Uddannelseskoordinator til Vestskoven Gymnasium

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ishøj

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Vi søger en selvstændig uddannelseskoordinator, der med fysisk placering på Vestskoven Gymnasium kan agere frontmedarbejder samtidig med, at der vil være driftsopgaver som for eksempel eksamensplanlægning og elevoptagelse.

Om os
På NEXT har vi seks gymnasier placeret i Storkøbenhavn. Gymnasierne administreres af medarbejdere i Gymnasieservice, der både er placeret ude på de forskellige adresser (Fronter) og centralt placeret i Ishøj (Back Office). Medarbejderne har et tæt samarbejde, som vi forventer, at du vil kunne indgå i.

Vestskoven Gymnasium er i positiv udvikling. Vi har 950 elever og søges af flere elever, end vi har plads til. Vi er et stærkt lokalt forankret og omverdensorienteret gymnasium, som udbyder stx, htx, hhx og hf. Vores elever er i centrum, og vi ønsker, at alle skal udfordres og tilskyndes til at udnytte deres fulde potentiale. Vi arbejder målrettet med gennemførelse for alle elever og med høj kvalitet og nærvær i undervisningen, så alle elever løfter sig fagligt. Dagligdagen er præget af mange smil og et stærkt fællesskab. Undervisningen foregår i et åbent læringsmiljø, hvor vi samarbejder og hjælper hinanden. Vi er lige flyttet ind i vores nybyggede gymnasium tæt på Albertslund station, hvor rammerne giver helt nye muligheder for elevernes læring og trivsel.

Profil
Med reference til afdelingslederen for Gymnasieservice får du et todelt ansvar ved både at agere frontmedarbejder på Vestskoven Gymnasium og for at understøtte driften på et eller flere af vores gymnasieuddannelser. Du vil koordinere lokalt på Vestskoven Gymnasium samt mere bredt, både internt i organisationen og også til eksterne interessenter. Du skal kunne trives i en foranderlig hverdag med et meget dynamisk miljø, hvor evnen til at bevare det kølige overblik er i højsædet. Du er serviceminded og god til at tale med mennesker.

Udviklingsmæssigt står vi overfor at skulle udskifte vores studieadministrative system og i forbindelse med denne proces, vil du sammen med de andre medarbejdere i Gymnasieservice skulle tilegne dig en masse ny viden og være med til at opstarte et helt nyt IT-system. Det er derfor relevant, at du har erfaring med - og kan lide - at arbejde projektorienteret. Det er udslagsgivende, at du både vil udviklingsarbejde og den administrative del af arbejdet.

Vi tilbyder
En arbejdsdag i et levende skolemiljø med engagerede elever, kursister og personale, hvor faglig stolthed og smil er i højsædet. Helt overordnet vil du indgå som en del af Virksomheds- og uddannelsesservice, som håndterer erhvervsuddannelser, efteruddannelseskurser, gymnasier, 10. klasse og brobygning. Helt konkret vil du blive tilknyttet Gymnasieservice med fysisk placering på Vestskoven Gymnasium. Gymnasieservice er en stor sparringspartner til skolens pædagogiske områder, og vi arbejder derfor meget dynamisk både med langtidsplanlægning og med korte deadlines.

Primære arbejdsopgaver
  • daglige frontopgaver på Vestskoven Gymnasium
  • koordinering i tæt samarbejde med skolens ledelse omkring løsningen af de administrative opgaver på dit område
  • være hovedansvarlig for optagelse af elever på Vestskoven Gymnasium
  • planlægning og praktisk varetagelse af møder og arrangementer på Vestskoven Gymnasium
  • optimere arbejdsgang i samarbejde med ledelsen på Vestskoven Gymnasium
  • skemakoordinering, bl.a. i forbindelse med brobygning på Vestskoven Gymnasium
  • deltage i den daglige drift i Gymnasieservice
  • gennemføre arbejdsopgaver inden for eget område i tæt samarbejde med gymnasieteamet
  • sikre samarbejde inden for eget område med henblik på øget kvalitet, sparring på tværs og tilsikre den fælles opgaveløsning
  • kvalitetssikre arbejdsgange i samarbejde med lederen af Gymnasieservice, samt relevante samarbejdspartnere internt såvel som eksternt


Vi søger en kandidat, der
  • har en kontoruddannelse eller en anden relevant mellemlang eller lang uddannelse
  • har erfaring med administration - gerne af gymnasieuddannelser
  • er selvstændig, analytisk, initiativrig, handlekraftig og struktureret
  • er rutineret bruger af Microsoft Office
  • er stærk i skriftlig kommunikation
  • er drevet af at arbejde med gode relationer på tværs af store organisationer
  • har erfaring med teamarbejde
  • vil udfordre ”plejer” og bidrage til at se på nuværende processor med henblik på optimering af disse

Derudover ser vi gerne, at du er superbruger af IT generelt, navigerer problemfrit i diverse administrative systemer, yder service med et smil og er åben og imødekommende.

Gode udviklingsmuligheder
Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’s mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Hvis du vil høre mere
Læs mere på www.nextkbh.dk. Du er også velkommen til at kontakte afdelingsleder Asger Poulsen på tlf. 20363875 eller mail [email protected].

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid og placeret på Vestskoven Gymnasium, Liljens Kvt 6, Albertslund. Løn, pension og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst.

Vi ønsker, at du begynder den 1. oktober 2022 eller snarest muligt.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgning
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket. Der afholdes ansættelsessamtaler løbende.

Om NEXT
NEXT – Uddannelse København er en erhvervs- og gymnasieskole. Vi har over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger fordelt på seks gymnasier, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser. Vi er godt 1000 ansatte. Alle medarbejdere arbejder hver dag for at give skolens 6.600 årselever en god uddannelse. I 2021 havde vi en omsætning på 675 mio.kr.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ishøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Ishøj
  • Mandag den 16. maj 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Administrativ medarbejder til Faglig Afdeling. Du har allerede gjort dig flere års erfaringer på jobmarkedet. Du har måske været PA, advokatsekretær, har en kontoruddannelse, er administrativ medarbejder i et revisionshus eller tilsvarende.
    • Administrativ medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Herlev

    Fri kontakt
    Er du tovholder af natur og kan fungere som koordinator for 15 projektledere? Har du erfaring med administrative processer – evt. fra det offentlige? Er du den, der skaber flow i processerne, følger op og rykker kolleger og samarbejdspartnere, så tidsplanen overholdes?
    • Administrativ medarbejder
    • Herlev
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Kunne du tænke dig noget erhvervserfaring inden for mediebranchen? Var du stærk i Excel i gymnasiet? Er du god til at planlægge og hele tiden være et skridt foran? Så læs videre!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Hvidovre

    Er du passioneret omkring at levere fremragende service, og trives du i en varieret arbejdsdag? Er du handlekraftig, udadvendt og en stærk holdspiller, der altid har et smil på læben? Hvis ja, så e..
    • Administrativ medarbejder
    • Hvidovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Ishøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Ishøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Ishøj over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
29. juli 2024 1
28. juli 2024 1
27. juli 2024 1
26. juli 2024 1
25. juli 2024 1
24. juli 2024 1
23. juli 2024 1
22. juli 2024 1
21. juli 2024 1
20. juli 2024 1
19. juli 2024 1
18. juli 2024 1
17. juli 2024 1
16. juli 2024 1
15. juli 2024 1
14. juli 2024 1
13. juli 2024 1
12. juli 2024 1
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1