Erfaren sygeplejerske søges til vagtfri stilling i Psykoterapeutisk Ambulatorium for Spiseforstyrrelser, Psykiatrisk ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vi søger en dygtig sygeplejerske med erfaring fra både somatik og psykiatri til behandling af patienter med svær spiseforstyrrelse. Vi ser gerne, at ansøger har psykiatrisk erfaring fra hospitals psykiatri, samt interesse for somatiske akutte problemstillinger.

Om Region H’s center for spiseforstyrrelser
Region Hovedstadens behandling af personer over 18 år med moderat til svær spiseforstyrrelse er samlet i et af verdens største centre for spiseforstyrrelser beliggende på Psykiatrisk Center Ballerup. Det samlede center består, ud over ambulatoriet, af et dagafsnit og to sengeafsnit, og beskæftiger ca. 150 erfarne fagprofessionelle, der arbejder med fælles visitation, udredning og behandling samt kliniknær forskning.

Center for spiseforstyrrelser er en del af Psykiatrisk Center Ballerup med ca. 700 ansatte og hovedfunktioner inden for akut modtagelse, døgn-, dag- og ambulant behandling i almen psykiatri. PCB har desuden specialfunktioner inden for behandling af spiseforstyrrelser, traumatiserede flygtninge, rehabilitering og døvepsykiatri. Vi har præ- og postgraduat uddannelse på alle niveauer og faggrupper.

Om Psykoterapeutisk ambulatorium for spiseforstyrrelser
Ambulatoriet indtager en central plads i centret og er opdelt i 3 behandlerteams og et sekretariat.

Team 1 og 2 varetager behandling på hoved- og regionsfunktionsniveau.

Disse to teams har det højeste patient-flow og varetager i stort omfang de indledende vurderinger for nyhenviste patienter. Behandlingen i team 1-2 er overvejende gruppeterapi.

Team 3 har højt specialiseret funktion og varetager langvarige psykoterapeutiske behandlingsforløb af patienter med svær, langvarig og kompliceret spiseforstyrrelse med høj grad af psykiatrisk og/eller somatisk komorbiditet. Team 3 er opdelt i to subteams; henholdsvis det Stabiliserende (hvor denne stilling er hjemmehørende) og det Kurative subteam. Behandlingen i hele team 3 er primært individuelle samtaler. En del patienter i team 3 har fra tid til anden behov for mere intensiv behandling i dag- eller døgnregi. Derfor fylder fokus på gode overgange, samarbejde med bosteder og netværk en del i det daglige arbejde.

Behandlingen i alle tre teams er flersporet og tværfaglig, og adresserer såvel psykologiske som somatiske og sociale problemstillinger forbundet med spiseforstyrrelsen. Vi er således en god blanding af terapeuter/psykologer, sygeplejersker, fysioterapeuter, socialrådgivere, diætister og læger.

Vi prioriterer generelt et godt arbejdsmiljø og tværfagligt samarbejde højt med direkte kommunikation og respekt for hinandens faglighed.

Om selve stillingen
Der er tale om en nyoprettet stilling i det stabiliserende subteam. Dette team består aktuelt af tre (og med dig fire) dygtige sygeplejersker som de primære behandlere, i samarbejde med en læge, en socialrådgiver og i nogen grad diætister, som også er tilknyttet det Kurative subteam. Desuden er der et tæt samarbejde med endokrinologisk afdeling på Herlev Hospital.

De fleste patienter i dette team har været syge i mange år og har typisk været igennem flere intensive behandlingsforløb uden at blive raske. For disse patienter, er formålet med behandlingen i det stabiliserende team, at støtte og motivere med henblik på at bedre det generelle funktionsniveau og undgå gen-indlæggelser. Desuden varetager dette team også den akutte ambulante opfølgning af patienter, som udskrives før tid fra vores dag- og døgnafsnit. Som en ny arbejdsopgave, skal dette team også til at varetage den initiale behandling af nyhenviste patienter med så lav en vægt, at de ikke umiddelbart kan tilbydes ambulant behandling i vores andre teams. For disse patienter er formålet med indsatsen at monitorere og understøtte begyndende vægtøgning, samt afklare, om ambulant behandling er tilstrækkeligt, eller om der skal henvises til dag- eller døgnbehandling. Og i givet fald følge patienten, indtil dette kan iværksættes. Denne funktion vil betyde en stor grad af samarbejde med det øvrige ambulatorium og resten af center for spiseforstyrrelser.

Der foregår systematisk undervisning, supervision, og kvalitetsudvikling på tværs i team 3.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • At være den primære behandler for et antal patienter, herunder stå for at tilrettelægge og koordinere behandlingen, og i samarbejde med lægen udarbejde behandlingsplaner.
  • I samarbejde med lægen, monitorere patienternes somatiske og psykiatriske tilstand, herunder bestille og kontrollere blodprøver.
  • Motivere for og/eller foranledige evt. indlæggelser.
  • Afklare potentialet for vægtøgning, og for visse patienter arbejde aktivt for dette.
  • Samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere, herunder bl.a. døgnafdelinger, bosteder, kommuner.
  • Deltage i ugentlige konferencer i teamet.
  • Evt. stå for undervisning af samarbejdspartnere, f.eks. på bosteder.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er vagtfri og på 32 - 37 timer (kan forhandles). Arbejdstiden er placeret på hverdage mellem 8.00-18.00 (nogen fleksibilitet kan aftales).

Ambulatoriet er lukket i weekender og på helligdage. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten.

Ansættelse pr. 1. oktober 2021 eller snarest derefter.

Ansøgningsprocedure
Ansøgningsfristen er d. 15. august 2021, kl. 24.00
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 20. august indenfor tidsrummet 9.00 – 15.00
Ansøgning, CV, dokumentation af formelle og faglige kompetencer og andre relevante dokumenter bedes sendt online via link.

Forud for eventuel ansættelse vil der blive indhentet referencer fra udvalgte tidligere ansættelsesforhold efter nærmere aftale med den enkelte ansøger.

Ved en evt. samtale, skal der derfor medbringes navn og telefonnummer på to referencepersoner.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:
Afsnitsleder specialpsykolog Maria Larsen, telefon: 3864 5361 eller mail: [email protected] eller Afsnitsledende overlæge Else Marie Olsen på Mail: [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Ballerup
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. september 2024 10
14. september 2024 10
13. september 2024 11
12. september 2024 9
11. september 2024 11
10. september 2024 12
9. september 2024 11
8. september 2024 12
7. september 2024 12
6. september 2024 12
5. september 2024 11
4. september 2024 12
3. september 2024 11
2. september 2024 10
1. september 2024 10
31. august 2024 10
30. august 2024 10
29. august 2024 9
28. august 2024 9
27. august 2024 10
26. august 2024 10
25. august 2024 10
24. august 2024 8
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 6
20. august 2024 6
19. august 2024 6
18. august 2024 5
17. august 2024 5
16. august 2024 5