Søger du høj faglighed, tid til patienten, godt arbejdsmiljø og mulighed for læring? Så kom og vær en del af vores in...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vi søger passionerede, selvstændige sygeplejersker, som ønsker at være en del af et stærkt og trygt sammenhold med høj faglighed, selvstændighed og godt arbejdsmiljø, til thorax intensivafsnit 4141.

Vi har bl.a. patienter til elektiv hjertekirurgi, lunge- og hjertetransplantationer, akutte forløb og ECMO behandling. Alt i alt en helt igennem fantastisk spændende afdeling.

Du vil blive del af en stor, velfungerende afdeling, som har et åbent læringsmiljø med fokus på feedback. Vi har en stor diversitet i personalegruppen med tæt og godt tværfagligt samarbejde, hvilket vi værdsætter højt. Du vil opleve, at du aldrig er alene. Der er en altid en kollega, du kan spørge til råds eller få hjælp af. Dette er med til at skabe et trygt arbejdsmiljø og god kultur med plads til alle. Vi vægter den gode dialog og vi taler respektfuldt og ordentligt til og om hinanden.

Specialet rummer et bredt repertoire af intensive behandlingsteknikker, herunder avanceret respiratorterapi, dialyse, kompleks farmakologisk kredsløbsstøtte og mange typer af mekanisk cirkulationsstøtte. Afdelingen er med til at udvikle nye behandlingsmuligheder, hvilket er spændende og givende at være en del af. Foruden den instrumentelle, højteknologiske pleje og behandling, indebærer arbejdet en helhedsorienteret sygepleje med fokus på den grundlæggende basale sygepleje. Vores hverdag er ofte omskiftelig, hvor en patient den ene dag er svært dårlig og næste dag mobiliseret til en stol. Hver dag lærer vi noget nyt, og det sætter vi stor pris på.

”På stue 18 ligger en 60-årig mand, der i går fik lavet en ny mitralklap. Han har efter operationen haft en blødningsproblematik, hvorfor han i nat er blevet reopereret. Nu er han så stabil, at han er klar til at blive vækket og ekstuberet.” Du ekstuberer selv, når du er oplært til det.

”På stue 3 ligger en 19-årig kvinde der er blevet lungetransplanteret, da hendes cystisk fibrose ikke længere var mulig at behandle medicinsk. Hun er vågen og i gang med at træne sammen med fysioterapeuten.” Det er spændende at følge patienterne fra kritisk tilstand til gåtur på gangen.

”På stue 17 ligger en 55-årig mand der er positiv for COVID-19. Da det ikke har været muligt at opnå tilstrækkelig iltning ved hjælp af respirator, er han nu koblet til ECMO (Extra Corporal Membran Oxygenering).” Du får med tiden en aktiv rolle i at kunne varetage behandling og justere på maskinerne i samarbejde med lægerne.

Vi er optaget af samarbejdet med de pårørende, der naturligt er berørte af patientens svære sygdom, en særlig udfordring, som er fagligt stimulerende, udfordrende og en vigtig del af det daglige arbejde med kritisk syge patienter.

Vi søger dig der:

  • Er dedikeret og i samarbejde med dine kommende kollegaer ønsker at dygtiggøre dig og videreudvikle dig fagligt.
  • Har et til to års erfaring fra sengeafsnit. Gerne kirurgisk eller opvågning.
  • Evner at være omhyggelig og systematisk tænkende.
  • Tager ansvar for egen læring og udvikling.
  • Har et ønske om at tage intensivspecialuddannelsen eller har uddannelsen, men ønsker nye udfordringer i en højteknologisk afdeling med stor kompleksitet.
  • Medvirker til det gode arbejdsmiljø, og tager medansvar for dig og dine kollegaers trivsel.

Vi tilbyder følgende:

  • Et individuelt introduktions- og oplæringsprogram med 2 kontaktsygeplejersker.
  • 6 dages speciale specifik undervisning i bl.a. hjertemedicin og thoraxkirurgi.
  • Et solidt tværfagligt samarbejde mellem sygeplejersker, perfusionister og læger hele døgnet.
  • Fokus på kompetenceudvikling ved bl.a. simulationstræning og månedlige faglige fokusområder, som koordineres af vores to kliniske sygeplejespecialister. De er meget synlige i praksis ved patienten, hvorfor der ofte er mulighed for sparring og refleksion.
  • Et godt arbejdsmiljø med fokus på hinandens trivsel, med aktive og engagerede TR’er og AMIR’er.
  • En nærværende, synlig og opsøgende daglig ledelse bestående af to afdelingssygeplejersker.
  • Walk-and-talk hvert halve år, 1:1 med afdelingssygeplejerske og MUS prioriteres.
  • Intensiv specialuddannelse.
  • ECMO-certificering.
  • Stor indflydelse på egen vagtplan med mulighed for ønsker. Som udgangspunkt er stillingen i blandede vagter. Vagtmængden er 8-9 aften-/nattevagter på en 4 ugers periode, samt weekend ca. hver 3. weekend i 8 timers vagter. Der er desuden mulighed for en deltidsansættelse efter endt oplæring.
  • Mulighed for nattevagtskontrakt, med ekstra løntillæg.

Er du interesseret i at høre mere om vores afdeling, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Susan Engelsen på tlf. 3545 6388 eller afdelingssygeplejerske Else Dueled på tlf. 3545 8668. Du er også meget velkommen til at komme på et uformelt besøg og være én dag i plejen sammen med en sygeplejerske.

Se desuden https://www.rigshospitalet.dk/job-og-uddannelse/hospitalet-som-arbejdsplads/sygeplejerske-paa-rigshospitalet/Sider/default.aspx?rhKeywords=sygeplejerske filmen om intensiv og læs historien om intensiv i Hjertecentret på Rigshospitalets hjemmeside og artiklen i Sygeplejersken https://dsr.dk/sygeplejersken/arkiv/sy-nr-2020-11/en-sidste-chance

Du kan få et lille indblik i vores hverdag via vores instagramprofil som er: @rhthoraxintensiv.

Ansættelsesvilkår: Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Ansøgningsfrist tirsdag d.17.8.2021. Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København Ø
  • Tirsdag den 17. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København Ø over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2