Udviklingssygeplejerske til velfungerende sundhedsteam i Gladsaxe Handicaptilbud

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Gladsaxe Handicaptilbud har en attraktiv stilling til dig, der har solid erfaring som sygeplejerske og som kan lide både at fordybe dig, og at stille viden til rådighed. Du er skarp i Fælles Sprog III og har flair for dokumentation, analyse, sparring og undervisning.

Vi forestiller os at du har erfaring fra et hospital og gerne vil ændre tempo og fokus. Du har mod på og erfaring med at undervise, give oplæg og har fokus på, at indsigter bliver omsat til god praksis. Vi forventer ikke, at du kan alt, men at du kan sætte dig ind i det meste og videreformidle det.

Din arbejdstid bliver primært i dagtimerne på hverdage. Stillingen er på 30-37 timer – det kan du være med til at påvirke.

Du bliver en del af et velfungerende sundhedsteam, der består af to sygeplejersker og to SOSU-assistenter, der i det daglige koordinerer det sundhedsfaglige arbejde med de 102 borgere med handicap i Gladsaxe Handicaptilbud – GHT.
Dine opgaver:
Helt overordnet indebærer dine opgaver, at du trives med at arbejde selvstændigt, og at du kan veksle mellem at fordybe dig og være formidler.

Du kan arbejde på tværs af en stor arbejdsplads og du bidrager med din personlighed til de gode relationer, som vi vægter højt. Samarbejdsrelationerne er nemlig vigtige for, at borgerne får god behandling.

Frontfigur til implementering og forankring af Nexus Standard dokumentationssystem


Vi har brug for en frontfigur til at hjælpe medarbejdere og ledere i GHT med implementering og forankring af næste version af dokumentationssystemet, nemlig Nexus Standard. Derfor skal du være skarp til Fælles Sprog III.

Vi dokumenterer dagligt det pædagogiske, sundhedsfaglige og sociale arbejde i Nexus. Og med indførelsen af Nexus Standard skal vores dokumentation deles med sagsbehandlere og sygehuse i højere grad end hidtil.

Du skal løbende udvikle og gennemføre tiltag der fører til, at den sundhedsfaglige dokumentation har høj kvalitet. Du evner at få øje på, hvilke behov der er for undervisning, sparring eller information og så sætte det i værk. Og du er god til at finde de indfaldsvinkler og læringsstile, som matcher målgruppen.

Tovholder på analyse af utilsigtede hændelser


Du bliver vores UTH-tovholder med ansvaret for at samle alle UTH’er og udarbejde statistik. Du skal udarbejde hændelsesanalyser, se på tværs af hændelser og skabe indsigter, som både ledelse og medarbejdere kan lære af.

Du er god til at skabe systematik og overblik. For at GHT kan lære af hændelserne, er dine evner som formidler også på dette punkt efterspurgt.

Praksissygeplejerske – en del af sundhedsteamet


En del af dit arbejde bliver at indgå i sundhedsteamet. Sundhedsteamet varetager akutte og planlagte sundheds- og plejeopgaver. I samarbejder med det pædagogiske personale, med praktiserende læger, fysioterapeuter, ergoterapeuter og speciallæger.

Du skal vejlede i sundhedsfaglige opgaver og vejlede og rådgive både ledelse og det pædagogiske personale. Nogle sundhedsfaglige beslutninger kan indebære vanskeligheder og forandringer (fx udtrapning af psykofarmaka, ændret ernæring ved dysfagi) og i sådanne situationer er det vigtigt, at du og kollegerne står fast på de sundhedsfaglige beslutninger i en samarbejdende ånd.

Ledelse og kolleger
Sundhedsteamet bliver oplevet som kontaktbare, handlekraftige og troværdige af deres samarbejdspartnere. Selv giver dine kommende kolleger udtryk for at have et godt arbejdsmiljø og godt samarbejdsklima.

Teamets leder er leder for to boenheder i GHT og har ikke selv sundhedsfaglig baggrund. Ved sundhedsfaglige spørgsmål vil det også være muligt at sparre med en sundhedsfaglig konsulent fra Social– og Sundhedsforvaltningen, og din leder indgår gerne.

Du kan forvente en leder, der er nysgerrig og hjælpsom, så der bliver skabt tydelige og fælles løsninger. Din leder har en faciliterende ledelsesstil. Hun går ind for, at I skaber tingene sammen, og du kan forvente at blive bakket op.

En gang om ugen mødes alle sygeplejersker og SOSU-assistenter i GHT til faglig refleksion om sager eller bekymringer, de gerne vil vende med hinanden. Vi lægger vægt på, at vi både som fællesskab og som kolleger kan reflektere over vores egen praksis og overvejer vores egne metoder.

Når du er godt inde i jobbet, vil der ofte være bud efter dig. Derfor er det vigtigt, at du kan prioritere, hvor du skal ind i billedet, og hvor folk godt kan være selvkørende.

Lidt mere om Gladsaxe Handicaptilbud


Gladsaxe Handicaptilbud består af døgndækkede botilbud, dagtilbud, bostøtte og beskæftigelsestilbud. Der er ca. 175 borgere med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne i alderen 18-70 år. Borgernes selvbestemmelse er i højsædet, og det kan du læse mere om i Gladsaxe Kommunes Handicappolitik.

Mange af tilbuddene er fysisk beliggende inden for samme område, hvor du også får arbejdssted. Her er grønt og roligt.

Yderligere oplysninger


Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte daglig leder, Tina Jonassen på telefon 28 40 04 97. Hvis du ikke kommer igennem på telefonen, så send en e-mail til [email protected]. Så aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan tale sammen. Du kan evt. aftale et besøg hos os, inden du beslutter dig for, om du vil søge stillingen

Ansøgningsfrist


15. september 2021.

Vi forventer af holde samtaler løbende.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Du bliver en del af vores velfungerende gruppe af sundhedsplejersker. Vi arbejder i fire selvstyrende teams som i høj grad selv planlægger opgaverne, vi samarbejder også på tværs af opgaver og indsatser, både internt og tværfagligt.
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hellerup

    17. april 2023 Palliation og hospice Timelønnede sygeplejersker til hospice Sankt Lukas Hospice søger timelønnede sygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Hellerup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
30. juni 2024 147
29. juni 2024 147
28. juni 2024 152
27. juni 2024 153
26. juni 2024 154
25. juni 2024 162
24. juni 2024 164
23. juni 2024 177
22. juni 2024 178
21. juni 2024 175
20. juni 2024 172
19. juni 2024 186
18. juni 2024 188
17. juni 2024 186
16. juni 2024 203
15. juni 2024 214
14. juni 2024 220
13. juni 2024 218
12. juni 2024 210
11. juni 2024 208
10. juni 2024 203
9. juni 2024 213
8. juni 2024 211
7. juni 2024 215
6. juni 2024 212
5. juni 2024 203
4. juni 2024 196
3. juni 2024 189
2. juni 2024 185
1. juni 2024 185
31. maj 2024 186