Erfaren fuldmægtig eller konsulent søges til Ledelsessekretariatet i Hjemrejsestyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Har du lyst til et spændende og selvstændigt job, der udfordrer og giver gode karrieremuligheder? Hjemrejsestyrelsen søger en erfaren fuldmægtig eller en konsulent til Ledelsessekretariatet.

Lidt om alt det vi tilbyder
Hjemrejsestyrelsen har til opgave at understøtte og håndtere den frivillige udrejse for udlændinge uden opholdsgrundlag. Opgaverne omhandler vejledning af udlændinge om mulighederne for frivillig hjemrejse, udrejsekontrol og motivationsafklaring samt understøttelse af det praktiske hjemrejse- og udsendelsesarbejde. Hjemrejsestyrelsen er en forholdsvis ny styrelse, og vores område har stor politisk bevågenhed. Det er en spændende kombination, som giver mulighed for kreativitet og nytænkning i opgaveløsningen.

Hjemrejsestyrelsen har et stærkt fællesskab og en høj faglighed. Vi tilbyder en stilling, hvor du får en unik mulighed for at deltage i en række centrale opgaver og processer og være med at præge udviklingen på hjemrejse- og udsendelsesområdet og styrelsens videre udvikling. Vi garanterer et arbejde med en alsidig hverdag og med varierende opgaver, hvor vi alle udfordres fagligt og personligt – læringskurven bliver derfor med garanti stejl.

Du vil få en central rolle i forhold til håndtering af ministerbetjening og direktionsbetjening. Dine kerneopgaver bliver koordinering af bestillinger af bidrag til vores departement samt oplæg til direktionens eksterne og interne møder. Derudover vil din dag blive præget af en række ad hoc opgaver af forskellig art, som oftest har korte frister. Håndtering af opgaverne kræver et godt overblik, evnen og lysten til et godt tværgående samarbejde internt og eksternt. Du skal have mod på en hektisk hverdag, være initiativrig og indstillet på at skulle bidrage til løsning af de mangeartede opgaver, som vi løfter i ledelsessekretariatet.

Du vil blive en del af ledelsessekretariatet, hvor du får 9 engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser og perspektiver. Vi løser opgaver inden for bl.a. informationssikkerhed, GDPR, intern og ekstern kommunikation, hjemmeside, aktindsigter og organisationsudvikling. Vores omgangstone er uformel, og vi har en positiv tilgang til hinanden og vores opgaver.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant videregående uddannelse, formentlig inden for de samfundsvidenskabelige fag.

Du bliver en del af et miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • arbejder systematisk, struktureret, analytisk og selvstændigt
  • er fleksibel, løsningsorienteret og konstruktiv
  • er nysgerrig, god til at skabe relationer og er en god kollega
  • er god til at skabe overblik, kan styre processer og følger opgaverne til dørs
  • kommunikerer godt på skrift og i tale

Kendskab til udlændingeloven og erfaring fra et departement vil være en fordel, men ikke et krav.

Yderligere information
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. Der kan både være tale om ansættelse som fuldmægtig eller specialkonsulent, afhængigt af dine kompetencer og erfaring.

Dit arbejdssted vil være Hjemrejsestyrelsen i Birkerød.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse underhele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte enhedschef Lise Pontoppidan på telefonnummer 30 65 77 20 eller e-mail [email protected] eller (inden den 14. juli 2021) souschef Christian Lundgaard Bülow på telefonnummer 30 65 77 14 eller e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest mandag den 2. august 2021, kl. 10.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 32.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Birkerød
  • Fredag den 30. juli 2021

Lignende jobs

  • [xxxxx]is looking for a Financial Business Analyst...

    Do you want to deliver analytical work while being hands on in a collaborative work environment?   Do you excel at turning data into actionable insights that drive business growth and you like .
    • Administrativ medarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Business Support Manager

    Are you a proactive professional experienced in organizational change or project management? Do you seek to be a key player in shaping our leadership team? If you thrive in a collaborative, forward..
    • Administrativ medarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Skolesekretær til Hillerød Vest Skolen, afd. Ålhol...

    Hillerød Vest Skolen søger en skolesekretær 30 løntimer/uge (32 arbejdstimer/uge i 42 uger)Er du positiv i din tilgang til andre mennesker, og kan du navigere i en meget kompleks hverdag? Så læ..
    • Administrativ medarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • H&S Administrative

    Er du struktureret, serviceminded og brænder for at arbejde med sikkerhed i byggebranchen? Har du erfaring med administration og ønsker at være en vigtig brik i et dynamisk miljø? Så er det måske d..
    • Administrativ medarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Birkerød over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1