Faglig stærk profil søges til økonomi- og driftsstyring til Ledelsessekretariat Person i Skattestyrelsen – Ribe

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ribe

Motiveres du af en dagligdag fyldt med spændende og mangeartede opgaver? Brænder du for at yde god service til ledelsen og har du gode evner indenfor økonomi- og driftsstyring? Så er du måske vores nye kollega i Ledelsessekretariatet Person, Skattestyrelsen Ribe.

En spændende og travl hverdag
Vi tilbyder en spændende og udfordrende hverdag i en travl organisation. Her er engagement og sans for kvalitet omdrejningspunkt for løsningen af en vigtig samfundsopgave – nemlig at sikre at korrekt betaling af skatter og afgifter.

Hos os får du mulighed for at udfolde din organisatoriske forståelse og sætte dine kompetencer i spil og du vil arbejde tæt på fagdirektøren for personskatteområdet og den øvrige ledelsesgruppe.

Vi søger en ny kollega, som kan bidrage til en bred vifte af opgaver indenfor økonomi- og driftsstyring i et dynamisk ledelsessekretariat. Politisk forståelse og samarbejde på tværs i Skattestyrelsen og med departementet, er nøglen til at finde de gode løsninger.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. dække følgende:

  • Håndtere risikostyring i fagområdet i henhold til Skattestyrelsens risikokoncept
  • Koordinerende og opsamlende opgave på risikoområdet
  • Udarbejde og systematisere ledelsesinformation (økonomi- og driftsstyring), i både excel, powerpoint, mv.
  • Vedligeholdelse og eventuelt optimering af diverse produktions- og risikooversigter.
  • Understøtte sammenfatning af månedlige opfølgninger til ledelsen
  • Udarbejde og systematisere præsentationer
  • Bidrage med at lave oplæg til fagledelsen, direktionen i Skattestyrelsen og departementet.

Forretningsorienteret med politisk sans
Du har en relevant videregående uddannelse, cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.oecon., eller at du har oparbejdet relevante faglige kompetencer gennem tidligere ansættelser. Vi forventer, at du har interesse og forståelse for arbejdet i en politisk organisation, og at du motiveres af at skabe struktur og fremdrift i en travl hverdag.

Du tager ansvar for dine opgaver og er vant til at følge dem til dørs. Du kan både samarbejde tæt med dine kollegaer, men også selv tage ansvar for planlægning og gennemførelse af opgaver og initiativer. Du er omstillingsparat og lader dig ikke slå ud af uforudsete forhindringer eller ændringer i din planlægning.

Vi lægger vægt på stærke samarbejdsevner og sociale kompetencer, fleksibilitet og en meget struktureret tilgang til opgaveløsningen. Du formår at skabe resultater sammen med andre.

Om os
Du bliver en del af Ledelsessekretariat Person, hvis primære fokus er at understøtte den samlede ledelse i fagområdet Person i at skabe gode resultater i arbejdet med at understøtte skattebetalingerne hos personer, udenlandske arbejdstagere og danskere med udlandsforhold.

Formålet med kontoret er at yde ledelsesstøtte til fagdirektøren og underdirektørerne ift. daglig drift og strategisk udvikling, at arbejde med styring og planlægning samt at koordinere og være udførende på tværgående opgaver for hele forretningsområdet Person, der har ca. 1100 medarbejdere på 12 adresser.

Vi tilbyder dig udfordrende opgaver med en høj grad af selvstændig arbejdstilrettelæggelse, og du vil opleve dygtige og ansvarsbevidste kolleger samt stor faglig sparring. Du bliver en del af en arbejdsplads, som lægger vægt på udvikling, god trivsel og en uhøjtidelig omgangstone.

Ansøgning og kontakt
Passer profilen på dig, og har du lyst til at udvide din arbejdsmæssige erfaring, så send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer hurtigst muligt, via nedenstående link ”Søg jobbet”. Ansøgningsfristen er 8. august 2021.

Første runde samtaler forventes afholdt den 10. og 11. august. Hvis du går videre, skal du evt. afsætte tid til udfyldelse af en personlighedsanalyse og en logisk test inden en evt. anden samtalerunde den 19. august 2021. Forud for ansættelsen vil der desuden blive indhentet referencer og straffeattest. Ansættelse pr. 1. oktober 2021 eller snarest derefter.

Har du spørgsmål til jobbet, så kan du kontakte kontorchef Thomas Nielsen på telefon 72 37 50 66.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet vil indtil videre være Sorsigvej 35, 6760 Ribe.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ribe.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Ribe
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Handelselev

    Vi søger elever til Brøndby! Vil du uddannes til salg uden de lange åbningstider?Drømmer du om en alsidig hverdag, hvor du bliver en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har faglighed og .
    • Administrativ medarbejder
    • Vejen
    Få mere info
  • Faglig sagsbehandler søges til HK Sydjylland

    Faglig sagsbehandler søges til HK Sydjylland Brænder du for at være med til at skabe gode arbejdspladser, løn og arbejdsvilkår? Er du god til at møde mennesker i øjenhøjde – også på telefonen..
    • Administrativ medarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Myndighedssagsbehandler til spændende stilling i M...

    Myndighed, Handicap og Socialpsykiatri søger 1 myndighedssagsbehandler til en fast stilling på 37 timer pr. uge fra den 1. november 2024.I Social og Sundhed i [xxxxx] sætter ”Værdif..
    • Administrativ medarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Barselsvikariat som sundhedsadministrativ medarbej...

    Barselsvikariat som sundhedsadministrativ medarbejder er en begivenhedsbestemt ansættelse med opstart den 1. november 2024 eller før.Vi søger vikarkollega med et godt humør til et fælles team for..
    • Administrativ medarbejder
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Ribe

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Ribe over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Ribe over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0