Færdselsstyrelsen søger én administrativ medarbejder til Team virksomhedstilsyn og Takografkort

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ribe

Brænder du for at yde en god service til borgere og virksomheder? Har du politisk flair og lyst til at arbejde med komplekse problemstillinger. Trives du i en travl hverdag med masse af udfordringer? Så er du måske vores nye kollega.

Om Team Virksomhedstilsyn og Takografkort

Du bliver en del af et team, hvis kerneområde i dag er administration af og tilsyn med køre- og hviletidsområdet, hvor produktionen er styret af målkrav fastsat på EU-niveau. Tilsynet udføres både i Færdselsstyrelsen og ude hos virksomhederne og omfatter bl.a. aflæsning og kontrol af chaufførernes køre- og hviletid. Teamets opgaver omfatter endvidere minister- og departementsbetjening, bidrag til regeludvikling, deltagelse i EU-arbejde (arbejdsgrupper og komiteer) samt generel vejledning af borgere og virksomheder på alle teamets områder.

Fra den 1. oktober 2021 har teamet også varetaget styrelsens nye opgaver på takografkortområdet, som bl.a. omfatter modtagelse og behandling af ansøgninger om takografkort, daglig kontakt til kortproducenten, tilsyn med kortproducenten, udbud af kortkortproduktion mv. Derudover får teamet nye opgaver i forbindelse med det udekørende tilsyn og skal primo 2022 som noget nyt udføre kontrol med arbejdstid.

Du vil få funktionen som aflæser. Aflæsernes arbejdsområde består af kontrol af køre-hviletidsbestemmelserne for de indkaldte virksomheder, herunder sikre sig at alt relevant data er modtaget, korrespondance med virksomhederne, konstatering af evt. overtrædelser, sparring med kvalitetskontrollører og jurister. Kort sagt, det er aflæserne, der gennemarbejder sagerne og konstaterer de overtrædelser, der evt. måtte være.

Dine kvalifikationer

• Du har bestået kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration eller har tilsvarende relevant uddannelsesmæssig baggrund eller erfaring

• Du er indstillet på at arbejde i et effektivt miljø, hvor der stilles krav til kvaliteten i arbejdet samtidig med, at der ydes en høj service til borgere og virksomheder

• Du er udpræget systematisk, omhyggelig og har blik for detaljen

• Du arbejder effektivt, struktureret, selvstændigt og kan bevare overblikket

• Du udviser engagement, tillid, deler din viden og er god til at samarbejde

• Du er venlig med et glimt i øjet og brænder for god service og korrekt sagsbehandling

Færdselsstyrelsen

Færdselsstyrelsen er en selvstændig styrelse under Transportministeriet. Styrelsen har ansvaret for kørekort, færdsel, syn, køre- og hviletid og køretøjsteknik, hvor kerneområderne er tilsyn og regulering.

Siden 2016 har vi været placeret i Ribe som en del af Trafikstyrelsen, men den 1. januar 2020 blev Færdselsstyrelsen en selvstændig styrelse under Transportministeriet. Den 1. oktober 2021 overtog vi en ny stor opgave på kørekort- og takografkortområdet, som mere end tredoblede vores organisation. Vi står stærkt på værdier som fællesskab, handlekraft, læring og meningsskabelse og ønsker en kultur, hvor du oplever indflydelse og plads til ambitioner.

Du vil blive en del af en ung styrelse, hvor du i høj grad får mulighed for at præge din arbejdsdag og opgaver. Derudover vil du blive en del af en arbejdsplads, der vægter sociale og faglige arrangementer højt – også på tværs af styrelsens områder. I styrelsen er vi mange forskellige faggrupper og udgør en bred vifte af specialister og generalister.

Har du lyst til at vide mere om Færdselsstyrelsens organisation, strategi og vision kan du læse herom på www.fstyr.dk.

Løn og ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen. Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem den pågældende faglige organisation og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Yderligere information

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Finn Lund Sørensen på telefon 20233460, gerne på SMS, så vender Finn retur.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter via Færdselsstyrelsens ansøgningsportal på www.fstyr.dk senest den 20.november 2022

Samtaler forventes afholdt i uge 47.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ribe.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Ribe
  • Søndag den 20. november 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Ribe

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Ribe over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Ribe over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1