Skal du med på den næste kontrolaktion?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Højbjerg

Vi søger en kontrolmedarbejder til afdækning af illegal handel med punktafgiftspligtige varer.

I Afgifter løser vi en af Danmarks vigtigste opgaver – vi sikrer, at virksomhederne betaler korrekte afgifter til tiden. Det er ikke nemt at have ansvaret for et område med 35 love og et provenu på over 85 mia. kr. i statskassen. Derfor har vi brug for dig, der vil hjælpe os med at gå på kontrolbesøg i virksomheder.

En arbejdsplads med mening
Afgifter beskæftiger ca. 130 medarbejdere fordelt i 7 enheder i Danmark. Vi arbejder i tværgående projekter og fokuserer på et mix af afgiftslove, der blandt andet inkluderer afgift af: cigaretter, tobak, drikkevarer (pant) og chokolade. Afgifter besøger alle former for virksomheder - selvstændige erhvervsdrivende, selskaber, små som store, ligesom vi kontrollerer indrejse af personer og indførsel af varer ved landegrænserne.

Vores arbejde har desuden stor samfundsmæssig betydning. Vi tilpasser derfor løbende vores opgaver, så de er i trit med den virkelighed, vi lever i.

Vi tilbyder dig:

  • En fleksibel arbejdsplads, der tager hensyn til det hele menneske og vægter medarbejdertrivsel højt
  • En spændende og afvekslende arbejdsdag med - til tider - korte deadlines
  • Samarbejde og faglig sparring med dygtige kollegaer
  • Et uhøjtideligt miljø med plads til humor

Dine opgaver i Afgifter
Du bliver ansat i Afgifter 3 i Aarhus, som består af 21 gode kollegaer og en engageret leder. Som kontrolmedarbejder er du ofte på kontrolbesøg sammen med dine kollegaer og gennemfører den efterfølgende sagsbehandling på kontoret. I din kontakt med virksomheder og private udtrykker du dig klart og professionelt i både skrift og tale. Du arbejder selvstændigt og struktureret, men har et tæt samarbejde med dine kollegaer, som også vil hjælpe dig godt i gang med dine opgaver, når du starter i afdelingen.

Når du starter i Afgifter 3, vil du blive tilknyttet et projekt, der varetager kontrol af illegalt indførte afgiftspligtige varer overalt i landet og ved grænsen. Projektet udfører ofte uanmeldte kontrolbesøg, og du vil opleve at møde virksomheder, der forsøger at undgå at betale afgifter. Det er derfor vigtigt du trives i pressede situationer, hvor man ikke kan forudse hvordan dagen forløber.

I perioder vil projektet samarbejde med andre enheder i Skattestyrelsen, samt med fx politi og Fødevarestyrelsens Rejsehold. Det kan være nødvendigt at arbejde uden for normal arbejdstid i et begrænset omfang.

Dine kompetencer
Vi søger dig, som har lyst til at arbejde med kontrol af afgifter og tage på kontrolbesøg i forskellige former for virksomheder. Du har revisions- og regnskabsmæssige kompetencer, som du kan have opnået på forskellig vis – fx fra en teoretisk uddannelse på universitet, internt i Skatteforvaltningen, fx på skatte- og momsområdet eller anden offentlig myndighed. Har du erfaring med virksomhedskontrol eller erfaring med sagsbehandling indenfor skatte-, moms-, eller afgiftsområdet er det en fordel, men absolut ikke et krav.

Vi går op i din udvikling
Afgiftsområdet er konstant under udvikling – derfor er vi også nødt til at være det.

Vi tilbyder dig løbende oplæring, sparring og udvikling, så du har de bedste vilkår for at dygtiggøre dig inden for relevante faglige områder. Vi tilbyder fx adgang til intern og ekstern uddannelse, såvel som faglige arbejdsgrupper. Over tid kan du desuden få mulighed for at rokere til andre projekter.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, cv og eventuelt yderligere materiale via linket ”Søg stillingen” senest d. 6. februar 2022. Samtaler afholdes løbende. Samtalerne forventes at foregå fysisk på adressen. Tiltrædelse 1. april 2022 eller efter aftale.

Du er velkommen til at kontakte funktionsleder Dorthe Rasmussen på tlf. 72 38 95 95, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi indhenter straffeattest og referencer i forbindelse med ansættelsesforløbet.
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Du ansættes i Afgifter 3 på adressen Slet Parkvej 1-3, 8310 Tranbjerg J. På sigt flytter enheden til Lyseng Allé 1, 8270 Højbjerg.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Højbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Højbjerg
  • Søndag den 06. februar 2022

Lignende jobs

  • Spare Parts Coordinator – Aarhus

    Drømmer du om en arbejdsdag med stor kontaktflade og spændende opgaver? Virksomheden og dens muligheder: Denne større virksomhed ved Aarhus nord har i mange år været førende indenfor fremst..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Sekretariatsmedarbejder til Institut for Bio- og K...

    Er du en stærk formidler, og har du flair for koordination og processer? Er du udadvendt og motiveres du af at finde løsninger, der forener mange interesser? Søger du samtidig et job med både admin..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Mødebooker/Account Manager

    Vi tilbyder en enestående mulighed for dig, der vil tage ejerskab over din karriere og arbejde målrettet mod at blive Key Account Manager, hvor du selv booker og afholder møder via Microsoft Teams..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Er du struktureret, detaljeorienteret og brænder du for at servicere kunder? Vi søger en engageret backoffice-medarbejder, hvor du får en central rolle i at sikre, at alt kører på skinner. Bliv en .
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Højbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Højbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Højbjerg over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. september 2024 1
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 2
24. august 2024 3
23. august 2024 2
22. august 2024 3
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 1