Studentermedhjælper til Klinisk Udvikling, OUH - 5000

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Vi søger en studentermedhjælper med stort overblik, teknisk snilde og gode grafiske evner. Du skal allerede kunne starte i uge 24 og 25.

Ansvar og arbejdsopgaver
Klinisk udvikling skal fremadrettet lave mere digital uddannelse f.eks. e-læring. E-læringen er et supplement til videre uddannelse af vores personale. Der vil forekomme arbejde i forbindelse med hands-on-kurser og digitalisering af undervisningsmateriale, og du vil blive en del af det eksisterende supportteam for kursusportalen Plan2Learn.

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver:

  • Redigere, klippe, forfine videomateriale til undervisningsbrug.
  • Understøtte udviklingen af digitale undervisningsmaterialer f.eks. e-læring.
  • Supportere i kursusportal, herunder opsætning, vedligehold mv ift. e-læringskurser.

Hvem er du?
Vi søger en ny kollega, som har erfaring med IT.

Derudover forestiller vi os, at du

  • Har bred erfaring med IT generelt.
  • Har solidt kendskab til arbejde med digital undervisningsmateriale i en læringskontekst.
  • Gerne har kendskab til arbejdet med en kursusportal.

Hvem er vi?
Klinisk Udvikling (KLU) på OUH består af tre funktionsområder: Kvalitet & Patientsamarbejde, Innovation & MTV, Uddannelse & Kompetenceudvikling samt centrene for Klinisk Epidemiologi (CKE), Innovativt Medicinsk Teknologi (CIMT), Simulation (SimC) og Lægers Videreuddannelse (CLV).

Klinisk Udvikling understøtter de kliniske afdelinger på OUH, så de kan løfte de patientnære opgaver bedst muligt. Vi løser mange forskellige typer opgaver, som strækker sig fra den daglige opfølgning på kvaliteten af behandlinger til udviklingen af nye teknologiske hjælpemidler og udviklingen af det nære sammenhængende sundhedsvæsen. Vi er ansvarlige for koordineringen af uddannelsesaktiviteter på OUH og har et tæt samarbejde med uddannelsesinstitutioner på Fyn. Stillingen som studentermedhjælp er placeret i Uddannelse og Kompetenceudvikling.

Uddannelse & Kompetenceudvikling har ansvaret for at sikre opfyldelsen af OUH’s forpligtelser inden for uddannelsesområdet. OUH er et af de største uddannelsessteder på Fyn med godt 3.000 under uddannelse. Uddannelse og Kompetenceudvikling er med til at sikre kvaliteten af grunduddannelser på OUH. Det sker i tæt samarbejde de enkelte uddannelsesinstitutioner. Vi består af fire enheder: Uddannelse og Kompetenceudvikling, Center for Lægers Videreuddannelse (CLV), Simulationscentret på OUH (SimC) samt Efteruddannelse:

Uddannelse og Kompetenceudvikling varetager administrative, udviklende, koordinerende og pædagogiske opgaver i forhold til bioanalytikeruddannelsen, sygeplejerskeuddannelsen, social- og sundhedsassistentuddannelsen, lægesekretæruddannelsen og ernæringsuddannelser m.fl. Derudover arbejdes der med kompetenceudvikling af plejepersonalet.

CLV har ansvaret for koordinering og udvikling af den lægelige videreuddannelse på OUH i tæt samarbejde med direktionen, de lægelige videreuddannelsesråd på OUH og de uddannelsesansvarlige overlæger.

SimC er OUH’s enhed for medicinsk simulation, avanceret teknisk træning og færdighedstræning af læger.

Efteruddannelse varetager koordinering og udvikling inden for efteruddannelse af læger og andet sundhedsfagligt personale på OUH.

Trivsel og udvikling
Stabsafdelingen KLU lægger vægt på at opmuntre medarbejderne til at komme med forslag til, hvordan vi kan optimere arbejdsgange, styrke samarbejdet eller forbedre den enkeltes trivsel og udviklingsmuligheder. Samarbejdet foregår i et miljø præget af tillid, respekt, ordentlighed og en god omgangstone.

Om OUH Odense Universitetshospital – Svendborg Sygehus
OUH er et af landets største hospitaler med et samlet budget på 7,1 mia. kr., ca. 100.000 årlige indlæggelser og over 1 mio. ambulante besøg. Hospitalet beskæftiger ca. 10.000 medarbejdere og er geografisk lokaliseret i Odense, Svendborg, Nyborg og på Ærø.

OUH er både det fynske sygehus og modtager samtidig patienter fra hele regionen. Det giver et optageområde, der dækker ca. 1,2 mio. borgere. Derudover behandler hospitalet patienter fra hele landet med behov for specialiseret behandling inden for en række områder.

Løn og ansættelsesvilkår
Tiltrædelse hurtigst muligt. Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem HK og Danske Regioner og er foreløbig for en måned med mulighed for forlængelse. OUH benytter prøvetid jævnfør gældende praksis for Region Syddanmark. Dit arbejdssted vil være i Odense.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Karin Albjerg på tlf. 3016 8251 eller e-mail [email protected]

Ansøgningsfrist og samtaler
Der er ansøgningsfrist den 26. maj. Vi forventer at afholde første og anden ansættelsessamtale i uge 23.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Odense C
  • Tirsdag den 26. maj 2020

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder til Center for Indsatser...

    Har du erfaring og lyst til at arbejde med de tre specialer: løn, personale og IT, så skal du skynde at søge denne stilling. Har du mod på at omsætte dine færdigheder til praksis, så er denne still..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Vikarstilling: Administrativ medarbejder til Kommu...

    Da vores dygtige administrative medarbejder skal udvide sin familie, søger vi en barselsvikar.Om osVi er 15 medarbejdere; audiologopæder, ergoterapeuter, IKT-tekniker og den administrative me..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder til Hans Christian Ander...

    Kan du se dig selv som administrativ medarbejder på vores havnekontor/reception og securityafdeling? Jobbet kan sammenlignes med en receptionsfunktion. Havnekontoret er der, hvor vores gæster melde..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense N
    Få mere info
  • Entreprisejurist

    Entreprisejurist til Projektorganisationen for Nyt OUH Har du lyst til at prøve kræfter med byggeri i kæmpeskala? Projektorganisationen for Nyt OUH i [xxxxx] søger en erfaren jurist t..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Odense C over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 3
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 6
11. september 2024 6
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 8
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 6
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 4
20. august 2024 3