HK’er til Fiskeristyrelsens Fiskerikontrolkontor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

HK’er med mod på fiskeri, kvoter, digitalisering og it
Vi skaber fremtidens fiskerikontrol og tilbyder i den forbindelse et attraktivt og udfordrende job. Vi har brug for en dygtig HK’er med flair for IT til sagsbehandling af diverse ordninger og vores arbejde med ny digitaliseringsstrategi og digitalt administrationsgrundlag.

Teamets opgaver
Fiskeristyrelsen er en styrelse under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, hvis opgave bl.a. er at udmønte og kontrollere fiskeriloven og tilhørende bekendtgørelser. Fiskerikontrolkontoret i København er det koordinerede kontrolkontor. En af de helt centrale opgaver for kontoret er administration af fiskekvoter og fartøjer samt administration af diverse ordninger, hvor fiskere kan få tildelt større kvote, hvis de fx fisker med skånsomme redskaber. Stillingen er i det team, som arbejder med administration af nationale regler på fiskeriområdet. Teamet har bl.a. til ansvar at udstede samtlige licenser og kvoter til fiskeri – ligesom teamet spiller en aktiv rolle i udarbejdelse og vedligeholdelse af det nye digitale administrationsgrundlag. Administrationsgrundlaget er forankret i WorkZone og der arbejdes i WorkZone Configurator samt i Dynamic Condition Response (DCR). En ny opgave i teamet er at bidrage til Fiskeristyrelsens arbejde med digitaliseringsstrategi, hvor der bl.a. skal udvikles en ’MinSide’, hvorfra fiskerne via en række selvbetjeningsløsninger skal kunne se deres kvotebeholdning, indberette flere oplysninger til styrelsens end de kan i dag mv.

Du vil få opgaver forbundet med licens- og kvoteadministration, Fiskeristyrelsens digitale administrationsgrundlag – udbygning såvel som vedligehold samt arbejdet med digitalisering af flere arbejdsgange og interfaces mellem styrelsen og omverden i regi af styrelsens digitaliseringsstrategi.

Om dig

Du er vedholdende og evner at sætte dig ind i komplekse problemstillinger. Du evner at afslutte opgaverne til tiden og i den rette kvalitet. Du har lyst til at indgå i et samarbejde med andre om at finde nye løsninger, metoder og processer samt sikre fremdrift og nå i mål. Det er vigtigt, at du trives med at arbejde i teams og projekter, samtidig med, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret. Det er også nødvendigt, at du kan formulere dig godt og præcist i både skrift og tale. Du har selvfølgelig flair for IT og tal og meget gerne erfaring med Workzone og DCR, er åben og imødekommende, så du kan bidrage positivt til en god trivsel i kontoret.

Kendskab til regelfortolkning er en fordel, da sagsbehandlingen tager udgangspunkt i bekendtgørelser.

Du har relevant uddannelse og gerne erfaring fra statsadministrationen.
Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling og er ledig til besættelse pr. 1. marts 2022 eller hurtigst muligt. Ansættelse og aflønning sker i henhold til overenskomsten for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere mellem Finansministeriet og HK Stat. Ansættelsesområdet er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, og tjenestested er Fiskeristyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V.

Ansøgning
Søg online ved at trykke på ”søg stillingen” nederst i jobopslaget. Din ansøgning med CV og eksamensbevis skal være modtaget senest den 13. januar 2022. Samtaler forventes afholdt i uge 3 2022.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte enten kontorchef Anja Gadgård Boye på tlf. 72 18 85 43 eller mail [email protected]

Du kan læse mere om Fiskeristyrelsen på www.fiskeristyrelsen.dk.

Fiskeristyrelsen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordres alle kvalificerede og interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Fiskeristyrelsen er en styrelse under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Styrelsen beskæftiger ca. 270 medarbejdere og omfatter en central del, der består af en afdeling i København og en afdeling i Augustenborg, samt den regionale fiskerikontrol, der består af to inspektorater, et fiskeri monitoreringscenter og tre fiskerikontrolskibe.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V
  • Torsdag den 13. januar 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Administrativ medarbejder til Faglig Afdeling. Du har allerede gjort dig flere års erfaringer på jobmarkedet. Du har måske været PA, advokatsekretær, har en kontoruddannelse, er administrativ medarbejder i et revisionshus eller tilsvarende.
    • Administrativ medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for et organiseret arbejdsmarked, hvor ordnede arbejdsforhold og godt samarbejde går hånd i hånd? Og drømmer du om at være med til at gøre en forskel på det grønne område? Der er i d..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. juli 2024 1