SOSU H søger administrativ medarbejder til Uddannelsesvejledningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Trives du med administrative opgaver i en travl og foranderlig hverdag? Har du god systemmæssig forståelse, solide IT-kompetencer og en udviklingsorienteret tilgang til opgaver og projekter? Så er du måske SOSU H’s nye administrative medarbejder i uddannelsesvejledningen

Om jobbet
Vi søger en administrativ medarbejder, der kan varetage en bred opgaveportefølje indenfor optagelse af elever. Du bliver en del af Center for Uddannelsesvejledning på Danmarks største SOSU-skole, hvor vi uddanner dygtige medarbejdere til social- og sundhedsområdet og til den pædagogiske sektor.

Som administrativ medarbejder skal du både kunne arbejde selvstændigt med egne ansvarsområder og fungere i et team, der har fælles ansvar for kvalitetssikring af opgaverne. Vi arbejder serviceorienteret om et sammenhængende elevforløb, digitalisering og professionel sagsbehandling. Vi implementerer nye IT-systemer og har generelt fokus på at optimere og automatisere arbejdsgange på tværs af alle adresser og afdelinger.

I teamet vægter vi samarbejde og udvikling højt. Vi er 16 engagerede kollegaer, der arbejder med optagelsesvejledningen af nye elever. Vi sidder fordelt på alle SOSU H’s adresser, men mødes jævnligt både fysisk og online. Vi har travlt, men er samtidig opsøgende og nysgerrige, når der kommer ændringer til vores uddannelser eller nye muligheder på administrationsområdet. Vi lægger vægt på at yde en ordentlig og professionel service for vores eksterne ansøgere og samarbejdspartnere.

Som administrativ medarbejder vil du blandt andet komme til at arbejde med optagelsesprocessen af nye elever blandt andet i vores elevadministrative system UDDATA+. Du vil også få ansvar for behandling, kontrol og kvalitetssikring af data og arbejdsgange indenfor eget område. Derudover vil du få opgaver i forhold til:

  • Udbud i optagelse.dk
  • Håndtering og behandling af data i Excel, også i mere komplekse projekter
  • Kontakt og møder med ansøgere, kollegaer og eksterne samarbejdspartnere
  • Udvikling og deltagelse i projekter med høj grad af kompleksitet
  • Opdatering af ansøgningsfrister og åbningstider på SOSUH.dk
  • IMS (ESDH løsning) til digital dokumentarkivering og digital post

SOSU H har tre geografiske søjler med placering i København, Brøndby og Hillerød. Du vil blive tilknyttet en af søjlerne med jævnlig mødeaktivitet på tværs af adresserne.

Om dig
Du har god IT- og systemmæssig forståelse og er superbruger af Adobe og office-pakken herunder særligt Excel. Du kan prioritere og afslutte dine arbejdsopgaver, bevare overblikket i pressede situationer og arbejder generelt struktureret og systematisk. Du er nysgerrig af natur og kan lide at blive udfordret fagligt. Du er hurtig på tasterne, tager ansvar for dine opgaver og fungerer godt i et livligt uddannelsesmiljø. Desuden er du glad for kontakt med ansøgere og samarbejdspartnere – både fysisk, på mail og i telefon. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra uddannelsessektoren.

Du har også:

  • En relevant uddannelse, f.eks. professionsbachelor i offentlig administration
  • Flere års erfaring med UDDATA+ eller et tilsvarende elevadministrativt system
  • Gode samarbejds- og kommunikationsevner
  • Analytisk sans og erfaring med at indgå i komplekse projekter
  • Flair for at se muligheder i udvikling af arbejdsgange
  • Mod på kompetenceudvikling


Vi tilbyder
Spændende og alsidige opgaver i en organisation i udvikling. Du bliver en del af et dynamisk center med engagerede og dygtige kollegaer, der glæder sig at møde dig og introducere dig til opgaverne. Vi vægter videndeling højt, har en uformel omgangstone, plads til forskellighed og et fælles fokus på opgaverne.

På SOSU H prioriterer vi faglig udvikling højt og er dagsordenssættende for faglig udvikling af uddannelser og fag. Du får gode muligheder for at udvikle dine kompetencer gennem både intern og ekstern kompetenceudvikling.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Arbejdstiden for stillingen er 37 timer ugentligt.

Interesseret?
Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Centerleder for Uddannelsesvejledningen Marie Lynggaard, telefon 2184 6256.

Ansøgningsfrist og proces
Ansøgningen skal være os i hænde senest søndag d. 21. februar kl. 12.00. Forventet tiltrædelse er d. 1. april 2021 eller før. Vi holder ansættelsessamtaler tirsdag d. 23. februar. Du vil blive bedt om at løse en mindre caseopgave i forbindelse med samtalen.

Ansøgning med bilag sendes elektronisk via link.

Om SOSU H
På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Elever og kursister på SOSU H er parate til at yde en livsvigtig og professionel forskel for Danmarks syge, svage, børn, unge og ældre. På SOSU H bygger vi broer mellem mennesker. Mellem teori og praksis. Og mellem uddannelse og job. Sådan sikrer vi, at vores elever møder arbejdsmarkedet som vidende og empatiske fagprofessionelle. Hos os er der rum til forskellighed. Vi er dygtige til at imødekomme og uddanne elever og kursister med vidt forskellige aldre, kulturer og sociale baggrunde. Sammen skaber vi plads til at være, lære og levere velfærdsydelser af højeste kvalitet.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med otte afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye, høje standarder på vores uddannelsesområde og i den nationale udvikling af fagene. Vi skal være en af de toneangivende stemmer i debatten og arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd.

Læs mere på www.sosuh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V
  • Søndag den 21. februar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0