Sygeplejerske til aftenvagter i akutmodtagelsen på Herlev Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Har du en forkærlighed for at arbejde i aftenvagt? Så har vi alletiders mulighed til dig. Vi søger nemlig en sygeplejerske, der brænder for komplekse patientforløb og kvalitetssygepleje, der ønsker at have sin gang på vores arbejdsplads, hvor der er masser af udviklingsmuligheder til at styrke din faglige profil og personlige kompetencer.

Vi er en stor afdeling med et højt patientflow, og – som du nok allerede har gættet - er der ikke to dage, der er ens hos os. Vi søger derfor en sygeplejerske, der trives i et uforudsigeligt miljø, og som drives af at skabe de bedste patientforløb i det bedste arbejdsmiljø.

Vores patienters tilstand spænder vidt fra stabile selvhenvendere til kritisk syge, og de fleste af dem har det tilfælles, at vi - i denne sammenhæng - er deres første møde med hospitalsvæsnet, og det stiller krav til os.

Du skal derfor kunne modtage alle typer af akutte og kritisk syge patienter og igangsætte den relevante behandling. Vi uddanner dig til at arbejde efter ABCDE princippet, og du lærer at triagere alle patienter, så de sygeste behandles først. Selvom kontakten til patienterne ofte er kort, så er den lige så vigtig som altid – og vi forventer, at du kan forstå og rumme vores patienter, så de føler sig ventet, velkommen og godt behandlet.

En afdeling med et hav af muligheder

I akutmodtagelsen har vi speciallæger i front fra en lang række specialer, og det betyder, at patienten får en høj lægefaglig vurdering og behandling lige fra ankomst. For dig betyder det, at du kommer til at arbejde tæt sammen med nogle af de skarpeste eksperter på deres område, og den sparring du får i det samarbejde, gør dig både dygtigere og giver dig mulighed for at få indblik i en lang række af specialer. Muligheden for at arbejde med flere forskellige specialer gør ikke kun, at du får en alsidig hverdag, men også at du bliver en hammer dygtig sygeplejerske.

Sygeplejen hos os har mange nicher og masser af mulighed for at have indflydelse på din dagligdag, uanset om du brænder for det akutte forløb, de socialt udsatte, de gode udskrivelser eller sygeplejen til den ældre, skrøbelige patient. Vores patienter har nemlig brug for meget forskelligartet behandling, og du vil få muligheden for at fordybe dig i det område, som passer til dig.

Hvem er du?

For os betyder det mindre, om du er en nyuddannet eller en erfaren sygeplejerske. Det er vigtigere for os, at du besidder nogle af nedenstående egenskaber:

  • Vi er, som ansatte i akutmodtagelsen, de første, patienten møder, når de kommer på hospitalet. Derfor er det vigtigt, at du er god til at kommunikere respektfuldt med patienter og pårørende med afsæt i deres behov.
  • Vi er en personalegruppe, der tager hånd om hinanden, og det er derfor vigtigt, at du bidrager til den gode stemning og har et godt samarbejdsgen.
  • Du er fyldt med gå-på-mod og har lyst til at blive endnu dygtigere.

Ny kollega i Akutmodtagelsen

Når du starter hos os, tager vi dig igennem et veltilrettelagt forløb. Det er vigtigt for os, at du får den bedste start hos os. Du bliver tildelt en mentor, som sammen med dig planlægger din oplæring. I de første 4 -6 uger er du derfor ikke en del af normeringen, og vi tilrettelægger din start ud fra dine ønsker og med blik for, hvad du har med i rygsækken. Det første år af din ansættelse gennemgår du et uddannelsesforløb, hvor du sammen med andre nyansatte kolleger trænes i den gode udskrivelse, tværfagligt samarbejde, konflikthåndtering og meget mere.

Uddannelse og udvikling – det gælder både dig og afdelingen

Hver uge har vi tværfaglig simulationstræning, hvor vi træner sammen, så vi altid står godt og sikkert i akutte situationer, som vi kan ende med at stå i. Vi har fast planlagt undervisning og et struktureret kompetence- og udviklingsprogram. I vores afdeling har du som sygeplejerske mange forskellige funktioner, og du udvikles løbende til at kunne varetage dem. Det kan b.la være visitering af alle akutte ambulancer ind i afdelingen, eller varetagelse af funktionen som koordinerede sygeplejerske, hvor du har ansvar for flow og koordinering af søjlens patienter.

Hvis du har de gode ideer, så er vi lydhøre. Vi går gerne forrest og afprøver nye ideer, hvis vi spotter muligheden for at forbedre vores patientforløb. Vi ved af erfaring, at de bedste ideer kommer fra vores sygeplejersker, som kender patientforløbene i detaljen.

Vores fokus på udvikling præger også vores fællesskab i afdelingen. Vi hjælper hinanden og bakker hinanden op – hos os vil du aldrig føle dig alene. Vi er en god blanding af mennesker med forskellig baggrund og kompetenceniveau – fra den nyuddannede til den meget erfarne.

Ansættelsesvilkår

Vi tilbyder ansættelse i fast stilling på 28-37 timer om ugen til en sygeplejerske, der primært ønsker at arbejde om aftenen. Send os gerne din ansøgning inden den 20. december. Vi holder samtaler løbende og startdato er den 1. februar 2023 eller efter aftale.

Vil du vide mere om vores afdeling, eller ønsker du at besøge os, så kontakt afdelingssygeplejerske Malte Bryne på 3868 1045 eller Katrine Kjeldsteen på 3868 9919.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hellerup
  • Tirsdag den 20. december 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Du bliver en del af vores velfungerende gruppe af sundhedsplejersker. Vi arbejder i fire selvstyrende teams som i høj grad selv planlægger opgaverne, vi samarbejder også på tværs af opgaver og indsatser, både internt og tværfagligt.
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hellerup

    17. april 2023 Palliation og hospice Timelønnede sygeplejersker til hospice Sankt Lukas Hospice søger timelønnede sygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Hellerup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
30. juni 2024 13
29. juni 2024 13
28. juni 2024 13
27. juni 2024 13
26. juni 2024 13
25. juni 2024 13
24. juni 2024 10
23. juni 2024 10
22. juni 2024 10
21. juni 2024 8
20. juni 2024 10
19. juni 2024 10
18. juni 2024 11
17. juni 2024 9
16. juni 2024 10
15. juni 2024 11
14. juni 2024 11
13. juni 2024 12
12. juni 2024 12
11. juni 2024 12
10. juni 2024 12
9. juni 2024 12
8. juni 2024 12
7. juni 2024 13
6. juni 2024 11
5. juni 2024 10
4. juni 2024 9
3. juni 2024 10
2. juni 2024 10
1. juni 2024 9
31. maj 2024 9