Leder af nationalt samarbejde og strategisk udvikling inden for Fælles Beslutningstagning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Motiveres du af at skabe vedvarende kulturforandringer i mødet mellem patient og kliniker? Kan du samarbejde med en række eksterne og interne samarbejdspartnere, holde mange bolde i luften på samme tid mens du hjælper vores samarbejdspartnere med at implementere fælles beslutningstagning? Kan du arbejde selvstændigt i den opgave, vi har med at lede et nationalt samarbejde inden fælles beslutningstagning? Har du erfaring med ledelse af en decentral implementeringsindsats på tværs af organisationer? Og kan du dokumentere kernekompetencer inden for fagfeltet fælles beslutningstagning?
Så læs videre her.
Vi søger en kompetent leder for nationalt samarbejde inden for fælles beslutningstagning, som tilknyttes Center for Fælles Beslutningstagning placeret på Vejle Sygehus.

Arbejdsfeltet
Opgaverne bliver mange og forskelligartede, og skal alle udføres på et højt niveau med afsæt i patienters og pårørendes hverdag. Du bliver en del af et center forankret i Vejle, men skal understøtte implementeringen af fælles beslutningstagning på regionalt og nationalt niveau. Vi kendetegnes ved at have et uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger, hvor vi lægger vægt på en god omgangstone, faglig sparring og høj kvalitet i opgavevaretagelsen.
Opgaverne vil blandt andet omfatte:

  • Koordinere og understøtte implementering af fælles beslutningstagning uden for Region Syddanmark – en slags ”udenrigsminister” i vores center, som vil få nedenstående ”udenrigs” opgaver.
  • Rådgive og sparre med relevante stakeholders om alle aspekter af implementering og fastholdelsesprocesser inden for fælles beslutningstagning på sygehuse i Danmark
  • Den gode opstart, herunder aktivitets- og procesplanlægning samt praktisk hjælp
  • Understøtte undervisning og kommunikationstræning for sundhedsprofessionelle i relation til fælles beslutningstagning og brug af beslutningsstøtteværktøjer – skal på et højt niveau kunne varetage dette selvstændigt
  • Motivere klinikere med bl.a. fokus på erfaringsdeling fra Center for Fælles Beslutningstagning
  • Mestre måling af data vedrørende fælles beslutningstagning, herunder erfaringer med validerede redskaber til monitorering af implementeringsprocessen
  • Varetage processen omkring udvikling og implementering af beslutningsstøtteværktøjer på forskellige niveauer

Din centrale rolle som leder af et nationalt samarbejde vil blive præget af at være bindeled mellem Center for Fælles Beslutningstagning, en række kliniske afdelinger og eksterne samarbejdspartnere på nationalt niveau. Du skal være den samlede figur, der skal understøtte synergi mellem den indsats, centret har med implementering af fælles beslutningstagning i Region Syddanmark og den rådgivende indsats, sparring og inspiration som centret fremadrettet ønsker at kunne tilbyde til sygehuse uden for Region Syddanmark. I Center for Fælles Beslutningstagning vil du ligeledes få en fremtrædende rolle, da du skal medvirke til at løse en række opgaver:

  • Hjælpe centeret med den fortsatte udvikling, herunder medansvar for den kort- og langsigtede strategiske retning og planlægning i Center for Fælles Beslutningstagning samt eksekvering heraf.
  • Sikre sammenhæng mellem udvikling og forskning, herunder deltagelse i centerets internationale Advisory Board.
  • Indgå i centrets ledergruppe. Du vil skulle indgå i et tæt sammenspil med centerets daglige leder, som vil blive en meget vigtig ledelsesmæssig samarbejdspartner for dig. I skal sammen sikre god synergi mellem den eksisterende implementeringsindsats, der pågår inden for Region Syddanmarks grænser og de nye implementeringsindsatser uden for regionen, så der skabes gensidig læring, udvikling og sammenspil.
  • Faglig personaleledelse af andre medarbejdere, der arbejder med fælles beslutningstagning uden for Region Syddanmark samt af projektansatte, der arbejder med projekter inden for fælles beslutningstagning. I øjeblikket er det få ansatte, men det kan blive til flere i fremtiden.
  • Medvirke til daglig drift i samspil med den daglige leder, herunder personaleledelse (deltagelse i MUS-samtaler, lønforhandling for de medarbejdere, som du kommer til at lede m.m.)

Du ansættes som funktionsleder. I forbindelse med stillingen vil der forekomme rejseaktivitet uden for Region Syddanmark.

Din baggrund og kompetencer
Kravene til stillingen matcher dens vigtighed, og vi søger derfor en person der:

  • Er uddannet læge eller sygeplejerske eller anden relevant klinisk uddannelse på mindst bachelorniveau
  • Er en excellent kommunikator skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk
  • Du arbejder passioneret for en faglig udvikling og en høj trivsel i teamet
  • Du skal både kunne tænke med og foran på opgaverne
  • Har dokumenteret erfaring med og kan demonstrere indgående viden om feltet fælles beslutningstagning (shared decision making)
  • Har erfaring indenfor udvikling, afprøvning og evaluering af beslutningsstøtteværktøjer
  • Har relevant erfaring inden for projektledelse samt implementering og evner at bygge bro mellem implementeringsarbejde og klinisk praksis
  • Kan strukturere komplekse opgaver, lede projekter og har organisationsforståelse på højt niveau
  • Har erfaring med forbedringsledelse – enten den Syddanske Forbedringsmodel eller anden relevant uddannelse indenfor forbedringsledelse
  • Du er god til at skabe relationer, netværk og tillidsfulde samarbejder

Du kan selvfølgelig dokumentere relevant erhvervserfaring inden for de beskrevne felter.

Nøgleinformationer om afdelingen
Center for Fælles Beslutningstagning arbejder med en praktisk tilgang til begrebet ‘fælles beslutningstagning’, og vores opgave består bl.a. i at understøtte Region Syddanmarks sygehusenheder i implementeringen af tilgangen fælles beslutningstagning. Herunder, udvikling af værktøjer, der kan hjælpe patienterne med at beslutte, hvilken behandling, der er den rette for dem.

Centeret blev pr. 1. januar 2019 til et regionalt center og omfatter nu hele Region Syddanmark, hvor fælles beslutningstagning skal implementeres på Regionens fem sygehusenheder. Grundet anseelig opmærksomhed uden for Region Syddanmark, er der behov for en leder, der kan varetage det nationale samarbejde inden for fælles beslutningstagning.

Medarbejderen indgår i en ledergruppe og skal have et tæt sammenspil med centerets daglige leder.

Ansøgningsfrist, tiltrædelse og samtaler
Ansøgningsfrist den 27. juli med tiltrædelse 1. oktober 2021 eller efter aftale. Vi afholder ansættelsessamtaler den 25. august 2021.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og relevant faglig organisation. Region Syddanmark er én ansættelsesmyndighed.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte:
Leder af Center for Fælles Beslutningstagning, professor, overlæge Karina Dahl Steffensen, på 2177 0727 eller på [email protected]

Funktionsbeskrivelse kan ses her

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Vejle
  • Tirsdag den 27. juli 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Vejle

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Sygeplejerske
    • Vejle
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Sydjylland

    Handicap og Socialpsykiatri i [xxxxx], søger sygeplejersker til det specialiserede socialområde med myndigheds-, udførende og kvalitetsudviklende funktion. Det er to spændende nyoprette..
    • Sygeplejerske
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vejle

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Sygeplejerske
    • Vejle
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Fredericia

    Prioriterer du både det monofaglige og tværfaglige samarbejde?Ønsker du en foranderlig arbejdsdag med mange udfordringer i borgernes hjem?Vægter du kvalitet, vidensdeling og høj faglighed? Så..
    • Sygeplejerske
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Vejle over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
28. juli 2024 21
27. juli 2024 21
26. juli 2024 21
25. juli 2024 20
24. juli 2024 20
23. juli 2024 20
22. juli 2024 20
21. juli 2024 21
20. juli 2024 21
19. juli 2024 23
18. juli 2024 23
17. juli 2024 19
16. juli 2024 19
15. juli 2024 19
14. juli 2024 21
13. juli 2024 21
12. juli 2024 21
11. juli 2024 20
10. juli 2024 17
9. juli 2024 16
8. juli 2024 16
7. juli 2024 17
6. juli 2024 17
5. juli 2024 19
4. juli 2024 17
3. juli 2024 15
2. juli 2024 15
1. juli 2024 15
30. juni 2024 16
29. juni 2024 16
28. juni 2024 17