Sygeplejerske til Reumatologisk Ambulatorium

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vores ambulante reumatologiske team søger en sygeplejerske til fast stilling på fuld tid fra d. 1. marts 2022 eller efter aftale.

Vi har på nuværende tidspunkt seks sygeplejerskestillinger i vores team i ambulatoriet. I Reumatologisk Ambulatorium i Hjørring modtager vi ca. 14.000 patienter årligt til udredning, behandling og kontrol af forskellige reumatologiske sygdomme. Typisk arbejder sygeplejerskerne indenfor de fire store grupper: Reumatoid artrit, spondylartropatier, juvenil artrit og psoreasisgigt, men også indenfor polymyalgi og artritis urica.

Om jobbet
Sygeplejerskerne har en stor opgave med infusionsbehandlinger til patienter, der er i biologisk behandling. Din oplæring vil først og fremmest starte her. Vi har en del medicinhåndteringsopgaver i form af oplæring af patienter, der selv skal lære fx at injicere medicin og udlevering af medicin til patienter, der er tilknyttet ambulatoriet. Vi har i øjeblikket ca. 500 patienter, som sygeplejerskerne udleverer medicin til. Som oplært sygeplejerske i vores ambulatorium arbejder man til dels meget selvstændigt, hvor sygeplejerskerne har egne patienter og sygeplejekonsultationer. Samtidig løses mange opgaver i det tværfaglige team og sygeplejerskerne skal derfor kunne arbejde både selvstændigt og i teamfunktion.

Om dig
  • Vi forventer, at du har interesse- og evt. kompetencer indenfor reumatologisk sygepleje.
  • Du kan og trives med at arbejde selvstændigt under ansvar i teamet.
  • Du er stabil og ansvarsbevidst.
  • Du er serviceminded overfor patienter og afsnittets samarbejdspartnere.
  • Du skal på en og samme tid være kvalitetsbevidst i forhold til levering af din sygepleje og have en overordnet forståelse for den organisation og de rammer, som du er en del af.
  • Du skal være tydelig og respektfuld i din kommunikation.
  • Du skal på ordentlig vis og med respekt for patienten, kolleger og organisationens værdier, træde ind i det tværfaglige team.

Vi tilbyder
  • Individuelt tilrettelagt introduktions- og oplæringsprogram.
  • Gode muligheder for faglig udvikling af dine kompetencer i forhold til teamets opgaver.
  • Sygeplejerskekolleger, der er super engagerede og leverer høj faglig sygeplejekvalitet til patienterne.

Fokuserede temaer, som vi arbejder med
  • Vi er i løbende proces med at optimere strukturen af sygeplejerskernes hverdag, for bedre at kunne spille ind på det samlede teams opgaver, så vi på effektiv vis får leveret bedst kvalitet til patienten.
  • Vi arbejder hele tiden på at håndtere opgaver, der giver mening, at sygeplejerskerne varetager.
  • Sygeplejerskerne byder lige nu ind med at varetage hele håndteringen af opgavelisten, så færrest mulige personalegrupper er inde over opgaven og kan færdiggøre de opgaver, der ikke behøver gå til lægen.

Vil du vide mere
For yderligere information kontakt Ann Engkjær, afsnitsledende sygeplejerske, tlf.: 51147213.

Det praktiske
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Regionen og DSR.

Sidste ansøgningsfrist d. 23. januar 2022.

Vi indkalder løbende til ansættelsessamtaler.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hjørring
  • Søndag den 23. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. september 2024 1
14. september 2024 1