Fagligt stærke it-projektledere med flair for sundhedsteknologi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Brænder du for at skabe værdi i projekter hvor sundhedsteknologi og digitalisering er omdrejningspunktet? Så er du måske en af de nye kollegaer, vi søger i Region Hovedstadens Center for It, Medico og Telefoni (CIMT).

Vi har et samlet årligt projektbudget på et større trecifret millionbeløb, og er med vores størrelse, viden og erfaring med til at sætte retning for den sundhedsteknologiske udvikling i regionen og i Danmark.

Du kan være en stærk faglig it-projektleder med flere års erfaring eller måske har du allerede en lang karriere bag dig som erfaren it-projektleder. Du er enten drevet af nysgerrighed og interesse for sundheds-it-projekter eller du har dokumenteret erfaring med teknologien bag de brugerrettede løsninger, som fx infrastruktur eller integrationer.

Hvis dit ambitionsniveau matcher vores, så glæder vi os til at høre fra dig.

Ambitiøs og omfattende projektportefølje
Som it-projektleder hos os bliver du involveret i et eller flere projekter. Porteføljen af projekter er varieret og rummer både programmer og projekter af høj bevågenhed, tværregionale projekter samt Sundhedsplatforms-projekter og ART’er, der afvikles i samarbejde med Region Sjælland. Nye spændende projekter er på vej inden for Artificial Intelligence samt den avancerede billeddiagnostik. Derfor søger vi efter flere excellente it-projektledere.

Porteføljen af Sundhedsplatformsprojekter indeholder blandt andet etablering af et samlet patientoverblik på stamkort og aftaleoversigt, hvor patienter får tryghed for, at sundhedspersoner der er involveret i deres behandling, har nem og sikker adgang til oplysninger om bl.a. pårørende samt at sundhedspersoner tilsvarende kan få en nem og sikker adgang til de samme stamoplysninger om de patienter, som de har i behandling. Et andet projekt i porteføljen er nationalt beslutningsstøtte til medicinering samt nationalt CAVE-register, som skal sikre at Sundhedsplatformen får en integration til de to nationale systemer.

Porteføljen af Systemprojekter indeholder store komplekse projekter og programmer som blandt andet RIS/PACS, som udvikler og optimerer den billeddiagnostiske systemportefølje samt CIMT Byggeprogrammet som sikrer, at regionens hospitalsbyggerier succesfuldt bliver projekteret, opført og idriftsat med it-infrastruktur, it- og medicoteknisk udstyr og telefoni.

Porteføljen af infrastrukturprojekter indeholder blandt andet National Digital Identitet og Signatur, som understøtter næste generation af Danmarks digitale infrastruktur ved implementeringen af nationale standarder som MitID. Herudover indeholder porteføljen programmet Digital Arbejdsplads, som opgraderer alle regionens pc’er til en sikker og agil platform, herunder implementering af Tynde Klienter til hospitalerne.

Dine kvalifikationer og kompetencer som it-projektleder
Du har mindst 3 - 5 års dokumenteret erfaring med gennemførsel af it-projekter i større komplekse organisationer. Ligeledes har du en relevant it-uddannelse og relevante certificeringer som PRINCE2 og MSP – og gerne suppleret med SAfe.

Derudover vægter vi, at du:

  • er metodestærk med en udbygget værktøjskasse og indsigt i gængse it-processer
  • har god teknisk forståelse, som kan omsættes til detaljerige planer, der giver leverancer af høj kvalitet
  • har erfaring med leverandørstyring og udbudsprocesser – vil være en fordel
  • har politisk flair og forståelse, og erfaring med ledelse af sundheds-it-projekter
  • kan tage lederskab og styre et projekt sikkert i mål i samarbejde med din styregruppe
  • kan motivere et team og facilitere et frugtbart samarbejde

Center of Excellence (CoE)
Du kommer til at indgå i CIMT’s CoE for it-projektledelse i et fagligt stærkt og stimulerende miljø. Sektionen ledes af en sektionschef med personaleansvar for alle sektionens 32 medarbejdere samt to projektchefer, som har det faglige ansvar for projektledere i en af sektions tre projektporteføljer.

Vi brænder for at gøre en forskel for Region Hovedstadens hospitaler og patienter og navigerer i et strategisk felt med mange interessenter og høj kompleksitet. Vores projektmodel i CIMT er inspireret af PRINCE2, og vi arbejder med agil udvikling efter SAFe rammeværket med hospitalerne for bordenden. Faglige udfordringer, vidensdeling samt professionalisme er vigtige motivationsfaktorer.

Vi tilbyder dig
Som it-projektleder hos os kommer du til, at få muligheden for at udvikle dig fagligt og personligt. Vi udfordrer dig med strategiske og komplekse opgaver, og din erfaringsbredde vil blive styrket gennem stærkt samarbejde og en central placering i organisationen. Vi har fokus på din udvikling og arbejder med best practice metoder og rådgivning. Sammenhold og løbende erfaringsudveksling i vores sektion er af stor betydning og det foregår i en fleksibel arbejdsform med frihed under ansvar. Du får en unik chance for at arbejde med udvikling af fremtidens digitaliserede sundhedsvæsen i et stærkt fællesskab med dygtige kolleger og kontakt til mange forskellige faggrupper.

Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Arbejdstiden er 37 timer i gennemsnit pr. uge, og dit ansættelsessted vil p.t. være på Lyngbyvej 28, 2100 København Ø. Sektionen flytter på Borgervænget, København Ø primo 2022.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte en af os

Sektionschef Lena Petersen på telefon 42 47 02 08 eller mail [email protected], projektchef Nikoline Palm på telefon 21 58 96 26 eller mail [email protected], projektchef Thomas Jensenius på telefon 21 34 99 22 eller mail [email protected].

Ansøgningsprocedure
Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis online snarest og senest den 30. september 2021. Startdato er hurtigst muligt og senest i efteråret 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København Ø
  • Torsdag den 30. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som projektledere
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1