Sygeplejerske til stærkt samarbejde i en delestilling mellem ambulatorium og sengeafsnit på Neurologisk Afdeling, Bis...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du med på holdet og trives du med variation, så er vores nyoprettede kombinationsstilling mellem ambulatorium og sengeafsnit måske lige noget for dig?

Vi søger en sygeplejerske med ønske om personlig og faglig udvikling til vores tværfaglige team, hvor vi yder vores bedste for at hjælpe patienter med neurologiske problemstillinger som Parkinson Sygdom, stroke, hovedpine, Tourettes Syndrom og ALS til en bedre livskvalitet. Vi er eksperter i behandling og rådgivning i forhold til at leve med en kronisk sygdom. Vi tilbyder avanceret behandling og har højt specialiseret funktion indenfor flere af ovenstående områder.

Vi har tre sengeafsnit, hvor du har mulighed for at udvikle dine kompetencer indenfor almen neurologi, apopleksi eller akut neurologi. Du tilknyttes ét af sengeafsnittene i delestilling med ambulatoriefunktionen. På samtlige sengeafsnit er der ansat en god blanding af nyuddannede og mere erfarne sygeplejersker, som glæder sig til at hilse en ny kollega velkommen.

Vi drømmer

Vi drømmer om en sygeplejerske med erfaring fra neurologien, som er klar til at udforske nye – eller kendte - dele af vores spændende speciale. Det vigtigste er, at du har gå på mod og trives med varierede opgaver på tværs af organisationen, og kan se muligheder i en stilling hvor du kan følge patientens vej, og være den røde tråd gennem den hvide verden. Vi drømmer om at du har interesse for kroniske sygdomme, med lange forløb, hvor du som sygeplejerske spiller en central rolle i at sørge for det bedste patientforløb.

Derudover drømmer vi om en god kollega, som kan bidrage positivt til vores team. Dit engagement er med til at gøre en forskel for vores arbejdsplads – vi samler på de gode historier, som styrker oplevelsen af faglig stolthed.

Det er vigtigt

At man føler sig godt tilpas hos os – og vi hører ofte, at vi er gode til at tage imod nye kollegaer. Vi sørger selvfølgelig for grundig introduktion til stillingen. Du vil få en mentor, som hjælper dig godt på vej – både i ambulatorium og sengeafsnit, så du føler dig godt klædt på til at varetage de mangfoldige opgaver selvstændigt.

At du ser tværfagligt samarbejde som en selvfølgelighed og en styrke. Vores indsats omkring den neurologisk patient består af et teamwork, som vi er meget stolte af. Alles kompetencer, kreativitet og fleksibilitet er i spil. Vi ønsker altid at opnå de bedste patientforløb uanset om vi møder patienten ambulant, i en video- eller telefonkonsultation eller under indlæggelse.

At du er fagligt nysgerrig og interesseret. Faglighed og udvikling ligger os meget på sinde og derfor tager vi os tid til udvikling og refleksion. Vi er stolte af vores faglige miljø og vil også tilbyde dig en personlig karriereplan.

At du får lyst til at blive en del af holdet her i mange år. Derfor har vi blandt andet har en nedskrevet strategi for karrieremuligheder i afdelingen og ønsker at understøtte dine drømme med konkrete muligheder for faglig udvikling. Du har derudover mulighed for indflydelse på timefordelingen i de forskellige funktioner. Vi vil gerne bidrage til at skræddersy en stilling, som passer til dig.

Hvem er vi?

Neurologisk Afdeling udreder og behandler patienter med neurologiske sygdomme – lige fra de almene sygdomme i hjerne og nervesystem til de sjældnere sygdomme.

Vi er en stor afdeling, som består af 3 sengeafsnit og flere ambulatorier og daghospitaler. Gældende for hele afdelingen er fokus på den patientoplevede kvalitet, tæt tværfagligt samarbejde og mange karriereveje for såvel nyuddannede som erfarne sygeplejersker.

Neurologiske patienter er en sammensat patientgruppe, ofte med komplekse og uhelbredelige sygdomme og tilstande, som vi i afdelingen gør vores bedste for at møde med en høj grad af sygeplejefaglighed. Vi er stolte af, at vi er en afdeling, der bidrager til forskning og medicinafprøvningsprojekter for disse sygdomme, da vi gerne vil medvirke til en bedre livskvalitet og behandling for vores patienter.

Er du blevet nysgerrig?

Oversygeplejerske Eva Birke bevarer gerne dine spørgsmål. Ring på tlf. 2032 6880 – jeg glæder mig til at høre fra dig.

Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at sende din ansøgning – sidste frist er tirsdag den 20. december 2022.

Følg os på Instagram: neurologien_paa_bispebjerg

”Kom med sygeplejersken Anne på job. Hør hende fortælle om sin arbejdsdag på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital og få et unikt indblik i livet på hospitalet”.

https://bispebjerg-og-frederiksberg-hospital.23video.com/pa-job-med-sygeplejersken-anne

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København NV
  • Tirsdag den 20. december 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København N

    Vi søger en ny kollega til attraktiv stilling som opvågningssygeplejerske på anæstesiafdeling 4013 med specialer indenfor gynækologi, obstetrik og børnekirurgi. Tæt oplæring, attraktivt arbejdsmilj..
    • Sygeplejerske
    • København N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København NV

    Ortopædkirurgisk Infektionsafsnit M4 søger sygeplejerske til fast stilling 32-37 timer/ugentlig i skiftende vagter med arbejde hver 3. weekend. På længere sigt vil det være muligt at få en uge fri .
    • Sygeplejerske
    • København NV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København NV over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
28. juni 2024 13
27. juni 2024 12
26. juni 2024 10
25. juni 2024 12
24. juni 2024 13
23. juni 2024 13
22. juni 2024 13
21. juni 2024 16
20. juni 2024 16
19. juni 2024 19
18. juni 2024 19
17. juni 2024 19
16. juni 2024 20
15. juni 2024 21
14. juni 2024 20
13. juni 2024 18
12. juni 2024 19
11. juni 2024 20
10. juni 2024 18
9. juni 2024 19
8. juni 2024 19
7. juni 2024 19
6. juni 2024 19
5. juni 2024 18
4. juni 2024 18
3. juni 2024 19
2. juni 2024 19
1. juni 2024 20
31. maj 2024 20
30. maj 2024 19
29. maj 2024 18