Samarbejdsstærk sygeplejerske med blik for det akutte område til modtagelsen på Herlev Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Hvis bundsolid sygepleje og faglig videreudvikling er helt essentielt for dig, så har vi lige akkurat det job, du søger. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med mange forskellige specialer, hvor du prøver kræfter med en bred vifte af sygeplejefaglige kundskaber, der med sikkerhed vil styrke både dine kliniske og personlige kompetencer.

Vi er en stor afdeling med et højt patientflow og stor diversitet i diagnoser. Det betyder, at du får brug for hele din sygeplejefaglige værktøjskasse, hos os er der nemlig sjældent to helt ens patienter og aldrig to ens dage. Vi søger derfor en sygeplejerske, der trives i et uforudsigeligt miljø, og som drives af at skabe de bedste patientforløb i det bedste arbejdsmiljø.

Vores patienters tilstand spænder vidt fra stabile selvhenvendere til kritisk syge, og de fleste af dem har det tilfælles, at vi - i denne sammenhæng - er deres første møde med hospitalsvæsnet, og det stiller krav til os.

Du skal derfor kunne modtage alle typer af akutte og kritisk syge patienter og igangsætte den relevante behandling. Vi uddanner dig til at arbejde efter ABCDE princippet, og du lærer at triagere alle patienter, så de sygeste behandles først. Selvom kontakten til patienterne ofte er kort, så er den lige så vigtig som altid – og vi forventer, at du kan forstå og rumme vores patienter, så de føler sig ventet, velkommen og godt behandlet.

Din introduktion og oplæring er styret af dine behov, og når du føler dig klar, får du ansvaret for dine egne patienter. Vi er store på at spille hinanden bedre, og derfor vil du altid have kompetente kolleger omkring dig, der gerne vil hjælpe.

Vi tror på dig

Du er værdifuld for os, og vi ønsker, at du får den bedst mulige start. Vi ved nemlig, at du ikke kun er med til at gøre en forskel, du er forskellen. Derfor tilbyder vi dig:

  • En 6-8 ugers introduktionsperiode udenfor normering med mentor/introduktionsansvarlig.
  • En grundig oplæring sammen med nyuddannede og erfarne kollegaer.
  • Et fastlagt færdigheds-/kompetenceprogram, som gennemføres i løbet af det første år.
  • Undervisning og sparring formiddage på hverdagene.
  • Oplæring i akutsygepleje til de enkelte specialer. Herunder tæt sparring og samarbejde med speciallægerne.
  • Introduktion til triage/I-DEPT, som er vores triage-model.
  • Introduktion til delegeret ordinationsret, hvor vi selvstændigt initierer behandling af kritisk syge patienter, sideløbende med dialog med læger og kollegaer
  • Introduktion til ABCDE-princippet, som vi triagerer og vurderer patienterne ud fra.
  • Ugentlig simulationstræning tværfagligt og monofagligt.
  • Tildelt patientpleje – men vi har samtidig en kultur, hvor vi sparer meget med hinanden, hjælper hinanden og gerne må sige når noget er svært.

Derudover, har vi hver uge tværfaglig simulationstræning, hvor vi træner at stå i akutte situationer. Vi har fast planlagt undervisning og et struktureret kompetence- og udviklingsprogram. Sygeplejersker udfylder flere forskellige funktioner i vores afdeling, og du uddannes til at varetage alle rollerne. Det kan eksempelvis være at visitere de akutte ambulancer ind i afdelingen eller rollen som koordinerede sygeplejerske, hvor du har ansvaret for flow og koordination.

Mulighedernes arbejdsplads

At vi både huser Akutmodtagelsen på Herlev og Akutklinikken på Gentofte betyder også, at du har mulighed for at rotere eller komme på udveksling hos et andet speciale eller på søster-matriklen – det sikrer dine muligheder for egen udvikling.

Vi tilbyder ligeledes masser af efteruddannelse, der bl.a. tæller basis, triage- og team eller den tværregionale uddannelse til akutsygeplejerske.

Hvem er du?

  • Du er erfaren eller nyuddannet med interesse for den akutte sygepleje.
  • Du brænder for at skabe en god relation i det korte patientforløb.
  • Du er venlig og imødekommende og har forståelse for patienternes komplekse behov.
  • Du har interesser for at lære at prioritere dine opgaver ud fra ABCDE og patientens behov.
  • Du kan være omstillingsparat i en afdeling, hvor ting hurtigt ændrer sig – det er en del af charmen ved akutmodtagelsen, og vi hjælper hinanden med at lægge en ny plan for vagten, når det kræves.

Det praktiske

Vi kan tilbyde en ansættelse i en fast stilling på 32-37 timer/ugentligt i blandede vagter pr. 1. februar 2023 eller efter aftale.

Vi ønsker, at I er flest mulige på arbejde i det tidsrum, hvor vi har mange patienter, og det betyder at du må forvente ca. 12 vagter på en fire ugers plan samt weekendvagt hver tredje weekend med en ekstra arbejdsweekend på 12 uger. Vi bestræber os på at imødekomme dine ønsker, og prioriterer work/life- balance højt, da vi tror på at tilfredse medarbejdere giver den bedste arbejdsplads.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Send os din ansøgning senest onsdag den 20. december. Vi afholder samtaler løbende.

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om vores afdeling, eller ønsker du at besøge os, så kontakt:

afdelingssygeplejerskerne Malte Bryne på 3868 1045 eller Katrine Kjeldsteen på 3868 9919.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hellerup
  • Tirsdag den 20. december 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Du bliver en del af vores velfungerende gruppe af sundhedsplejersker. Vi arbejder i fire selvstyrende teams som i høj grad selv planlægger opgaverne, vi samarbejder også på tværs af opgaver og indsatser, både internt og tværfagligt.
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hellerup

    17. april 2023 Palliation og hospice Timelønnede sygeplejersker til hospice Sankt Lukas Hospice søger timelønnede sygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Hellerup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
30. juni 2024 13
29. juni 2024 13
28. juni 2024 13
27. juni 2024 13
26. juni 2024 13
25. juni 2024 13
24. juni 2024 10
23. juni 2024 10
22. juni 2024 10
21. juni 2024 8
20. juni 2024 10
19. juni 2024 10
18. juni 2024 11
17. juni 2024 9
16. juni 2024 10
15. juni 2024 11
14. juni 2024 11
13. juni 2024 12
12. juni 2024 12
11. juni 2024 12
10. juni 2024 12
9. juni 2024 12
8. juni 2024 12
7. juni 2024 13
6. juni 2024 11
5. juni 2024 10
4. juni 2024 9
3. juni 2024 10
2. juni 2024 10
1. juni 2024 9
31. maj 2024 9