Engagerede sagsbehandlere til personbeskatning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Mestrer du god sagsbehandling og kommunikation i øjenhøjde? Har du god indsigt og faglighed inden for personbeskatning, og har du lyst til at arbejde med genoptagelser af årsopgørelsen? Så er det måske dig, vi søger til Borgere 2 Forskud/Genoptagelser.

Borgere 2 – Forskud/Genoptagelser er en del af afdelingen Borgere i Skattestyrelsens fagområde Person. Skat er ikke enkelt, så vi ser det som vores fornemmeste opgave at sikre ordentlig og oplysende sagsbehandling for borgerne.

Sagsbehandling – med borgeren i centrum
Vi søger medarbejdere, der har motivation og kompetencer til primært at løse opgaven med genoptagelse af årsopgørelsen og korrekt registrering af indberetninger fra 3. part. Du er dog fleksibel og åben for hurtig omstilling, når der er behov for også at bidrage til enhedens øvrige opgaver.

Er det noget for dig, har du her muligheden for at indgå i vores dynamiske team i Borgere 2 – Forskud/Genoptagelser. Vi arbejder hver dag på at sikre, at forskudsregistreringen bliver så korrekt som mulig, og at borgerne får en korrekt årsopgørelse.

Faglighed og engagement
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du fx, kan have en relevant akademi- eller diplomuddannelse, professionsbachelor i offentlig administration, professionsbachelor i skat eller tilsvarende. Du kan også have opnået tilsvarende faglighed, kvalifikationer og kompetencer gennem dit erhvervsarbejde. En skattemæssig baggrund med kendskab til lovgivningen omkring personbeskatning vil være et stort plus.

Med respekt af myndighedsrollen tænker du borgeren i centrum, så du bidrager til en positiv oplevelse af kontakten til Skatteforvaltningen. Det viser du, ved at mestre såvel mundtlig som skriftlig kommunikation med borgerne på et højt niveau.

Erfaring med at sætte sig ind i gældende lovgivning, og anvende denne til sagsbehandling er et stort plus, også hvis det ikke omhandler personskat.

Viser du den rette indstilling og tager ansvar for egen læring, er der gode muligheder for at opbygge et stærkt fagligt fundament bl.a. gennem videreuddannelse.

Vi ser os selv som et velspillende hold, hvor der udvises stor respekt for hinandens forskelligheder. Vi er stolte af det, vi lykkes med, såvel fagligt som socialt. Vi spiller hinanden gode og er altid klar til at hjælpe en kollega. Vi kan grine sammen, men har samtidig fokus på at levere en effektiv produktion, kendetegnet ved høj faglighed.

Vi har stor indflydelse på egen arbejdssituation, herunder også arbejdstider.

Om Borgere 2 - Forskud/Genoptagelser
Med reference til funktionslederen får du en alsidig hverdag, hvor du primært skal beskæftige dig med følgende opgaver:

  • Sagsbehandling af henvendelser fra borgere om ændring af deres årsopgørelse
  • Sikre korrekt registrering af indberetninger fra 3. part
  • Håndtere indsigelser fra borgere på automatiske indberetninger fra 3. part
  • Forskudsopgaven, herunder behandling af borgernes indberetninger i TastSelv, der kræver særlig opmærksomhed
  • Postfordeling og behandling af den indkomne post
  • Øvrige opgaver relaterede til personbeskatning

Enheden er en del af afdelingen Borgere, hvor vi løser administrative- og sagsbehandlingsopgaver vedrørende personbeskatning for indenlandsk skattepligtige samt kontrolopgaver på personskatteområdet. Afdelingens hovedopgaver er forskuds- og årsopgørelser, genoptagelser af årsopgørelser, dødsbo- samt gavesager og kontrolopgaver.

Borgere er en af syv specialiserede afdelinger i Skattestyrelsen under fagområdet Person, der beskæftiger ca. 300 medarbejdere, som geografisk er placeret over hele landet fordelt på 17 enheder.

Ansøgning og kontakt
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og eventuel dokumentation for uddannelse og kompetencer via linket ”Søg stillingen” senest den 6. februar 2022.

Hvis du vil vide mere om jobbet, kan du kontakte funktionsleder Pia Rasmussen på telefon 72 38 95 64.

Vi holder løbende 1. samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning, hvis du ser dig selv som et godt match til jobbet. 2. samtaler forventes gennemført den 10.-11. februar 2022, og vi forventer at benytte personprofilanalyse og logisk test i rekrutteringsprocessen.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Du vil blive ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Tiltrædelse efter aftale.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet referencer og straffeattest.

Arbejdsstedet er Toldbuen 2, 4700 Næstved.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Næstved
  • Søndag den 06. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Næstved over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 3
22. august 2024 2
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 4
16. august 2024 4