Vikarstilling: Projektsygeplejerske i vikariat til klinisk forskningsstilling i Børneonkologien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - København Ø

Juliane Marie Centret

Børneonkologisk laboratorium ”Bonkolab” er Nordens største børneonkologiske forskningsenhed, med over 100 ansatte. Laboratoriet gennemfører lokale, nationale og internationale projekter indenfor børneonkologiske kerneområder samt forskning indenfor andre pædiatriske fagområder.

Vi søger 1 erfaren sygeplejerske til patientinklusion, indsamling af prøver, patientundersøgelser samt registrering af forskningsdata. Jobbet består desuden af koordinering af lokale og nationale projekter. Du vil komme til at arbejde som del af Bonkolab’s projektsygeplejersketeam der på nuværende tidspunkt, består at 7 fuldtids projektsygeplejersker. Dine primære arbejdsopgaver bliver tilknyttet rekruttering af patienter og forskning relateret til de psykosociale projekter.

Du vil, som del af Bonkolab’s forskningssygeplejerske-team, få hovedansvaret for et eller flere at de igangværende forskningsprojekter. Da projektsygeplejerskerne indbyrdes er nødt til at kunne være stand-in for hinanden ved sygdom, ferie eller spidsbelastninger, vil du dog også oparbejde indgående kendskab til de øvrige projektsygeplejerskers arbejdsopgaver.

Du vil få et tæt samarbejde med laboratoriets seniorforskere, Ph.d.-studerende og bioanalytikere samt med sygeplejersker og læger på Rigshospitalets BørneUngeAfdeling.

Bonkolab’s projektsygeplejersker arbejder på nuværende tidspunkt primært med følgende projekter:

  • ALL-STAR er et landsdækkende projekt, der undersøger forekomsten af senfølger (fysiske, psykosociale og socioøkonomiske) i livet efter helbredelse for leukæmi i barndom og tidlig voksenalder. Opgaver består af rekruttering, koordinering, datahåndtering, udførelse af diverse patientundersøgelser.
  • STAGING undersøger genetiske faktorers betydning for udviklingen af kræft hos børn. Opgaver består af initial kontakt til børnecancer patienterne og deres forældre, formidling af den initiale information om projektet, indhentning af blodprøver på patienterne og deres forældre samt koordinering med afdelingen og familierne.
  • MemO undersøger mikrobiomet (tarmfloraen) i forløbet af leukæmibehandlingen og dennes indflydelse på hyppige bivirkninger. Opgaver består af indsamling af fæces-, mundskrabs-, urin- og blodprøver, scoring af mucositis, samt follow-up og instruktion.
  • CNS undersøger forekomsten af kræftceller i hjernen hos børn med kræft.
  • RESPECT er et børnerehabiliteringsprojekt, der har til hensigt at forbedre rehabiliteringen af børn med cancer ved udvikling af nye strategier for fastholdelse af deres tilknytning til skole og sociale netværk. Opgaver består af inklusion, koordinering, undervisning af skoleklasser og indsamling af forskningsdata.
  • Robot er et børnerehabiliteringsprojekt, der har til hensigt at forbedre skolegang for børn med kræft ved at undersøge mulighederne for at gå i skole gennem telepresence robotter.
  • RePlay er et børnerehabiliteringsprojekt, der har til hensigt at forbedre den grov motoriske udvikling for børn med kræft i alderen 1-5 år ved at deltage i familieidræt.
  • InterAct er et børnerehabiliteringsprojekt, der har til hensigt at forbedre muskelstyrken for børn med kræft i alderen 6-18 år ved at deltage i familieidræt.
  • 5C Vævsindsamling af hjernetumorvæv, blod og CSV med henblik på fremtidig behandling af børn med hjernetumorer.

Dine opgaver vil være meget afhængige af hvilket forskningsprojekter du bliver hovedansvarlig for. Der vil blive lagt vægt på, at du er struktureret, god til at koordinere aftaler med patienter og klinikere, og at du på sigt selvstændigt kan varetage patientinklusion til forskningsprojekterne. Erfaring indenfor pædiatri, onkologi og/eller hæmatologi vil være en fordel, men er ikke et krav.

Arbejdstiden er 32 - 37 t/ugen, primært i dagtiden. Du starter 1. september 2021 eller snarest derefter. Der aflønnes efter gældende overenskomst. Vikariatet er af 12 måneders varighed med mulighed for forlængelse.

Yderligere information om stillingen og projekterne ved henvendelse til projektsygeplejeske Anja Hirche (Tel: 35453006).

Ansøgningsfrist: den 14. juli 2021.

Der forventes at blive afholdt samtaler i perioden 15. – 25. juli 2021.

Søg stillingen via linket.

Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.

Rigshospitalet er en del af Region Hovedstaden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København Ø
  • Onsdag den 14. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København Ø over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2