisere sengeafsnit
  • har viden, og gerne erfaringer, med den psykiatriske kerneopgave, der er udredning, pleje og behandling af den psykiatriske patient
  • har gode samarbejds- og kommunikationsevner, og kan sikre en god kommunikation i afdelingen imellem de enkelte medarbejdere, på tværs af afsnit og med samarbejdspartnere
  • møder dine medarbejdere på en anerkendende måde, og fungerer som sparringspartner og vejleder
  • har fokus på medarbejderudvikling og motivation
  • er resultatorienteret, kan opstille klare og tydelige mål for funktionen, og erfaringer med driftsplanlægning og økonomistyring
  • har mod på udfordringen med en hverdag i konstant forandring
  • modstandskraft til at stå i spidsen for et afsnit, hvor medarbejderne længes efter at blive samlet
  • har eller er indstillet på at tage lederuddannelse, herunder er indstillet på at gennemføre Region Syddanmarks Lean for Leaders-uddannelse

Vi tilbyder gode muligheder for at præge og videreudvikle et afsnit med engagerede og kompetente medarbejdere, der vægter tværfagligt samarbejde og et godt arbejdsmiljø. I tæt samarbejde med en engageret stab, vil du opleve en spændende hverdag med fokus på at sikre patienter den bedst mulige udredning, behandling og pleje. Der tilbydes fastlagt supervision ved psykolog; dette skal støtte og styrke dig i din funktion som leder.

Funktionslederens ansvarsområde:

Som funktionsleder refererer du til afdelingsledelsen og indgår i afdelingens ledergruppe. Du vil få ansvar for ca. 25 medarbejdere. Du har personaleansvar for plejegruppen i dit funktionsområde, herunder medarbejderudvikling som fx at afholde MUS, omsorgs- og ledelsessamtaler. Du skal sikre fokus på det gode arbejdsmiljø og trivsel, herunder reduktion af sygefravær. Du har et særligt ansvar for vagtplanlægning og skal kunne tage ansvar for akut fremmøde- afspadserings- og ferieplanlægning inden for de givne økonomiske og overenskomstmæssige rammer. I det daglige er det vigtigt, at et tæt samarbejde med arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter prioriteres. Dette bl.a. gennem TRIO-samarbejdet.

Funktionslederen har fokus på den daglige drift og kvalitet, og skal indgå i et tæt dagligt samarbejde med stedfortræder og øvrige funktionsledere. I tæt samarbejde med afdelingsledelsen, sikrer du blandt andet, at krav til aktivitet og kvalitet overholdes, at ressourcerne udnyttes optimalt og at gældende regler, bestemmelser og instrukser overholdes.

Om afsnittet:

Afsnit 63 er den ene del af dobbeltafsnit 61/63. Afsnittet har 15 sengepladser og fungerer som en integreret åben/lukket enhed med akut modtagefunktion af borgere med alle former for psykiske lidelser. P.t. modtager afsnittet borgere fra Haderslev/Tønder, men på sigt arbejdes der med at diagnoseopdele sengeafsnittene. Medarbejdergruppen er tværfagligt sammensat.

Du og den ansvarlige overlæge udgør afsnitsledelsen. Det forventes, at du arbejder tæt sammen med funktionslederen i den anden del af dobbeltafsnittet. I aften-, nattetimer samt i weekender/helligdage samdriftes afsnit 61 og 63.

Om Psykiatrisk Afdeling Aabenraa:

Afdelingen består af en fælles akut modtagelse (FAM = Psykiatrisk Skadestue), der modtager patienter på døgnbasis. Derudover er der 95 sengepladser fordelt på ældrepsykiatrisk sengeafsnit og 5 almenpsykiatriske sengeafsnit. I Haderslev, Sønderborg, Tønder og Åbenrå ligger afdelingens ambulante enheder. Endvidere er der et ældreambulatorium, demensklinik, oligofreniteam, OPUS samt klinik for selvmordsforebyggelse. Afdelingens pleje- og behandlingsgrundlag er relationsbehandling.

Afdelingen arbejder med afsæt i Psykiatrisygehusets udviklingsplan og den Syddanske forbedringsmodel, hvor tavlemøder og datadrevet ledelse indgår. Vi arbejder ihærdigt med at få skabt en fælles behandlingskultur, få et målrettet fagligt løft samt med rekruttering og fastholdelse af medarbejdere. Relationsarbejdet med patienterne er en del af det fundament, som vi bygger på. Vi arbejder hen imod at få diagnoseopdelte afsnit.

Læs mere om vores afdeling på www.psykiatrienisyddanmark.dk

Yderligere information:

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Anne L. Eisenhardt på tlf. 24 78 35 52 (læg gerne en besked) eller på e-mail: [email protected]

Løn efter gældende overenskomst indgået mellem den respektive faglige organisation og Regionernes Lønnings- og takstnævn og er omfattet af lokal løndannelse, hvilket betyder, at der ved samtalen skal drøftes gensidige forventninger til dit lønniveau. Såfremt du ikke allerede er ansat i Region Syddanmark, vil der være en prøvetid på tre måneder.

Ansøgningsfrist: Torsdag den 18. marts 2021

Ansættelsessamtaler: Tirsdag den 23 marts 2021

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Aabenraa
  • Torsdag den 18. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Aabenraa over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 17
18. september 2024 17
17. september 2024 16
16. september 2024 14
15. september 2024 15
14. september 2024 15
13. september 2024 15
12. september 2024 16
11. september 2024 16
10. september 2024 12
9. september 2024 12
8. september 2024 12
7. september 2024 12
6. september 2024 13
5. september 2024 12
4. september 2024 12
3. september 2024 14
2. september 2024 13
1. september 2024 14
31. august 2024 14
30. august 2024 14
29. august 2024 14
28. august 2024 11
27. august 2024 15
26. august 2024 16
25. august 2024 14
24. august 2024 14
23. august 2024 16
22. august 2024 20
21. august 2024 20
20. august 2024 21