Er du Center for Frivilligt Socialt Arbejdes nye kursussekretær?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Tænder du på et dynamisk administrationsjob med mange deadlines og engagerede kolleger? Jonglerer du gerne med mange bolde og sætter en ære i at have styr på økonomi, IT og administration? Kan du lide at arbejde tæt sammen med andre, og er du god til at bevare hovedet koldt og begge ben på jorden? Så er det dig, vi leder efter til CFSA’s kursusadministration.

Vores nye kollega deler kontor med vores anden kursussekretær og sammen har I ansvaret for al administration, økonomi, IT og service til vores mange kursister og undervisere. I indgår i et udviklingsorienteret samarbejde med jeres teamleder om at udvikle, planlægge, styre og afvikle mere end 200 kurser, webinarer, konferencer og online tilbud til frivillige og ansatte inden for det frivillige sociale verden.

Ud over kurser og konferencer arbejder CFSA med rådgivning, udviklingsopgaver, undersøgelser, evalueringer, kommunikation og ledelse, så vi er en blandet flok på 20 personer med forskellige baggrunde. Vi samarbejder på kryds og tværs, så du skal være indstillet på en uforudsigelig hverdag med mange kontakter. CFSA er et statslig selvejende kompetence- og videnscenter under Social- og Ældreministeriet.

Administration, økonomi og websupport

Din hverdag vil være præget af koordinering og planlægning, og dine arbejdsopgaver vil indbefatte deltager- og kursusadministration, blandt andet i websystemet Conference Manager, booking af lokaler/kursussteder, kontrakter, timestyring, regnskaber og budgetter, og ikke mindst god service til kursister, undervisere og alle andre, som kontakter vores kursusadministration.

Under corona har CFSA afholdt mere end 250 webinarer og digitale kurser i Zoom og Teams, og vi vil forsætte med at udbyde mange webinarer og mødes digitalt. Derfor skal vores nye kursussekretær indgå i vores hold af webinar-supportere, som står for den praktiske afvikling af webinarer inkl. dialog med kursisterne, mens en anden underviser på skærmen. Hvis du ikke har prøvet det før, lærer vi dig det. Men det er vigtigt, at du har lyst til at hjælpe kursister og undervisere under webinarer og kan håndtere teknik, som kan drille.

Selvstændig teamspiller

Du bliver del af et lille team på en travl og velfungerende arbejdsplads, der vægter samarbejde og medarbejdernes faglighed højt. Her er entusiastiske kollegaer med forskellige fagligheder, højt til loftet, flad organisationsstruktur og ikke mindst nemt til grin og en rar omgangsform.

Vi arbejder tæt sammen både i teamet og på tværs i CFSA og lægger vægt på at være hjælp­somme og positive over for hinanden. Vi leder derfor efter en teamplayer, som naturligt deler viden og arbejdsopgaver med kollegaer og samtidigt tager ansvar for sine egne deadlines. Vores arbejde er meget IT-baseret, så vi forventer, at du har lyst og evne til at arbejde online og med IT-systemer. Vi udvikler løbende vores arbejdsgange, så det er vigtigt, at du motiveres af at forbedre rutiner, og at du synes, at det er sjovt at prøve nyt.

Vi ønsker os en kollega, der:

Har solide erfaringer med administration, gerne på undervisningsområdet

  • Er både samarbejdsorienteret og selvstændig
  • Kan håndtere mange opgaver og deadlines uden at miste overblikket
  • Er systematisk og holder af mange detaljer, årshjul og rutiner
  • Holder af at afstemme og kontrollere budgetter og regnskaber med mange detaljer i excel-ark og økonomi-systemer
  • Er god til IT, web og ikke mindst Excel og administrative systemer. Vi overgår snart til Conference Manager, så det er en fordel, men ikke et krav, at du kender dette program.
  • Har mod på at være praktisk ansvarlig for afvikling af webinarer og digitale møder
  • Kan lide at kommunikere med alle slags mennesker i hele landet
  • Er en løsningsorienteret og åben person, som er interesseret i at være del af en hyggelig lille arbejdsplads, som er optaget af frivillige, foreninger og civilsamfundet.

Løn og praktiske oplysninger

Stillingen som vores nye kursussekretær er en fuldtidsstilling. Arbejdsstedet er Center for Frivilligt Socialt Arbejde, Albanigade 54E, 5000 Odense C. Vi har flextid, lukket mellem jul og nytår, fri Grundlovsdag og gode muligheder for at arbejde digitalt hjemmefra.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Vi har brug for, at du kan begynde hos os senest den 1. oktober 2021.

Er dette job noget for dig, så send os en ansøgning med et cv målrettet dette job og evt. andet materiale til os via //frivillighed.jobnext.dk/ senest søndag den 8. august 2021 kl. 23.59

Vi afholder 1. samtalerunde den 19. august og evt. 2. samtalerunde den 23. august. Du kan forvente at få en faglig opgave en halv times tid før selve samtalen.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge, uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Brug for mere viden

Hvis du har behov for yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at skrive en mail eller sende en sms med dine kontaktoplysninger til teamleder Cathrin Filip Johansen på [email protected] (tlf. 60 21 72 68), kollega Birgitte Møller Andersen på [email protected] (tlf. 66 14 60 61) eller centerchef Laura Auken Larsen på [email protected] (30 70 24 51). Dog ikke i juli måned, hvor vi holder sommerferielukket.

Center for Frivilligt Socialt Arbejde

CFSA er et videnscenter under Social- og Ældreministeriet, hvis formål er at styrke og udvikle frivilligt socialt arbejde i Danmark og indsamle og formidle viden om civilsamfundet. Læs mere om Center for Frivilligt Socialt Arbejde på www.frivillighed.dk.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Odense C
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Odense C over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 8
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 6
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 4
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3
15. august 2024 5
14. august 2024 6
13. august 2024 6
12. august 2024 8
11. august 2024 7
10. august 2024 7
9. august 2024 9
8. august 2024 9