Compliance coordinator til Payments

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Synes du, arbejdsdagen er sjovere, hvis du kan få plads til at strukturere og koordinere og nørde lidt i et hjørne af et compliancekrav? Drives du af at gøre en forskel gennem naturlig nysgerrighed overfor løsninger? Hvis du kan nikke genkendende til dette, så læs gerne videre – for så har vi jobbet der passer til dig.

BEC Payments søger lige nu en dygtig og engageret compliance coordinator, til at tage fra på det spændende complianceområde inden for betalinger. I BEC har vi store forventninger til vores medarbejdere. Du skal have lysten til at blive en del af et dynamisk team, hvor processer og procedurer udgør en central del af hverdagen, og hvor netop dit talent for akkuratesse og sans for vigtigheden af detaljer gør en forskel.

Du kommer til at arbejde i et ambitiøst og veletableret full-service IT-hus, hvor du i denne rolle kommer til at arbejde fokuseret med gennemførsel af både større og mindre opgaver indenfor compliance-området. Du får en central rolle indenfor området Compliance Management.

Sikring af compliance på tværs af forretningsområder
Som compliance coordinator, får du ansvaret for en bred vifte af opgaver indenfor procesoptimering og compliance. Du kommer til arbejde med den løbende kommunikation til de ansvarlige og øvrige interessenter via direkte kommunikation og generel publicering internt og til kunder. Du får et udfordrende job, hvor du kommer til at arbejde med et stærkt fokus på opfølgning og vedligeholdelse, som har til formål at sikre BEC’s samlede overholdelse af compliance.

Compliance Management arbejder med at sikre BEC’s compliance i et bredt samarbejde med hele organisationen, løbende vedligeholdelse af eksterne krav, interne ansvarsfordelinger og optimering af procedurer.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

  • Løbende kommunikation med ansvarlige og øvrige interessenter
  • Løbende opfølgning i samarbejde kollegaer og forretningsområde
  • Løbende rapportering og koordinering omkring områdets compliance
  • Kontinuerligt opdaterede ansvarsfordelinger og kontinuerligt opdaterede compliancekrav
  • Koordinering og opfølgning af mindre opgaver
  • Udarbejdelse af dokumentation og compliance beskrivelser

Dine personlige og faglige kvalifikationer
Vi forventer, at du har en relevant uddannelse og gerne erfaring fra en tilsvarende stilling, hvor du har arbejdet med vedligeholdelse og overholdelse af eksterne compliancekrav f.eks. indenfor den finansielle sektor, revision, medico eller lign. I BEC arbejder vi agilt, så det er en fordel, hvis du har kendskab til SAFe-rammeværket og/eller har erfaring med agile arbejdsmetoder. Du har måske relevante certificeringer som f.eks. ITIL, Prince2, el.lign. og erfaring med anvendelse af metoderne i praksis.

Som person er du ansvarsbevidst og kan prioritere din arbejdstid effektivt ud fra den enkelte opgaves aktualitet. Du er positiv, og værdsætter at samarbejde med dine kolleger og eksterne samarbejdspartnere. Du har en naturlig udadvendthed og imødekommenhed, der også rummer plads til transformationer i et konstant foranderligt forretningsområde. Du er hurtig til at tilegne dig ny viden og god til at bevare det faglige overblik på tværs af forretningsløsninger, og du arbejder med stor arkuratesse. Antageligt har du gode kommunikationsevner, på både dansk og engelsk (skrift og tale). Dit primære værktøj er Office 365, med særlig vægt på Excel.

Hvis det lyder interessant og spændende for dig, så er BEC Payments stedet hvor du vil kunne udfolde dit potentiale.

En særlig arbejdsplads
Til gengæld for din tid og indsats, tilbyder vi et attraktivt job, hvor du bliver en del af et team, der har brug for dig og dine kompetencer. Omgangstonen er uformel, og du kommer til at arbejde blandt professionelle og kvalitetsbevidste kolleger. Vi lægger stor vægt på videndeling og læring og at vi har det sjovt, når vi går på arbejde. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling, og vi sikrer os, at du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi har desuden en velfungerende personaleforening med et spændende udvalg af klubber og aktiviteter, hvor vi har mulighed for at netværke med hinanden uden for de vante rammer.

Søg jobbet
Har jobbet fanget din interesse, og kan du se dig selv som BEC’er, så glæder vi os til at modtage dit CV og din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte compliance manager Kristian Schjørring på telefon 4028 3700 eller department manager Nicolai Skovlund Petterson på 2482 8977.

Da vi løbende behandler ansøgningerne og lukker opslaget, når vi har ansat den rette, opfordrer vi dig til at søge snarest muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Roskilde
  • Torsdag den 31. oktober 2019

Lignende jobs

  • Department Assistant

    Are you a team player with a service-oriented mindset and a positive attitude? We have an exciting opportunity for you to join our team as a department assistant for PP Production Support. In this .
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Konsulenter til Sekretariatet i Det Nære Sundhedsv...

    Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Høj service er nøgleordet for os, og vi søger en kollega, der .
    • Administrativ medarbejder
    • Sorø
    Få mere info
  • Kontorassistent til VS-afdeling

    Er du servicemindet, fleksibel og struktureret? Trives du i en koordinerende rolle, hvor samarbejde og opfølgning er en del af hverdagen? Har du lyst til at indgå i en uformel og dynamisk afdeling..
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Byggesagsbehandler – Bliv en del af den spændende ...

    Om jobbet Vi søger en engageret byggesagsbehandler, som enten allerede har erfaring eller er motiveret for at lære byggesagsbehandling. Hos os bliver du en del af et ambitiøst og dynamisk team, h..
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 4
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 7
10. september 2024 6
9. september 2024 5
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 8
3. september 2024 7
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2