Vil du arbejde sammen med andre topmotiverede medarbejdere? Så har vi jobbet til dig! Vi søger 2 handy/flyttemænd til...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vallensbæk

Er du samtidig kompetent og har erfaring indenfor transport og flytning, så er det dig vi søger til vores team. Hos SalesStyling samler vi på de dygtigste medarbejdere, sådan at vores kunder altid kan forvente den højeste service. Vi søger Handy -og flyttemænd til vores afdeling på sjælland.

Hvem er vi:
SalesStyling ApS er en virksomhed i udvikling, hvor vi hver dag leverer salgsstyling i særklasse. Du bliver en del af et stylist team bestående af dygtige stylister og bomstærke handy -og flyttemænd. Vores verden består af rådgivning, fotostyling og fuld møblering af huse, lejligheder mm, der skal sælges, og hvor mægler eller sælger gerne vil sikre sig de bedste forudsætninger for et vellykket boligsalg. Udover vores hovedkompetencer leverer vi også andre indretningsydelser hvorfor ingen dage er ens her hos os. Vi har derfor brug for gode og mødestabile hænder til at assistere vores stylister.

Hvem er du:
Du er en struktureret og mødestabil M/K med bopæl på Sjælland/Københavns området. Du skal brænde for at hjælpe og samtidig kunne lide at have en fleksibel og sjov arbejdsdag.

Du skal kunne tilpasse dig forskellige kundetyper og være indforstået med at arbejdsdagene kan variere. Det er vigtigt at du er omstillingsparat og kan have mange bolde i luften. Du må meget gerne have erfaring indenfor transport og have et naturligt talent for pakning af varebil, flytning og samling af møbler.

Du skal kunne dansk i skrift og tale. Kørekort er et krav og du skal fremvise straffeattest i forbindelse med ansættelse. Du skal kunne køre vores varevogn, og have mulighed for at dække hele Sjælland og øer. Du skal være klar på at tage fat, og være indforstået med at jobbet til tider er fysisk hårdt med mange flytninger, udpakning og samling af møbler på vores lager.

Det er et krav at du kan betjene boremaskine og andet let værktøj, samt kunne hænge lamper op. Det er vigtigt at du kan arbejde på eget initiativ og have et godt overblik og så skal du trives med at arbejde med deadlines. Du er udadvendt, frisk, glad af sind og ikke mindst effektivt anlagt.

Hvad tilbyder vi:
Et selvstændigt og alsidigt job med fleksible arbejdstider, med frihed under ansvar. Der er tale om en fast stilling på 30 timer, med mulighed for mere. Arbejdstiden ligger typisk på hverdage mellem kl. 08-17. Du vil i høj grad få stor indflydelse på din hverdag. Vi har fokus på at skabe de bedste rammer og forudsætninger for at det skal være sjovt og fedt at gå på arbejde. Hos os bliver du en del af et tæt sammenhold med personlig og faglig udvikling. Grundig introduktion via et struktureret onboarding forløb, der sikrer dig alt den nødvendig viden for at komme godt i gang.

Hvad skal du gøre:
Send din ansøgning samt CV til [email protected] . Du må meget gerne vedlægge et vellignende foto af dig selv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Transport", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vallensbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Transport
  • Vallensbæk
  • Lørdag den 01. oktober 2022

Lignende jobs

  • Transport i Hedehusene

    Kalder alle erfarende chauffører i- og omkring Storkøbenhavn! [xxxxx] søger lige nu erfarende chauffør til leveringskørsler fra Hedehusene, rundt på Sjælland. Du vil sammen med et stort t..
    • Transport
    • Hedehusene
    Få mere info
  • Transport (elev) i Kastrup

    TRAFIKASSISTENT ELEVER TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Trafikassistent elever SAS Ground H..
    • Transport
    • Kastrup
    Få mere info
  • Transport (elev) i Kastrup

    LUFTHAVNSOPERATØR LÆRLINGE TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Lufthavnsoperatør Lærlinge. SAS..
    • Transport
    • Kastrup
    Få mere info
  • Transport i Storkøbenhavn

    Kranchauffører til stor og lille kran søges.LUBI job søger på vegne af kunde, to engagerede chauffører; én til kørsel med lille kran og én til kørsel med stor kran, for en førende aktør inden for..
    • Transport
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som chauffører i Vallensbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte transport i Vallensbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal chauffører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte chauffører i Vallensbæk over tid

Dato Alle jobs som chauffører
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1