HR-konsulent med flair for rekruttering og administration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Har du flair for rekruttering og er i besiddelse af et stærkt administrativt gen?

Så er stillingen som HR-konsulent til Bemandingsafdelingen i Forsvarsministeriets Personalestyrelse måske lige noget for dig.

Om os

Bemandingsafdelingen er en afdeling under Forsvarsministeriets Personalestyrelse, og vores primære opgave er at støtte og rådgive Forsvarets chefer i forbindelse med bl.a. rekruttering og øvrige personaleforhold.

Vores hverdag er præget af en uformel og gerne humoristisk omgangstone, og vi har en kultur, hvor vi vægter faglighed, samarbejde samt tryghed og lyst til sparring højt. Vi har et godt arbejdsklima, en uformel ledelsesstil, og vi prioriterer videndeling og udveksling af erfaringer, hvilket bl.a. sker via vores daglige LEAN-tavlemøder og ugentlige møder.

”Vi er gode til at hjælpe og sparre med hinanden, og vi sørger for, at vi også har det sjovt, når vi er her. Jeg oplever, at her er et godt arbejdsmiljø,” udtaler en af HR-konsulenterne.

Om stillingen

Du bliver ansvarlig for dine egne rekrutteringer fra A til Z. Du rådgiver og vejleder cheferne i alle ansættelsens faser, hvilket vil sige, at du varetager dialogen med den ansættende chef, udarbejder stillingsopslag, klæder ansættende chef på til gennemførelse af samtaler samt håndterer al øvrig HR-sagsbehandling i relation til ansættelsen.

Arbejdsmængden kan til tider være intens og tidspresset – men der er god fleksibilitet og mulighed for at afvikle eventuelt merarbejde og du bliver selvfølgelig, gennem uddannelse og sidemandsoplæring, godt rustet til at varetage funktionen.

Vi tilbyder dig en spændende stilling, med ansvar for egne rekrutteringer, hvor du får mulighed for at gøre en forskel i kraft af de medarbejdere, du er med til at ansætte til Forsvaret.

"Du får et stort ansvar som HR-konsulent med ansvar for dine egne rekrutteringer, samtidig med at du løser de daglige HR-driftsopgaver på lige fod med dine kolleger,” fortæller teamleder Lars Ole.

Om dig

Du har erfaring indenfor HR-området, evt. fra en lignende stilling og gerne fra det offentlige, hvor du har kendskab til ansættelses- og overenskomstmæssige forhold (fx HK og/eller AC).

Du har gerne en kontoruddannelse kombineret med minimum 4 akademifag eller lignende.

Du trives med de administrative opgaver i rekrutteringsprocessen, og du skal kunne arbejde selvstændigt og være klar til at træffe de rigtige beslutninger inden for eget ansvarsområde.

"Du skal være serviceminded, struktureret og kunne lide at arbejde med rekruttering og HR-driftsopgaver. Og så egentlig bare have dit gode humør med på arbejde. Det har vi nemlig," slutter Lars Ole, der står klar til at tage godt imod dig.

Det vil være en fordel, hvis du har brugererfaring med IT-systemerne SAP (DeMars) og Captia.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Stillingen er indplaceret i løngruppe 3. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde denne i hele din ansættelsesperiode.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du fra den 29. juli 2019 kontakte teamleder Lars Ole Køppen på telefon 72 81 96 84 eller på mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du fra den 16. juli 2019 kontakte HR-konsulent Toke Rasmussen på telefon 72 81 91 33.

Vi skal bede dig om at søge stillingen via linket. Du bedes scanne og vedhæfte relevante uddannelsesbeviser mv.

Ansøgningsfristen er den 11. august 2019 og vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 33.

Forventet startdato 1. oktober eller snarest muligt.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS) er overordnet ansvarlig for personaleområdet, herunder HR-driften inden for Forsvarsministeriets koncern. Koncernen omfatter Værnsfælles Forsvarskommando, Forsvarets Efterretningstjeneste, Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen samt funktionelle styrelser, herunder Materiel- og Indkøbsstyrelsen, Ejendomsstyrelsen og Personalestyrelsen m.fl.

FPS støtter koncernens styrelser og myndigheder bl.a. gennem rekruttering til koncernens uddannelser og ca. 19.500 faste civile og militære stillinger samt 3.500 stillinger i reserven, rådgivning om HR-forhold, indkaldelse til Forsvarets Dag og værnepligt, forhandling af overenskomster og støtte til veteraner og pårørende. FPS har det faglige ansvar for udvikling og udmøntning af koncernens HR-strategiske tiltag.

FPS er som arbejdsplads kendetegnet af høj faglighed, fokus på videndeling og gode menneskelige relationer samt et godt og velfungerende arbejdsmiljø.

Hovedsædet er placeret i Ballerup med decentrale partnerelementer rundt omkring i hele landet. Forsvarsministeriets Personalestyrelses organisation består også af Forsvarets Center for Arbejdsmiljø og Veterancentret. Veterancentrets hovedsæde er placeret i Ringsted.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Ballerup
  • Søndag den 11. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
20. september 2024 7
19. september 2024 10
18. september 2024 11
17. september 2024 11
16. september 2024 12
15. september 2024 12
14. september 2024 13
13. september 2024 13
12. september 2024 12
11. september 2024 13
10. september 2024 14
9. september 2024 13
8. september 2024 15
7. september 2024 15
6. september 2024 10
5. september 2024 8
4. september 2024 8
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 14
31. august 2024 14
30. august 2024 13
29. august 2024 12
28. august 2024 11
27. august 2024 11
26. august 2024 11
25. august 2024 11
24. august 2024 11
23. august 2024 11
22. august 2024 9
21. august 2024 8