Overtandlæge til Lyngby-Taarbæk Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Er du handlekraftig og tydelig? Og er du bevidst om betydningen af samarbejde og kommunikation i dit lederskab? Så er du måske den rette til stillingen som ny overtandlæge i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Tandplejen i Lyngby-Taarbæk Kommune skal have ny overtandlæge. Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2021 eller snarest derefter.

Tandplejen i Lyngby-Taarbæk Kommune blev i 2018 samlet på en nybygget fælles centralklinik inklusiv. tandreguleringen og har derfor gennemgået en omfattende udvikling med en forandret ledelses- og klinikstruktur de sidste par år. Der er i alt 35 medarbejdere i Tandplejen fordelt på 1 overtandlæge, 1 specialtandlæge, 4,6 årsværk tandlæger, 7,4 årsværk tandplejere og 16,5 årsværk klinikassistenter samt to administrative medarbejdere.

Tandklinikken ligger på Carlshøjvej 8 i Lyngby i bygningsmæssig sammenhæng med Lindegårdsskolen, hvor Tandplejen deler administrations- og kantinefaciliteter med skolens personale.

Overtandlægestillingen er en spændende lederstilling, hvor hver dag byder på nye udfordringer. Aktuelt er Tandplejen blandt andet i gang med at forankre en ny organisering med fagkoordinatorer på alle Tandplejens faglige områder. Med afsæt i kerneopgaven om at ”vejlede og støtte til mestring af egen tandsundhed” pågår også implementering af et skærpet fokus på den sundhedsfremmende og tidlig forebyggende indsats i alle undersøgelser, herunder opstart af non-operativ behandling.

Tandplejen er en del af Center for Social Indsats. Center for Social Indsats er siden januar 2021 i gang med en politisk besluttet flere-årig omstilling af alle borgerrettede aktiviteter, så et fælles perspektiv på det tidlig forebyggende bliver omdrejningspunktet for alle faggrupper og alle centrets tilbud i mødet med borgerne.

Vi søger en overtandlæge, som har evner og kompetencer til at sikre en stabil og effektiv drift i Tandplejen og arbejde målrettet med at sikre et godt arbejdsmiljø, så Tandplejen styrkes som en attraktiv arbejdsplads både i forhold til fastholdelse og rekruttering.

Som ledende overtandlæge skal du være uddannet tandlæge med selvstændig autorisation. Du skal kunne dokumentere ledelsesmæssige kompetencer med faglige, menneskelige og strategiske resultater.

Den kommunale tandpleje i Lyngby-Taarbæk Kommune har egen hjemmeside, hvor du kan orientere dig yderligere: https://www.ltk.dk/borger/sundhed/tandpleje

Se også
  • Job- og personprofil
  • Organisationsdiagram juni 2021


Ansøgningsfrist
10. august 2021

Der afholdes to runder med ansættelsessamtaler. Samtalerne vil finde sted tirsdag den 17. august og mandag den 23. august 2021.

Kandidater, som går videre til 2. samtale, vil blive bedt om at udfylde en personlighedstest.
Stillingen søges via opslaget her.

Der vil blive indhentet straffe- og børneattest i forbindelse med en evt. ansættelse.

Hvis du har spørgsmål
til stillingen som overtandlæge kan du kontakte Børnechef Heidi Larsen på [email protected] eller telefon 24 65 98 70 – inden fredag den 9. juli 2021 og igen fra mandag den 30. juli 2021.

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Tiltrædelse
1. oktober 2021

Arbejdssted
Tandplejen

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tandlæge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tandlæge
  • Kongens Lyngby
  • Tirsdag den 10. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som tandlæger i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte tandlæge i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tandlæger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tandlæger i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som tandlæger
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1