Drømmer du om et studiejob, hvor du bliver stærk i undervisning og engagement af unge?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København N

Vil du undervise og engagere unge mennesker med henblik på at klæde dem på til at tackle og forstå globale problemstillinger? Så er dette studiejob hos Mellemfolkeligt Samvirke noget for dig.

Mellemfolkeligt Samvirkes undervisningsenhed, VerdensKlasse, søger en selvstændig, udadvendt og kommunikativ stærk studentermedhjælper. Leder du efter et studiejob, hvor du kan gøre en kæmpe forskel for unge mennesker, mens du selv udvikler dine kompetencer inden for formidling og undervisning? Så læs endelig videre her:

Om VerdensKlasse
VerdensKlasse er Mellemfolkeligt Samvirkes undervisningsprojekt. Vi arbejder med at styrke unge menneskers globale medborgerskab og give dem redskaber og viden til at tage kritisk stilling til verden omkring dem og gøre en aktiv indsats for at gøre verden til et bedre sted, både lokalt og globalt. Vi tilbyder workshops til udskolings- og gymnasieelever i hele landet og ejer Danmarks største læringssite www.verdensmålene.dk, hvor vi er ansvarlige for drift og udvikling af undervisningsforløb, layout m.m.
VerdensKlasse etablerer desuden partnerskaber mellem danske og internationale skoler og indgår i EU-projekter, som har til formål at samle unge fra forskellige EU-lande (både digitalt og fysisk) og engagere dem primært i forhold til klimadagsordenen.
VerdensKlasse underviser mellem 5.000 og 6.000 elever hvert år og har et stærkt netværk af medlemsskoler i hele landet. Desuden formidler vi klimadagsordenen til unge i hele Europa gennem deltagelse i EU-projekter.

Om jobbet
Som studentermedhjælper vil du være tilknyttet vores EU-projekter med fokus på at mobilisere og engagere unge ved at organisere online og fysiske events. Derudover vil du også være tilknyttet vores undervisningsaktiviteter for danske skoleelever. I alle aktiviteterne vil der være undervisnings- og planlægningsopgaver, administrative opgaver samt behovet for at formidle væsentligt indhold om vores aktiviteter til forskellige målgrupper (fonde, sociale medier, hjemmesider).

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være:
- Mobilisering og involvering af deltagere i vores EU-projekter
- Udvikling og afvikling af vores undervisningsformater for danske skoleelever og for grupper af europæiske unge
- Afholdelse af digitale og fysiske events
- Forskellige formidlings- og kommunikationsopgaver
- Løbende administration

Din profil
Vi forestiller os, at du allerede har læst et par år på en relevant uddannelse og fortsat har minimum 1,5-2 år tilbage af dit studie. Du har måske allerede erfaring med undervisning og facilitering og vil gerne blive endnu dygtigere.

Herudover leder vi efter dig, der:
- har erfaring med at undervise eller har lyst til at få det
- kan kommunikere på et højt niveau på både dansk og engelsk
- formidle budskaber så alle forstår dem
- kan samarbejde med alle slags mennesker og skabe nære relationer
- er god til at koordinere og har et godt overblik
- er glad, udadvendt og imødekommende
- trives i en travl hverdag, hvor opgaverne hurtigt kan skifte
- brænder for at arbejde med og engagere unge
- har lyst til at være del af et team, hvor vi alle hjælpes med at løfte opgaverne, men samtidig også kan arbejde selvstændigt

Vi tilbyder
- Rig mulighed for at sætte dit eget præg på VerdensKlasses arbejde med at engagere unge i globale, aktuelle dagsordener – herunder FN’s Verdensmål, kulturforståelse og bæredygtighed
- Oplæring og sparring i løsning af de forskellige opgaver
- En ugentlig arbejdstid på 15 timer om ugen med masser af fleksibilitet, som kan tilpasses dine studier
- Du bliver en del af et lille team, der består af en projektleder, en projektmedarbejder, to studenterpraktikaner og en deltids kommunikationsmedarbejder
- Du bliver samtidig også en del af hele organisationen, der består af vores nationale og internationale afdeling
- Løn og ansættelsesvilkår med udgangspunkt i overenskomst mellem HK og Staten for Timeløn til studerende   
- God frokostsordning og hyggelige omgivelser centralt på Nørrebro
- Adgang til et stort, internationalt netværk af unge, politisk engagerede personer med interesse for rettighedsarbejde og international solidaritet
- Mulighed for indsigt i udviklings- og bæredygtighedsområdet – med et særligt fokus på FN’s Verdensmål

Interesseret?
Tænker du, at dette studiejob er lige noget for dig? Så send straks din motiverede ansøgning og dit CV via linket. Ansøgningsfrist er d. 10. oktober 2021 og forventet startdato er efter aftale. Vi planlægger at holde samtaler fredag den 15.10.2021.
Hvis du har spørgsmål til jobbet er du meget velkommen til at skrive til Projektleder Julie Lindholm på [email protected], telefon: +45 7731 0038. Du kan også læse mere om projektet på www.verdensklasse.dk
Vi glæder os til at høre fra dig.

Om os
I de kommende år vil Mellemfolkeligt Samvirke (MS) vokse betydeligt som organisation. I 2022 vil vi være 30.000 medlemmer, frivillige og interessenter, som aktivt vil engagere sig i vores arbejde for en retfærdig og bæredygtig verden. Vi er en ambitiøs organisation, og du bliver en del af en af de stærkeste civilsamfundsorganisationer i Danmark: Udenrigsministeriet har for nyligt givet os topkarakterer for vores evne til at skabe resultater for fattige og sårbare mennesker over hele verden. Det er vi stolte af, og du kan blive en del af dette. 


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København N
  • Søndag den 10. oktober 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København N over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 26
4. juli 2024 27
3. juli 2024 27
2. juli 2024 26
1. juli 2024 26
30. juni 2024 26
29. juni 2024 26
28. juni 2024 24
27. juni 2024 23
26. juni 2024 23
25. juni 2024 21
24. juni 2024 22
23. juni 2024 21
22. juni 2024 21
21. juni 2024 21
20. juni 2024 20
19. juni 2024 19
18. juni 2024 19
17. juni 2024 17
16. juni 2024 18
15. juni 2024 19
14. juni 2024 20
13. juni 2024 22
12. juni 2024 20
11. juni 2024 20
10. juni 2024 20
9. juni 2024 21
8. juni 2024 22
7. juni 2024 24
6. juni 2024 23
5. juni 2024 21