Klinisk sygeplejespecialist til Afdeling for Blodsygdomme på Rigshospitalet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du arbejde med videreudviklingen af den kliniske sygepleje for den hæmatologiske patient, og kunne du tænke dig at være med til at forbedre, fastholde og vedligeholde kliniske praksisser og procedurer? Vi søger lige nu en klinisk sygeplejerskespecialist til vores nye fælles Afdeling for Blodsygdomme på Rigshospitalet. Afdeling for Blodsygdomme er landets største hæmatologiske afdeling, og vi arbejder kontinuerligt med at udvikle den specialiserede sygepleje til den hæmatologiske patient. Vi søger derfor en ny kollega, der vil være med til at sikre vores patienter pleje og behandling af højeste kvalitet sammen med et erfarent og dedikeret tværfagligt hold – alle med stor faglig interesse og motivation for netop det hæmatologiske speciale.

Blodsygdomme som speciale

Afdeling for Blodsygdomme er landets største specialiserede afdeling, hvad angår udredning og behandling af forskellige typer af blodsygdomme, herunder knoglemarvskræft, akut leukæmi, lymfekræft, men også godartede blodsygdomme. Blodsygdomme kan både være af akut og kronisk karakter, og vores patientforløb kan derfor både være intensive og korte, og de kan strække sig over en lang periode. Vores patientforløb kan være komplekse, og der er ofte behov for høj grad af specialiseret sygepleje. Sygeplejen spænder vidt fra en meget akut og instrumentel sygepleje til det mere relationelle – bl.a. ved samtaler om liv og behandling.

Din hverdag hos os

Du bliver en del af den kliniske sygeplejespecialistgruppe, som er en sammensat gruppe på 6 specialister med forskellige efter­uddannelse inden for det sundhedsvidenskabelige område. Fælles for os alle er, at vi er drevet af en stor interesse og motivation for de hæmatologiske patientforløb. Afdelingen rummer en akutmodtagelse for egne patienter, sengeafsnit med subspecialer og dertilhørende ambulatorier. Specialistgruppen er organiseret således, at vi alle er ansvarlige for et sygdoms- eller behandlingsforløb inden for det hæma­tologiske speciale, samtidig med at vi arbejder på tværs af klinikken og løser opgaver af generisk karakter, såsom sårpleje, ernæringsindsatser og psykiske og sociale problemstillinger.

Dit eget ansvarsområde: Patienter med lymfekræft og kronisk lymfatisk leukæmi

Du vil som vores nye kollega få ansvar for området omhandlende patienter med lymfekræft og kronisk lymfatisk leukæmi. På sigt vil du også blive medansvarlig for at løse opgaver af mere generisk karakter på tværs af hele afdelingens forskellige afsnit. Dine primære opgaver bliver at:

  • sikre og udvikle klinisk kvalitet (herunder evidensbasering) i patientforløb og/eller specifikke patientgrupper samt udvikling af forløbsprogrammer, lokale kliniske retningslinjer, procedurer etc. i relation hertil.
  • være opdateret på relevante forskningsresultater, kliniske retningslinjer og VIP’er samt sikre implementering og forankring i klinisk praksis.
  • supervisere erfarne sygeplejersker på forskellige kompetenceniveauer.
  • holde dig selv og plejepersonalet ajour med ny viden inden for det specifikke felt.
  • facilitere et positivt og involverende læringsmiljø.
  • være en del af det kliniske arbejde og dermed fokus på den udførte faglige kvalitet.
  • identificere videns behov i sygeplejegruppen.
  • formidle ny viden indenfor specialet, patientgruppen eller patientforløbet.
  • være rollemodel for sygeplejersker og gennem handling i klinisk praksis vise hvordan, teori og praksis kan anvendes fx i komplekse patientsituationer, konsultationer etc., samt hvordan teori og refleksion kan anvendes til at forbedre sygeplejepraksis.
  • undervise og vejlede sygeplejersker inden for eget kliniske område.

Når du starter som klinisk sygeplejerske hos os, vil du blive tildelt en erfaren klinisk sygeplejespecialist som mentor.

Din professionelle og personlige profil

Det er et krav, at du har autorisation som sygeplejerske samt en relevant akademisk videreuddannelse som f.eks.: Master i klinisk sygepleje (MKS), kandidatgrad i sygepleje (cand.cur.), MPH eller en sundhedsfaglig kandiat (cand.scient.san). Vi leder efter en, der har et stærkt fagligt engement, og hvor du med kreativitet og idérigdom kan styrke sygeplejen og fagligheden. En som går forrest som rollemodel for et anerkendende og godt arbejdsmiljø, og som er fleksibel, initiativrig, visioner, empatisk, medinddragende og har gode samarbejdsevner. Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med følgende:

  • Bred klinisk erfaring – gerne inden for hæmatologi.
  • Dokumenteret erfaring med udviklingsarbejde, undervisning og vejledning.
  • Faglig erfaring med projektarbejde.
  • Kompetencer og erfaring med udarbejdelse af VIP’er.
  • Kunne igangsætte og prioritere arbejdsopgaver.
  • Kan identificere og analysere kliniske problemstillinger.
  • Varetager supervision af personalet med udgangspunkt i den enkeltes forudsætninger.
  • Opsøger ny viden og er motiveret for at omdanne viden til klinisk praksis.

Dine rammer

Vores nye kliniske sygeplejespecialist arbejder uden for den almindelige normering. Du har kontorplads sammen med de andre kliniske specialister, men du vil også være fysisk tilstede klinikken og have samarbejder på tværs af alle afdelingens sengeafsnit og ambulatorier.

Stillingen er på 37 timer ugentligt. Du referer til ledende oversygeplejerske Hanne M Pedersen.

Ansættelsesstart den 1. oktober 2021 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Løn- og Takstnævn.

Vi ser frem til at høre fra dig

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 1. august 2021. Vi holder samtaler i uge 33. Er du blevet nysgerrig på stillingen og vil du gerne høre mere, er du meget velkommen til at kontakte ledende oversygeplejerske Hanne M Pedersen på tlf.: 35 45 40 83 eller klinisk sygeplejespecialist Cæcilie Myrhøj 35 45 68 26

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København Ø
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København Ø over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1