Fysioterapeut med kompetencer indenfor det neurologiske område

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Rehabilitering med hjemmet som udgangspunkt

Er du fysioterapeut og søger du nye udfordringer, så er du måske vores kommende nye kollega på Trænings- og Rehabiliteringscenter, Lyngby-Taarbæk kommune. Vi har aktuelt en ledig stilling tilknyttet vores neurologiske team med primær funktion i ambulant og hjemmetræningsregi. Teamet består af i alt ti ergo- og fysioterapeuter, som varetager al neurologisk rehabilitering på de midlertidige døgnpladserne og i ambulant regi både på Trænings- og Rehabiliteringscentret og i hjemmet.

I neuroteamet er der tæt relationel koordinering imellem ergoterapeuter, neuropsykolog, logopæd, hjerneskadekoordinator og plejepersonale på de midlertidige døgnpladser samt hjemmeplejen ved udskrivelse til hjemmet.

Aktuelt står vi midt i en helt ny og spændende udvikling, hvor vi i højere grad møder borgerne i eget hjem for at sikre den rette tværfaglige rehabiliteringsindsats, hvor vi bl.a. har indført intensiv hjemmetræning.

Fysioterapeuterne har en vigtig rolle i den sammenhæng, og hele indsatsen bygger på en tæt relationel koordinering med fokus på kerneopgaven mellem Trænings- og Rehabiliteringscentret, hjemmeplejen og kommunes øvrige centre.

Den fysioterapeutiske opgaveløsning i Trænings- og Rehabiliteringscenteret spænder fra almen genoptræning indenfor døgnrehabilitering til ambulant genoptræning. Træningen kan være individuel eller på hold og træning i hjemmet indgår naturligt som en større og større del af den planlagte rehabiliterende indsats. Trænings - og rehabiliteringscenteret tilbyder tillige Vederlagsfri fysioterapi i form af holdtræning til borgere med neurologiske lidelser, samt træning og patientuddannelse til borgere tilknyttet Forløbsprogram for lænderyglidelser, hjertesygdom, KOL, DM2 samt Kræft. Terapeuter fra Trænings-og Rehabiliteringscenter varetager også rehabiliterende indsatser i jobcenterregi.

Omdrejningspunktet for alle indsatser er den motiverende samtale, en sundhedspædagogisk tilgang samt understøttelse af empowerment.

Vi er stolte over at være en terapeutgruppe på ca. 60 med en dokumenteret høj social kapital. Arbejdsintensiteten er krydret med engagerede kollegaer, ledere og samarbejdspartnere, med solid faglighed og trivsel samt et godt socialt miljø. Vi oplever, at de fysioterapeutiske ydelser værdsættes højt såvel
på borgerniveau som på politisk niveau.

Hvem er du:
Vi søger en fysioterapeut med interesse for og erfaring med genoptræning og rehabilitering af neurologiske borgere. En teamspiller, som vil bidrage med inspiration og supplement til vores faglige kompetencer, og som har fokus på implementering og videreudvikling af vores praksis og det fysioterapeutiske tilbud til borgerne. Fleksibilitet i opgaveløsningen er et af vores varemærker og udover den variation det giver jobmæssigt, er kendskabet til de forskellige fysioterapeutiske tilbud, en forudsætning for at kunne tilbyde det rette tilbud på rette tidspunkt til kommunens borgere.

Vi tilbyder dig:
  • en innovativ tilgang til rehabiliteringsindsatsen
  • fagligt engagerede kollegaer og ledere samt medinddragelse i udviklingen
  • kontinuerlig faglig sparring og supervision såvel mono- som tværfagligt
  • faglig udvikling og individuelt tilpasset kursusvirksomhed.
  • stor variation af opgaver og indflydelse på eget arbejde omkring borgerforløb
  • en grundig introduktion samt tæt opfølgning ved mentorforløb.


Yderligere oplysninger
Du kan læse mere om Trænings- og Rehabiliteringscenteret her. Og om Lyngby-Taarbæk Kommune på www.ltk.dk. Eller kontakte afdelignsleder for træning Tina Elsberg på 24 27 77 87

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.
Samtaler afvikles onsdag 15.7.21

Lyder denne palet af muligheder indbydende for dig som fysioterapeut, så skynd dig at sende din ansøgning.
Vi glæder os til at modtage den.

Ansættelsesforhold
35 timer

Tiltrædelse
1. september 2021

Arbejdssted
Trænings -og Rehabiliteringscentret Lyngby Hovedgade 1A, 2800 Kgs Lyngby

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Kongens Lyngby
  • Mandag den 12. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1