Vikarstilling: Barselsvikar til AC-stilling i Direktionssekretariatet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Hvidovre

Har du lyst til at prøve kræfter med at arbejde i et direktionssekretariat og være tæt på de beslutninger, der træffes på et af Region Hovedstadens store akuthospitaler? Har du lyst til at arbejde med sekretariatsopgaver og projektarbejde?

Så skal du læse videre her.

Direktionssekretariatet på Amager og Hvidovre Hospital søger en medarbejder til et 1-årigt barselsvikariat i fra 1. oktober 2021.

Dine opgaver
Du vil få en koordinerende og administrativ funktion med sekretariatsbetjening af den samlede direktion i samarbejde med dine kolleger i Direktionssekretariatet. Dine opgaver vil være meget forskellige. Her er en række eksempler:

  • Sekretariatsbetjene interne mødefora på hospitalet samt mødefora på regionsniveau. Det vil sige, at du skal producere dagsordener i samarbejde med forpersonerne, udarbejde mødereferater og løbende sørge for proces af aktuelle sager.
  • Udarbejde beslutningsoplæg, præsentationer og notater til Direktionen.
  • Agere tovholder på indkomne politikerspørgsmål og høringer.
  • Understøtte arbejdet med beredskabsplanlægning på hospitalet i samarbejde med kollegaer.

Du kommer til at indgå i et inspirerende arbejdsmiljø med engagerede medarbejdere i hospitalets Direktionssekretariat og hospitalsadministrationens øvrige stabe, og du vil få samarbejdsrelationer med interessenter i de kliniske afdelinger.

Du vil som led i din introduktion modtage en grundig introduktion til dine opgaver af den medarbejder, der går på barsel og I vil overlappe i ca. 3 måneder.

Din profil
Du har en relevant videregående samfundsvidenskabelig uddannelse og har gerne relevant erfaring fra en lignende stilling.

Du skal opnå forståelse for hvad der rør sig på hospitalet og kunne anvende det i opgaveløsningen i Direktionssekretariatet. Du trives med at samarbejde på tværs af forskellige faggrupper og have forståelse for at balancen mellem klinik og administration.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og være i stand til at følge opgaverne til dørs i en hverdag med mange konkurrerende deadlines. Du skal samtidig kunne række ud til dine kollegaer for koordination og spille dem gode – for sammen skaber vi de bedste løsninger.

Du er servicemindet, struktureret og resultatorienteret og har sans for god kvalitet. Du engagerer dig og bidrager til det gode kollegaskab, også i en travl hverdag, hvor fokus på den fælles opgave og intern koordination er afgørende.

Amager og Hvidovre Hospital er akuthospital for den sydlige del af Region Hovedstaden og servicere mere en 500.000 borgere. Her handler det om liv – også i Administrationen.

Direktionssekretariatet er en af hospitalsadministrationens 6 stabe og består af 14 medarbejdere med både administrativ og akademisk baggrund. Sekretariatet ledes af sekretariatschefen.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er til besættelse hurtigst muligt og klassificeret som fuldmægtig, med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer. Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst.

Dit arbejdssted bliver på i Hvidovre Hospital, men der vil også være mulighed for hjemmearbejde.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Sille Arildsen på tlf. 24 23 59 79. Du kan desuden finde mere om Amager og Hvidovre Hospital på www.hvidovrehospital.dk og www.amagerhospital.dk.

Ansøgningsfrist
Vi vægter tværfagligt samarbejde højt, og vi har en arbejdsplads med højt til loftet og en god stemning. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge.

Upload din motiverede ansøgning, CV, relevante bilag samt vellignende foto senest søndag den 15. august. Foto samt relevante bilag kan uploades under ”øvrige dokumenter”. Samtale forventes afholdt den 23. august og 2. samtale den 26. august.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hvidovre
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Administrativ medarbejder til Faglig Afdeling. Du har allerede gjort dig flere års erfaringer på jobmarkedet. Du har måske været PA, advokatsekretær, har en kontoruddannelse, er administrativ medarbejder i et revisionshus eller tilsvarende.
    • Administrativ medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Herlev

    Fri kontakt
    Er du tovholder af natur og kan fungere som koordinator for 15 projektledere? Har du erfaring med administrative processer – evt. fra det offentlige? Er du den, der skaber flow i processerne, følger op og rykker kolleger og samarbejdspartnere, så tidsplanen overholdes?
    • Administrativ medarbejder
    • Herlev
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Kunne du tænke dig noget erhvervserfaring inden for mediebranchen? Var du stærk i Excel i gymnasiet? Er du god til at planlægge og hele tiden være et skridt foran? Så læs videre!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Måløv

    Do you have experience helping to ensure progress in the administrative processes? Do you find it easy to adopt new administrative IT system – managing IT accesses, recruitment and updates on Share..
    • Administrativ medarbejder
    • Måløv
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
27. juli 2024 9
26. juli 2024 9
25. juli 2024 8
24. juli 2024 7
23. juli 2024 7
22. juli 2024 7
21. juli 2024 7
20. juli 2024 7
19. juli 2024 6
18. juli 2024 5
17. juli 2024 5
16. juli 2024 5
15. juli 2024 5
14. juli 2024 3
13. juli 2024 3
12. juli 2024 3
11. juli 2024 3
10. juli 2024 3
9. juli 2024 2
8. juli 2024 2
7. juli 2024 2
6. juli 2024 2
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 1