2 funktionsledere søges til vores Børne- og ungdomspsykiatriske dag- og døgn afsnit i Aabenraa.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa

Er du frisk på nye udfordringer med ledelse i en dynamisk organisation der sætter børn, unge og familier i centrum og søger at skabe gode betingelser for trivsel og udvikling i medarbejdergruppen? Er du en teamspiller, der tager ansvar, får forankret beslutningsprocesser bredt og får implementeret nye tiltag under hensyntagen til ressourcer og krav?

Vi er i gang med at omorganisere ledelsen af vores dag- og døgn afsnit i Aabenraa. Vi ønsker at prioritere ledelse endnu højere og søger derfor 2 funktionsledere, der skal indgå som et ledelsesteam i sengeafsnittet - tidligere har der i afsnittet været ansat én funktionsleder og én stedfortræder.

Vi søger et lederteam der har fokus på nærværende, anerkendende og synlig ledelse. Det er vigtigt, at teamet kan samarbejde med mange faggrupper – både internt og eksternt. I er synlige for personalet, de indlagte og pårørende i sengeafsnittet og trives i hverdagens ungekultur. Vi kunne godt tænke os et miks af forskellige fagligheder i funktionslederteamet – den ene skal dog have en sygeplejefaglig baggrund.

Børne- og ungdomspsykiatri Sydjylland

Børne- og ungdomspsykiatri Sydjylland varetager det børne- og ungdomspsykiatriske udrednings- og behandlingsarbejde i Sydjylland. Afdelingen fusionerede den 1. januar 2017 og er fordelt på tre matrikler i Aabenraa, Vejle, Esbjerg. Der er ambulante funktioner på alle matrikler samt sengeafsnit i Aabenraa og Esbjerg. I alt er der ca. 300 ansatte med en bred vifte af fagligheder.

Den overordnede ledelse for de tre matrikler varetages af afdelingsledelsen, bestående af en ledende overlæge og en oversygeplejerske. Ledelsen udøves i en matrixorganisation med funktionsledere ift. personaleansvar og specialeansvarlige overlæger ift. det faglige udviklingsansvar, der i et forpligtende samarbejde understøtter medarbejderne i løsningen af kerneopgaven.

Vores ambition er, at skabe størst mulig effekt for patienter, pårørende samt samarbejdspartnere. Afdelingen er i gang med at udvikle og skabe gode betingelser for løbende implementering af de nyeste forestillinger og ideer om en velfungerende organisation, der kan tilpasses nye forhold og udfordringer.

Funktionsledernes ansvarsområde

Som funktionslederteam refererer i til afdelingsledelsen og indgår i afdelingens ledergruppe. I har personaleansvar for alt ikke-lægefagligt klinisk personale i jeres funktionsområde med 60 medarbejdere, herunder at afholde MUS, omsorgs- og ledelsessamtaler samt sikre fokus på det gode arbejdsmiljø og reduktion af sygefravær.

I har det overordnede ansvar for vagtplanlægning og skal kunne tage ansvar for akut fremmøde- afspadserings- og ferieplanlægning inden for de givne økonomiske rammer. Sengeafsnittet har ansat en medarbejder, der understøtter vagtplanlægning for sengeafsnittet. I vil stadig have ansvaret, men vil have mere tid til at fokusere på den daglige drift og samarbejdet med de øvrige funktionsledere.

Inden for de rammer, der afstikkes af afdelingsledelsen, sikrer du blandt andet, at krav til aktivitet og kvalitet overholdes, at ressourcerne udnyttes optimalt og at gældende regler, bestemmelser og instrukser overholdes.

Vi tilbyder jer som ledelsesteam

Mulighed for at være med til at opbygge og udvikle et afsnit i samarbejde med engagerede og kompetente medarbejdere, der alle brænder for at gøre en god indsats for patienter og pårørende. I kommer til at indgå i et dynamisk og inspirerende samarbejde med dygtige kollegaer med vægt på et tværfagligt samarbejde og et godt arbejdsmiljø. I vil også indgå i en engageret ledergruppe, og vil blive en del af en spændende hverdag, hvor alle initiativer har et eneste formål - at sikre patienter og pårørende den bedst mulige behandling. Vi sikrer naturligvis en god introduktion og en mentor.

Vores forventninger til jer:

  • I har dokumenteret ledelseserfaring fra en lignende stilling og er uddannet sygeplejerske eller har anden sundhedsfaglig baggrund.
  • I har gennemgået en relevant lederuddannelse eller interesse for at erhverve en lederuddannelse
  • I har erhvervet, eller er indstillet på at gennemføre Region Syddanmarks forbedringsuddannelse (Lean 4 ledere).
  • I er resultatorienterede og kan opstille klare og tydelige mål for funktionen og har erfaring med driftsplanlægning og økonomistyring
  • I har mod på udfordringer og en hverdag i konstant forandring
  • I har fokus på medarbejderudvikling og motivation og behersker coaching og daglige supervisions- og vejledningskompetencer
  • I har gode samarbejds- og kommunikationsevner
  • I kan holde mange bolde i luften og prioritere jeres indsats


Vi håber, at du er blevet inspireret til at søge stillingen. Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte konstitueret ledende overlæge Thorsten Schumann 2899 4702.

Stillingerne ønskes besat pr. 1. oktober 2021 eller efter aftale.

Første samtale afholdes i slutningen af uge 32. Anden samtale afholdes i slutningen af uge 33. 2021

Mellem de to samtaler gennemføres tests og dybdeinterview mhp. at udarbejde kandidatvurdering i relation til jobbet. Under 2. samtale vil der ligeledes være en case.

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst indgået mellem den respektive faglige organisation og Regionernes Lønnings- og takstnævn og er omfattet af lokal løndannelse, hvilket betyder, at der ved samtalen skal drøftes gensidige forventninger til dit lønniveau. Såfremt du ikke allerede er ansat i Region Syddanmark, vil der være en prøvetid på tre måneder.

Læs mere om vores afdeling på www.psykiatrienisyddanmark.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Aabenraa
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske (vikar) i Sydjylland

    Leder du efter et job hen over sommeren/sensommeren, hvor du medvirker til at skabe en værdifuld hverdag for borgere i eget hjem? Så har du chancen nu. Går du med drømmene om en karriere inden .
    • Sygeplejerske
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vejle

    Da vi udvider vores operationskapacitet har vi nu brug for 2 nye på vores hold. Du har derfor nu muligheden for at komme på et stærkt fagligt operationshold med gode arbejdstider.Vi søger en syge..
    • Sygeplejerske
    • Vejle
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vejle

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Sygeplejerske
    • Vejle
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Sydjylland

    Handicap og Socialpsykiatri i [xxxxx], søger sygeplejersker til det specialiserede socialområde med myndigheds-, udførende og kvalitetsudviklende funktion. Det er to spændende nyoprette..
    • Sygeplejerske
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Aabenraa over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
5. juli 2024 21
4. juli 2024 17
3. juli 2024 14
2. juli 2024 13
1. juli 2024 12
30. juni 2024 8
29. juni 2024 8
28. juni 2024 8
27. juni 2024 10
26. juni 2024 10
25. juni 2024 10
24. juni 2024 10
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 7
20. juni 2024 9
19. juni 2024 8
18. juni 2024 8
17. juni 2024 10
16. juni 2024 10
15. juni 2024 11
14. juni 2024 11
13. juni 2024 9
12. juni 2024 9
11. juni 2024 9
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7