Er du sygeplejerske og brænder for at gøre en forskel for den akutte neurologiske patient?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Afdeling for Hjerne- og Nervesygdomme på Rigshospitalet, Blegdamsvej, tilbyder en arbejdsplads med rummelighed og godt arbejdsmiljø - er du vores nye kollega?

Vi er
en personalegruppe bestående af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, sekretær og en serviceassistent. Vi er alders- og erfaringsmæssigt bredt repræsenteret, hvilket giver en god dynamik i afsnittet og danner grundlag for gode sparringsmuligheder i et godt læringsmiljø med høj faglighed.

Vores afdeling

er højt specialiseret indenfor neurologi og har tre specialfunktioner: trombolyse, akut neurologi og udredning samt epilepsi overvågning. Vi dækker hele Danmark, Grønland og Færøerne.
Sygeplejen i Afdeling for Hjerne- og Nervesygdomme tager udgangspunkt i begrebsrammen Fundamentals of Care, hvor der lægges vægt på relationen til patienten samt dennes individuelle behov.

I vores sengeafsnit plejer og behandler vi patienter med flere forskellige typer akutte neurologiske sygdomme. Fælles for patienterne er, at de ofte har meget komplekse plejebehov og har brug for tæt observation, nogle gange i tæt samarbejde med intensiv afdeling. Patienterne har oftest korte forløb på vores afsnit, hvorefter de udskrives eller overflyttes til stamsygehus, mens enkelte har længerevarende behandlings- og udredningsforløb. I vores trombolyse-afsnit modtager vi patienter direkte hjemmefra - patienten kommer så hurtigt som muligt ind til vores CT/MR-scannere, hvor der både står læger, radiologer, sygeplejersker og portører klar til at tage imod patienten. Epilepsiovervågningen (EMU) er et sengeafsnit med plads til 4 patienter. Patienterne indlægges planlagt mhp. registrering af deres epileptiske-anfald.

Din ansættelse

hos os tager udgangspunkt i dig og dine kompetencer. Du bliver introduceret til specialet og de forskellige funktioner vi har, gennem dialog om forventninger og kompetencer.

Vi tilbyder

  • en flok dedikerede, dygtige og søde kolleger, som brænder for at lære fra sig
  • et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til undring og gode refleksioner. Vi sætter pris på en atmosfære, hvor der er plads til at grine.
  • sparring i hverdagen med afsnittets 2 kliniske sygeplejespecialister
  • afvekslende patientforløb – både de hurtige og akutte og de længerevarende udredningsforløb
  • deltagelse i kurset ”Godt på vej i sygeplejen” - hvis du er nyuddannet
  • kursus for Erfarne Neurosygeplejersker, når du har neurologisk erfaring
  • 6 ugers introduktionsprogram med en eller flere tilknyttede mentorer, uden for normeringen

Du har

  • lyst til at yde gode patientrelationer
  • det godt med et til tider højt arbejdstempo
  • lyst til at engagere dig i afsnittet
  • lyst til at lære nyt
  • en positiv tilgang til dit arbejdsliv

Stillingen er med skiftende vagter, god mulighed for indflydelse på egen vagtplan (ønskeplan), arbejde hver 2. eller 3. weekend, alt efter ønske. Timeantal pr. uge er 37, eller efter aftale.

Vil du vide mere?

Vi vil meget gerne fortælle dig mere om stillingen over en kop kaffe, derfor er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Mohammad Chegini på 35454353 eller Theresa Kay-Heeno på 35457084 eller sende en mail på [email protected] eller [email protected].

Du kan også læse om afdelingen i vores årsberetning og følge os på Instragram rh_hjerne_nervesygdomme

Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2022 eller efter aftale.

Ansøgningsfrist den 27. november 2022.

Samtaler afholdes løbende.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København Ø
  • Søndag den 11. december 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København Ø over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2