Præhospital Uddannelseskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Præhospital Uddannelseskonsulent

Er du sundhedsfagligt uddannet og er koordinering og planlægning af uddannelse noget du brænder for, så er det dig vi mangler…..

Vil du sammen med dygtige og kompetente kolleger være med til at gøre en forskel, så er du måske Præhospitalt Centers kommende medarbejder.

Din nye arbejdsplads

Præhospitalt Center er et selvstændig virksomhedsområde i Region Sjælland, som er sat i verden for at udføre professionel præhospital kvalitet indenfor akutberedskabet og befordring i et innovativt og anerkendende perspektiv med borgeren i centrum.

Virksomheden indeholder 3 områder; 2 store driftsområder, som består af AMK-Vagtcentralen og Befordringsservice og som det tredje er sekretariaterne, hvortil denne stilling er tilknyttet. Sekretariaterne, som er understøttende, sørger for at bistå Præhospitalt Center med viden, administration og dataproduktion med afsæt i nødvendige specialiserede kompetencer.

Ledelsen af centeret består af Præhospital Direktør, Præhospital Lægelig Chef, Chef for AMK-vagtcentralen og operativ tjeneste, Sekretariatschef, Befordringschef, 2 sektionsledere og Beredskabschef.

Den Præhospitale Direktør sidder i Region Sjællands koncernledelse, og centeret har et selvstændigt budget på ca. 677 millioner kroner.

Arbejdsopgaverne:

Overordnet bliver du planlægger og koordinator for det samlede uddannelsesområde (ambulanceredderne, AMK-lægerne og de sundhedsfaglige visitatorer) i Præhospitalt Center, herunder:

  • Planlægning og koordinering af ambulanceredder uddannelserne og vedligeholdelse af disse, i tæt samarbejde med skolerne, Falck (leverandøren) og Sygehusene (praktikperioder).

  • Evaluering af uddannelserne og opfølgende tiltag.

  • Tilsyn med uddannelserne (myndighedsopgaven).

  • Planlægning af temadage.


Herudover vil du skulle støtte den præhospitale lægelige chef i opgaver som udarbejdelse og vedligeholdelse af sundhedsfaglige retningslinjer og medicinretningslinjer, samt deltage i møder inden for områderne. Det er forventningen, at planlægningsopgaver på ambulanceredder uddannelsesområdet automatiseres mere således, at der kan bruges mere tid på kvalitetssikringen af uddannelserne på skolerne (myndighedsrollen).

Vi forventer at du:

  • Er sundhedsfagligt uddannet med relevante organisatoriske og/eller administrative supplerende uddannelser.

  • Har erfaringer med planlægning og koordinering.

  • Har en veludviklet evne til at kunne samarbejde på tværs af mange faggrupper.

  • Kan fastholde et mål – og nå frem til det.

  • Er løsningsorienteret.

  • Har en positiv tilgang til vanskelige udfordringer


Vi tilbyder

Faglige udfordringer samt stor grad af selvstændighed – og sparring med gode, rutinerede kollegaer. Vi vil sikre, at du kan bidrage til udviklingen af området og at du bliver klædt ordentligt på, til at varetage denne funktion.

En alsidig hverdag med en stor kontaktflade og mange forskelligartede opgaver, fra drift til planlægning og udvikling samt mødedeltagelse.

Et arbejdsmiljø præget af godt humør, stor hjælpsomhed og en uformel og afslappet omgangstone.

En bred og stærk tværfaglighed på virksomhedsniveau, på en arbejdsplads hvor udvikling og forandring altid vil være et vilkår. 1. februar 2024 træder nye ambulancekontrakter i kraft og herunder udvides hele uddannelsesområdet og kvalitetsområdet, idet Præhospitalt Center hjemtager hele det sundhedsfaglige ansvar (i dag ligger en stor del hos vores nuværende leverandør Falck).

Med udgangspunkt i ”One Call Does It All”, arbejder alle i Præhospitalt Center på at yde efter vores grundværdier: Anerkendelse, Professionalisme, Engagement og Handlekraft.

Arbejdsstedet er Præhospitalt Center, Næstved Sygehus, Ringstedgade 61, 13. etage, 4700 Næstved.

Yderligere information

Løn efter gældende overenskomst og ansættelse sker på fuld tid.

Vi ser mangfoldighed som en styrke, og opfordrer derfor alle, der kan se sig selv i stillingen, til at søge.

Ansøgere skal kunne dokumentere relevant uddannelse og erfaring.

For yderligere information og/eller spørgsmål er du velkommen til at kontakte Præhospitalt Centers, lægelige chef: Ole Mazur Hendriksen på [email protected]

Ansøgningsfrist

Upload din motiverede ansøgning, CV, uddannelsesbevis og/eller autorisation (om du måtte have det) samt relevante bilag, senest den 15. januar 2021.

Ansættelsesstart 1. marts 2021 eller efter aftale. Samtaler forventes afholdt 19-20. januar 2021.

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Uddannelsesvejleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Uddannelsesvejleder
  • Næstved
  • Fredag den 15. januar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som uddannelsesvejleder i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte uddannelsesvejleder i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal uddannelsesvejleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte uddannelsesvejleder i Næstved over tid

Dato Alle jobs som uddannelsesvejleder
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1