Super service og sans for god leverandørkontakt – administrativ medarbejder til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Røde Kors’ landskontor og Frivillighus på Blegdamsvej i København er et levende sted med 350 medarbejdere og omkring 18.000 besøgende om året. Vi glæder os til at møde dig, der brænder for at levere fremragende service til kolleger, frivillige og andre besøgende i en af verdens største nødhjælpsorganisationer. Som vores nye kollega skal du være med til at drive vores Frivillighus, og du har samtidig styr på detaljerne og er god til leverandørkontakt og kontraktstyring.

Din sektion – Service
Servicesektionen er en del af afdelingen HR & Service, og vi har ansvar for Røde Kors’ Frivillighus, reception, kantine og bygninger. Vi har mange forskellige fagligheder, og vi samarbejder om den daglige drift og udvikling og om at levere gode Røde Kors oplevelser internt og eksternt. En vigtig del af vores arbejdsdag er glæden ved at hjælpe hinanden på tværs – og derfor vil det også ind imellem være dig, der besvarer nogle af de mange opkald i receptionen, hjælper med frokosten i kantinen eller gør vores oplevelsescenter i Frivillighuset klar til besøg.

Dine arbejdsopgaver
Frivillighuset bliver brugt til mange forskellige møder, workshops og events – både i hverdage, på aftener og i weekender. I tæt samarbejde med en kollega står du for koordineringen af aktiviteter i Frivillighuset, hvilket blandt andet vil sige booking af mødelokaler og kontakt og hjælp til vores frivillige. Du skal også være med til at udvikle brugen af Frivillighuset.

Sideløbende med dette løser du en række opgaver, såsom driftsrelaterede indkøb, daglig kontakt med leverandører og kommunikationsopgaver. I servicesektionen er du sammen med dine kollegaer et naturligt centrum for alle slags spørgsmål fra kolleger om arbejdshverdagen og praktiske forhold på landskontoret og i Frivillighuset.

Dine nøgleopgaver bliver at:

  • besvare forespørgsler, koordinere bookninger og være kontaktperson for brugere af Frivillighuset
  • sørge for bemanding og udarbejde vagtplaner i Frivillighuset
  • deltage i udviklingen af Frivillighusets forskellige tilbud
  • udføre driftsrelaterede indkøb
  • have daglig kontakt og opfølgning med leverandører af blandt andet rengøring, forsendelser og frokost
  • vedligeholde information og udarbejde nyheder til intranettet.

Om dig
Frem for alt er du udadvendt, har et højt serviceniveau og er drevet af at gøre en forskel. Du har en HK-baggrund eller lignende og har flere års erfaring fra en lignende stilling. Herudover er du:

  • en stærk mundtlig og skriftlig kommunikator på både dansk og engelsk
  • hjemmevant i digitale systemer og bruger Excel og Word i dit daglige arbejde
  • udadvendt, empatisk, nysgerrig af natur og kan lide en hverdag med mange mennesker
  • løsningsorienteret og effektiviserer arbejdsgange, når du støder på noget, der ikke fungerer
  • indstillet på en varieret hverdag, der ikke altid kan planlægges i forvejen
  • engageret og har lyst til at arbejde i en humanitær organisation.

Vilkår
Du arbejder fra vores landskontor og Frivillighus på Blegdamsvej 27, København Ø, men har også mulighed for en ugentlig hjemmearbejdsdag. Du sidder på fælles kontor og arbejder tæt sammen med såvel erfarne som nyere kolleger. Din arbejdstid er 37 timer ugentligt og ligger sædvanligvis inden for tidsrummet 8.30-16.30 mandag til fredag. Som udgangspunkt er der ikke tale om weekendarbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår følger Røde Kors’ fællesoverenskomst med AC og HK og lønindplacering afhænger af dine erfaringer og kvalifikationer. Vi kan ikke matche lønnen i den private sektor – til gengæld tilbyder vi et udviklende og udfordrende job, som i den grad er meningsfyldt.

Vil du være med?
Send din ansøgning senest 8. juni 2022 og fortæl os, hvordan du vil udfylde jobbet som vores nye administrative medarbejder i servicesektionen. Vi forventer at holde samtaler i uge 24-25.

Har du spørgsmål om stillingen, kan du kontakte sektionsleder Sarah Lund Pedersen på 2941 5733 eller [email protected]. Vi forventer at besætte stillingen pr. 1. august 2022.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København Ø
  • Onsdag den 08. juni 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Opportunity Executive Assistant to Vice President and Senior Directors (maternity cover)Fixed Term Contract until March 2025Location: Copenhagen, Maersk HQCompany Overview:Maersk .
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København SV

    Vil du være med til at sikre en tryg og smidig genhusning af beboere? Er du serviceminded og god til at tale med forskellige mennesker og vil du være med til at gøre en forskel? Så er dét lige dig .
    • Administrativ medarbejder
    • København SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 4
1. juli 2024 5
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2