Er du sygeplejerske, og vil du stå med i første række, når børn og unge med psykiatriske problemstillinger har brug f...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

På Akutmodtagelsen for børn og unge i Glostrup modtager vi patienter med alle psykiatriske lidelser. Vi har specialfunktion for modtagelse af børn og unge i hele Region Hovedstaden og er den eneste akutmodtagelse for børn og unge i hele Danmark.

Vil du være:

  • den første sygeplejerske som patienten og møder i en akut krise?
  • med til at gøre en forskel på kort tid, som er afgørende for patientens videre forløb?
  • en del af et team med høj faglighed og tæt tværfagligt samarbejde?

Så læs videre!
I vores afsnit har vi stort fokus på Safewards-principperne og har implementeret interventionerne. Vi bruger bl.a. gensidige forventninger, milde og positive ord, kommunikativ deeskalering og beroligende metoder (bl.a. lysterapi, kugledyne og NADA-the). Vi har moderne terapeutiske rammer med stillerum og en skøn have.

Vi har til hver en tid fokus på mindstemiddelprincipper. Vi vil helst undgå tvangssituationer, og når tvang opstår, udfører vi det med fokus på omsorg, værdighed og etik for patienten.

Hvem er vi?
Vi er en velfungerende personalegruppe, der består af social- og sundhedsassistenter, pædagoger og sygeplejersker. Vi har et stort spænd af kompetencer og erfaring. Vi arbejder med komplekse patientforløb, og har fokus på vurdering, samt pleje og behandling af akut psykiatrisk sygdom.

Hvad skal du lave?
Du skal, sammen med dine kommende kolleger, byde mennesker velkommen i børne- og ungdomspsykiatrien. Du skal undersøge og vurdere patienterne samt give et forslag til, hvordan de kommer videre. Desuden skal du:

  • vurdere og følge op på de indlagte patienters patientplaner
  • være kontaktperson for max 3 indlagte patienter
  • afdække patienternes behov for behandling, så vi kan sende dem videre til relevant behandling

Indlæggelsestiden er i gennemsnit 5 dage, og vi har plads til 10 børn og unge med mulighed for at forældre bliver medindlagt.

Du kommer til at udarbejde kriseplaner med metoder og strategier mod svære tanker og selvskadetrang til støtte for patienten. Du vil indgå samarbejdsaftaler med patient og forældre, for at støtte op om god kommunikation samt iværksætte videre plan for behandling og eventuel udredning ved behov.

Hvem er du?

  • Du er uddannet sygeplejerske
  • Har du en bred erfaring fra voksen psykiatri eller fra børne- og ungeområdet vil det være en fordel.
  • Gerne uddannet som klinisk vejleder, eller have lyst til på sigt at få uddannelsen/funktionen.

Du kan tilpasse dig en uforudsigelig hverdag. Vi ved ikke, hvornår vores patienter ankommer, eller hvor komplekse deres patientforløb er.

Du er god til at skabe relationer. Nogle af vores patienter bliver indlagt flere gange, og her er der mulighed for at skabe en dybere relation.

Derfor skal du søge job hos os
Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet. Alle nyansatte får et grundigt introduktions- og oplæringsforløb, hvor du vil blive tilknyttet en mentor. Hos os bliver du skarp til at spotte og observere alle psykiske symptomer på kort tid

Desuden bliver du tilmeldt vores obligatoriske kurser i konflikthåndtering og brugen af forskellige deeskalerende principper, og efterfølgende deltager du flere gange om året i vedligeholdelsestræning, samt kursuset ”Godt på vej i psykiatrien” hvis du kommer uden psykiatrisk erfaring.

Vi har flere daglige konferencer og tid afsat til faglig sparring i hvert vagtlag. Vi har team-dage med undervisning og supervision, hvor vi arbejder og prioriterer trivsel og et godt arbejdsmiljø. Hos os er det kun dig selv, der sætter begrænsningerne for din faglige udvikling.

Indflydelse på egen vagtplan. Vi vægter det højt at vores medarbejdere har indflydelse på egen vagtplan. Vi har ønsketid, og vi forsøger at hjælpe til med at få dit arbejdsliv og privatliv til at gå op i en højere enhed.

Ansættelsesvilkår
Der er tale om to stillinger som sygeplejerske på 37 timer ugentligt i blandet vagter med weekendvagt hver 2. eller 3. weekend. Stillingerne ønskes besat fra den 1. september 2021 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

I henhold til lovkrav skal der ved eventuel ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevises ren børneattest. Centret indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra ansøger, der indstilles til ansættelse.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse skal, ved ansættelse i Region Hovedstaden, opfylde kravet til sprogkompetencer i dansk på anden vis.

Vi glæder os til at høre fra dig
Synes du at ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre fra dig.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Camilla Rodenkam Simonsen på 38 64 06 78 / 38 64 05 63 eller assisterende afsnitsleder Anette Lind.

Søg via link senest den 15. juli 2021.

Du bedes uploade CV og uddannelsesbevis sammen med din ansøgning.

Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag den 20. juli 2021 eller efter aftale.

Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige psykiske lidelser.

Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen.

Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed. Samlet er vi ca. 750 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 9.000 børn og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret.

Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Glostrup
  • Torsdag den 15. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
16. september 2024 13
15. september 2024 14
14. september 2024 14
13. september 2024 14
12. september 2024 12
11. september 2024 11
10. september 2024 10
9. september 2024 8
8. september 2024 13
7. september 2024 13
6. september 2024 13
5. september 2024 13
4. september 2024 13
3. september 2024 15
2. september 2024 14
1. september 2024 15
31. august 2024 15
30. august 2024 15
29. august 2024 15
28. august 2024 14
27. august 2024 14
26. august 2024 13
25. august 2024 12
24. august 2024 12
23. august 2024 12
22. august 2024 10
21. august 2024 10
20. august 2024 10
19. august 2024 11
18. august 2024 10
17. august 2024 10