Skatteministeriet søger dynamisk akademiker til Minister- og Departementschefssekretariatet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Skal du være med til at betjene ministeriets øverste ledelse og bistå i forhold til den daglige betjening af ministeren? Og har du lyst til at spille en central rolle på et område med stor politisk og offentlig interesse? Så er du måske den akademiker, vi søger til Minister- og Ledelsessekretariatet.

Om jobbet i Minister- og Departementschefssekretariatet
Vi søger en ny kollega til Minister- og Departementschefssekretariatet, som i tæt samarbejde med det øvrige team kan sikre et højt kvalitetsniveau i vores minister- og ledelsesbetjening.

Minister- og Departementschefssekretariatet består af 11 dygtige og engagerede medarbejdere, der er en del af afdelingen Stab og Kommunikation, som også har ansvaret for presse, kommunikation og tilrettelæggelse af tværgående politiske processer. Sekretariatet har ansvaret for at bistå minister og departementschef i det daglige arbejde. Vi varetager opgaver i relation til bestilling, koordinering og prioritering af sager til og fra minister og departementschef, forberedelse af møder i diverse ledelsesfora, håndtering af post, kalenderstyring, samt kontakten til Folketinget, herunder udvalg og ordførere.

Vi tilbyder en stilling, som vil give dig indblik i arbejdsgangene på det allerøverste niveau i et stort ministerium. Som akademiker i Minister- og Departementschefssekretariatet vil du skulle løse opgaver som:

  • Koordinering af ugentlige møder i departementets topledelse og chefkreds.
  • Planlægning af møder, seminarer og andre større arrangementer
  • Vedligeholdelse af diverse overbliksværktøjer til brug for ministerens og ledelsens møder
  • Planlægning og forberedelse af møder med ministeren rundt om i landet.
  • Være bindeled mellem Minister- og Departementschefssekretariatet og styrelsernes direktionssekretariater.
  • Understøtte ledelsen i Stab & kommunikation</li Bidrage til at forbedre interne processer og arbejdsgange, herunder ift. F2 – vores sagsbehandlings- og processystem.

Om dig
Du har en relevant samfundsfaglig uddannelse som eksempelvis cand.scient.pol. eller lignende med mindst 1-2 års erfaring. Du er initiativrig, udadvendt, har et stærkt planlægnings- og koordineringsgen og arbejder systematisk. Samtidig trives du med at navigere i en kompleks, politisk organisation, hvor tempoet er højt, og deadlines og dagsordenen ofte skifter. Vi lægger vægt på, at du har kendskab til processerne i centraladministrationen.

Vi løser oftest vores opgaver i samarbejde med andre kontorer og andre ministerier. Det er derfor afgørende, at du er god til at samarbejde og skabe relationer.

Arbejd tæt på det, der tæller
I Skatteministeriet arbejder vi tæt på de politiske processer på et område med stor bevågenhed og mange interessenter. Vi bruger alle vores kræfter på at løse en afgørende opgave på en ordentlig måde samtidig med, at vi sætter retning og skaber løsninger for Skatteforvaltningen.

Vi er et fagligt og ambitiøst departement med ca. 300 ansatte, hvor vi dagligt løser udfordrende opgaver på tværs af discipliner. Vi ved, at den gode løsning opstår i samspillet mellem fagligheder. Derfor dyrker vi en stærk faglig samarbejdskultur, hvor der også er plads til det sociale.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 12. august 2021. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte leder af Minister- og Departementschefssekretariatet Camilla Froberg på mobilnummer 72376972.

Der kan indgå tests i ansættelsesprocessen.

Tiltrædelse snarest muligt og ansættelse efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede uanset køn, alder religion eller etnisk tilhørsforhold at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Torsdag den 12. august 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Administrativ medarbejder til Faglig Afdeling. Du har allerede gjort dig flere års erfaringer på jobmarkedet. Du har måske været PA, advokatsekretær, har en kontoruddannelse, er administrativ medarbejder i et revisionshus eller tilsvarende.
    • Administrativ medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for at sikre hotelbranchen de bedst mulige vilkår? Er du verdensmester i at skabe den gode samtale? Så har vi et job til dig i 3F København, som vi er sikre på, at du kan levere på. .
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Er du initiativrig, selvstændig og struktureret? Har du nemt ved kontakt med mange mennesker både pr. telefon og mail, og kan du holde et struktureret overblik? Er du kontoruddannet og ved..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    On behalf of our customer, L’Oréal, we are looking for a Supply Chain Specialist to join L’Oréal’s Operations department in Havneholmen from February. You will be employed by [xxxxx] in..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0