Afdeling for Organkirurgi og Transplantation søger en ny kirurgisk sygeplejerske

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Afdeling 2124 er afdelingen for levertransplantationer af børn og voksne i hele Danmark, Færøerne og Grønland. Årligt transplanterer vores kirurger mere end 60 mennesker, hvis liv ikke står til at redde uden et nyt organ. Alle os sygeplejersker er trænet i at observere, vurdere og behandle diverse postoperative komplikationer hos både børn og voksne og sikre den bedste holistiske sygepleje ud fra evidensbaseret praksis. Vores afdeling udvider sig hele tiden med nye operationsformer. For 2 år siden begyndte vi at modtage vores living-related børn, hvor det enkelte barn får 2 segmenter af mors eller fars lever. Både donor og barn indlægges hos os. Derfor varetager vi også den familienære sygepleje til børn med en ny lever.

Vi har alle en passion om at passe godt på vores transplanterede patienter. Derfor følges de efter udskrivelse i vores ambulatorie. Patienterne tilbydes årligt en leverbiopsi og MR-scanning for at kunne afdække organets nuværende tilstand og forebygge rejektion. Derfor ser vi tit vores tidligere patienter enten i afdelingen eller ambulatoriet.

Foruden vores levertransplantationer passer vi også patienter, som modtager en nyre og pancreas fra samme donor som led i behandling af en dysreguleret diabetes type 1. Vores speciale dækker også patienter i før- og efterforløbet af kirurgiske indgreb i lever, galdeveje og pancreas som følge af traumer eller cancer.

Det er os sygeplejersker, der har ansvaret for at kalde ind til eventuel operation.

Vi er en afdeling bestående af sygeplejersker, hvor vi søger dig til vores store familie. Vi har både erfarne og nyuddannede sygeplejersker i et vidt aldersspænd. Vores afdeling har et stort fællesskab, og selvom vi arbejder ud fra tildelt patientpleje, som giver den enkelte sygeplejerske mere selvstændighed, så hjælper vi altid hinanden med både sparring og praktiske opgaver. Et venflon, som ikke vil lykkes eller anlæggelse af et kateter – der er altid en, som vil hjælpe dig. Vi vægter hinandens forskelligheder højt, og vi ved alle kan bidrage med deres erfaringsgrundlag. Vi værner om hinanden i dagligdagen og sætter stor pris på sociale arrangementer til at styrke vores fællesskab.

Hver dag har vi et forum, hvor vi alle mødes og drøfter problematikker og status for vores patienter under deres indlæggelsen.

Vores højspecialiseret afsnit gør vi er normeret til maksimalt 17 senge, hvor nogle patienter er påkrævet ene stue grundet beskyttelsesisolation.

Alle vores overlæger er tilknyttet afdelingen. Vi har alle et tæt samarbejde med vores vagthavende kirurger samt teamet af transplantationskirurger, som kan kontaktes døgnet rundt. Vi går altid stuegang med en af vores transplantationskirurger, som vægter vores faglighed, observationer og vurderinger af den enkelte patient. Fælles for alle vores patienter er, at de har brug for et stærkt samarbejde på tværs af professioner for at sikre den bedste behandling.

Hvad kan vi tilbyde:

  • Et velfungerende afsnit med dygtige og engagerede kollegaer
  • Et individuelt introduktionsforløb, som tilpasses dine behov og erfaringsgrundlag
  • Gode udviklingsmuligheder med undervisning internt i afsnittet
  • Muligheder for efteruddannelse og kurser internt i specialet
  • Mulighed for selv at få indflydelse på din vagtplan, så den passer bedst til dit privatliv
  • Empatiske og dygtige kollegaer, der ønsker det bedste for vores patienter

Vi søger en sygeplejerske, som:

  • Er engageret og brænder for et komplekst speciale med både børn og voksne
  • Nysgerrig og åben for læring
  • Vægter det tværfaglige samarbejde højt
  • Har lyst til at lære fra sig med tiden til kommende kollegaer og studerende
  • Har lyst til at bidrage til vores fællesskab både på arbejdspladsen og privat

Erfaring indenfor kirurgien er ikke et krav – vi skal nok lære dig op.

Stillingen er fast i skiftende vagter på 37 timer om ugen. Vi har ca. 8-9 vagter på 4 uger og arbejder ca. hver 3. weekend i 8 timers vagter.

Har du lyst til at høre mere eller komme på besøg, inden du sender din ansøgning, er du mere end velkommen til at kontakte assisterende afdelingssygeplejersker Jette Mortensen eller assisterende afdelingssygeplejerske Karen Holck på 35452124.

Vi holder ansættelsessamtaler løbende og glæder os til at møde dig!

Ansøgningsfrist: 28-07-2021

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København Ø
  • Onsdag den 28. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København Ø over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2