Sygeplejerske til affektivt afsnit C231

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Nu har du chancen for at blive en del af et afsnit, der hylder det høje faglige niveau – og hvor du kun arbejder hver 4. weekend!. Der står en erfaren sygeplejerskegruppe klar til at tage imod, sparre og oplære dig, når du starter.

Man falder hurtigt ind som om man altid har været her
”Man føler sig hurtigt ”gammel” som ny. Altså man falder hurtigt ind som om man altid har været her. Her kan man arbejde lidt længere i dybden i nogle længere forløb – og man følger patienterne lidt længere tid. Og vi får dem bragt godt på vej videre tilbage i livet i samarbejde med de ambulante enheder.” siger en af vores nyeste sygeplejersker.

Erfarne og dygtige kolleger venter på dig!
Du bliver en del af et lille hyggeligt afsnit med erfarne kollegaer og et godt arbejdsmiljø. Vi er stolte af vores klare rammer og struktur på afsnittet, der er med til at sikre, at der er strukturerede behandlingsaktiviteter for vores patienter. Det er blandt andet også med til at skabe et trygt og rart miljø for både medarbejdere og patienter.

Vi er stolte af vores medmenneskelige tilgang til patienterne, hvor vi vægter høj patientinddragelse, og evaluering med patienterne.

Afsnit C231 varetager pleje og behandling af 11 affektive patienter fra optageområdet inden for København N, NV, Brønshøj, Vanløse og Frederiksberg.

2 af vores tidligere patienter har beskrevet deres indlæggelse hos os således:
“Her er jeg blevet set, hørt og rummet. Her findes omsorg, støtte og kærlige spark. Her er plads til grin, gråd og alt midt imellem”

“Det her er et kollektiv for mennesker i smerte. Nogle gange er det hårdt, andre gange er det helt unikt og nærmest magisk. Efter mange år med depression mærker jeg endelig at få den rigtige hjælp. Det her sted er noget helt særligt.”

Din hverdag
Din hverdag vil indebærer alt fra faglig sparring og planlægning til dialog med patienterne for at inddrage dem i patientforløbene, så de får medindflydelse på deres behandlingsplaner.

Vi vægter det tværfaglig arbejde særdeles højt og har fokus på at tilrettelægge et meningsfyldt behandlingstilbud til patientgruppen i samarbejde med det ambulante område.

Afsnittets behandlingsmål er blandt andet diagnostisk udredning, bedring af funktionsniveau og sygdomsforståelse. Vi arbejder aktivt ud fra sygeplejeprocesserne. Vores behandlingstilbud er baseret på aktiv inddragelse af patienter og bygger på de miljøterapeutiske principper samt en kognitiv tilgang. I november 2021 bliver alle medarbejdere på afsnittet uddannet i kognitiv miljøterapi, der vil være med til at sikre en ensretning omkring behandlingsformen.

Hvem er du?
Vi søger en sygeplejerske, der ligesom os har lyst og interesse for det psykiatriske speciale og vægter faglighed højt. I vores speciale er det desuden vigtigt, at du kan bevare overblikket, også i pressede situationer. Og sidst, men bestemt ikke mindst, så er humor absolut ingen hindring.

Hvad tilbyder vi dig?

  • Introduktion og oplæring tilpasset dit erfaringsniveau.
  • Supervision i afsnittet hver 2. uge
  • Et afsnit med god normering
  • Indflydelse på egen arbejdssituation i et afvekslende job med mange udfordringer

Interesseret?

For informationer vedrørende stillingen kontakt gerne afdelingssygeplejerske Kirstine Winther på 2446 1397.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Der er tale om en fast stilling med start den 1.10 eller efter aftale.

Stillingen er normeret til 37 timer i blandet vagter - med weekendvagt hver 4. uge.

Søg stillingen via link på siden senest den 11. august 2021
Vi holder ansættelsessamtaler den 17. august.2021.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Fremtidens Psykiatri på Bispebjerg

Psykiatrisk Center København står over for en kompleks og spændende forandring. I de kommende år samler vi centret fysisk og organisatorisk i et funktionelt, lyst og imødekommende nybyggeri på Bispebjerg, som er designet ud fra den nyeste viden om helende arkitektur- Ny Psykiatri Bispebjerg.

Indflytningen foregår i faser. I 2022 flytter afsnit ind fra Bispebjerg og Rigshospitalet som betyder, at den psykiatriske akutmodtagelse, to akutte modtagerafsnit samt to intensive afsnit samles i Ny Psykiatri Bispebjerg. I 2024 flytter yderligere afsnit ind fra Gentofte-matriklen og Frederiksberg-matrikel.

Da indflytningen sker i faser og centret skal fraflytte Rigshospitalsmatriklen i 2022 vil nogle afsnit og enheder oplever at skulle bo midlertidigt i nyrenoverede bygninger på vores Frederiksberg-matrikel. Der vil i en årrække dermed fortsat være sengeafsnit, forskning og ambulatorier på Frederiksberg-matriklen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København Ø
  • Onsdag den 11. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København Ø over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2