Personal Assistant til Miljø og Sundhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Kom og bring din evne for ledelsesbetjening i spil, når du supporterer ledelsesgruppen i Miljø og Sundhed med en bred palette af administrative opgaver. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du med din assistance og dine bidrag er med til at frigøre ledelseskræfter til forretningsudvikling, og du med din personlige indsats er med til at gøre vores kunders projekter bedre og mere effektivt gennemført. Er du vores nye Personal Assistant i Miljø og Sundhed? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores afdeling for Miljø og Sundhed

I Danmark består Miljø and Sundhed af 130 ambitiøse og dygtige miljø og sundhedseksperter, og vi forventer at vokse i de kommende år. Vi arbejder fra kontorer i Ørestaden, Odense, Vejle, Esbjerg, Herning, Aarhus og Aalborg. Fælles for os alle er, at vi brænder for at skabe den grønne omstilling af det danske samfund via vores projekter inden for jord- og grundvandsforurening, affalds- og ressourcehåndtering, arbejdsmiljø, industrimiljø, miljøkonsekvensvurdering, natur og biodiversitet.

Du vil blive tilknyttet vores hovedkontor i Ørestad.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

Du vil bruge ca. 25% af din tid på at hjælpe vores globale direktør for Miljø and Sundhed med at arrangere møder og rejser samt præsentationer og håndtering af informationer. Ca. 75% af din tid vil du bruge på at assistere landedirektøren for Miljø and Sundhed i Danmark, de 6 afdelingsledere og 5 teamledere med deres ledelsesopgaver - særligt administrative opgaver, heriblandt:

  • alle praktiske forhold ved tiltrædelse af nye kolleger på vores 6 kontorer, fx opgaver i forbindelse med ansættelse og introduktion af nye kolleger, IT-udstyr, træningsprogrammer og styring af antallet af arbejdsstationer på de forskellige kontorer i Danmark

  • support med tilbudsafgivelse, fx overholdelse af formkrav som ESPD fra tilbudsgiver

  • support med kommunikationsopgaver og PowerPoint præsentationer

  • support med bookning af rejser, møder og seminarer, rejseafregning

  • support med tilbud til kunder og projektadministration


Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er, at du er:

  • nyuddannet bachelor/kandidat eller har et par års erfaring fra en lignende rolle med ledelsesbetjening

  • flydende dansk og meget gerne engelsk i skrift og tale. Det er en fordel, hvis du kan læse korrektur på dansk og engelsk

  • dygtig til Word, Excel, PowerPoint og brug af dokumenthåndteringssystemer og gerne kendskab til Maconomy


For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du er udadvendt, nysgerrig og interesseret i at hjælpe dine kommende ledere, så I sammen finder de gode løsninger. Derudover er det essentielt, at du trives ved nye og varierende opgaver og er god til at skabe netværk og relationer på tværs af huset og kontorerne.

Velkommen til vores Miljø- og Sundhedsdivision

Rambøll udvikler innovative og videnskabelige løsninger, der gør vores byer og landområder bedre at leve i. Vi er med til at reducere forurening og genoprette natur. Og som en af verdens førende rådgivningsvirksomheder inden for miljø og sundhed håndterer Rambøll nogle af de allermest udfordrende problemstillinger inden for området.

Rambøll i Danmark

Rambøll er en førende international ingeniør-, arkitekt- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger vi 16.000 medarbejdere på verdensplan, og i Danmark er vi 3.600 kollegaer, der skaber innovative løsninger inden for byggeri, transport, miljø, vand, energi og managementrådgivning. Hos os kan du være med til at udvikle bæredygtige løsninger, der gavner vores kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Deadline: 10.10.2021


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København S

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Administrativ medarbejder til Faglig Afdeling. Du har allerede gjort dig flere års erfaringer på jobmarkedet. Du har måske været PA, advokatsekretær, har en kontoruddannelse, er administrativ medarbejder i et revisionshus eller tilsvarende.
    • Administrativ medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for et organiseret arbejdsmarked, hvor ordnede arbejdsforhold og godt samarbejde går hånd i hånd? Og drømmer du om at være med til at gøre en forskel på det grønne område? Der er i d..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. juli 2024 7
4. juli 2024 7
3. juli 2024 7
2. juli 2024 7
1. juli 2024 7
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 5
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 5
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 7
11. juni 2024 8
10. juni 2024 8
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 6
5. juni 2024 8