Kollegaer til nyetableret enhed inden for refusion af udbytteskat i Viborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Vil du være med til at sikre, at indeholdt udbytteskat bliver tilbagebetalt korrekt? Og har du lyst til at være en del af et område med meget stor, politisk bevågenhed? – så er du måske én af vores nye kollegaer i Udbytteskat i Skattestyrelsen.

Vi søger lige nu et antal dygtige sagsbehandlere til Udbytteområdet. Du bliver en del af et eksisterende fagområde, der omfatter fem enheder. De eksisterende enheder består af både erfarne medarbejdere og nyansatte, hvor man refererer til funktionslederen for enheden.

Sagsbehandling og kontrol af refusionsanmodninger
Arbejdet vil hovedsageligt bestå af kontrol og sagsbehandling, der kræver selvstændig håndtering og vurdering. Du vil herudover indgå i dagligt samarbejde med dine kolleger, og der vil være snitflader til den finansielle sektor i Danmark og internationalt.

Dit primære ansvarsområde bliver kontrol af refusionsanmodninger typisk fra udlandet, hvor du i det daglige kontrollerer, at betingelserne for refusion af udbytteskat er opfyldt. Kontrolarbejdet laves som skrivebordskontrol og vil bl.a. bestå af følgende opgaver:

  • Håndtering af refusion af indeholdt udbytteskat til skattesubjekter, der er begrænset skattepligtige i Danmark.
  • Kontrol af anmodninger om refusion af indeholdt udbytteskat.
  • Administration i forhold til anmodninger om refusion af indeholdt udbytteskat, herunder i mindre omfang besvarelse af henvendelser fra udenlandske borgere og virksomheder.

Du får et arbejde, der varierer mellem stor selvstændighed, faglig sparring og samarbejde med kollegaer.

Det er vigtigt, at du trives med administrativt arbejde, og du ønsker at gøre en samfundsmæssig forskel, hvor du bidrager til sikring af fundamentet for finansiering af det danske samfund.

Faglighed og professionel tilgang
Du er uddannet finansøkonom, professionsbachelor i skat eller tilsvarende. Sagsbehandlererfaring fra det offentlige er en meget stor fordel. Alternativt kan du være uddannet kontorassistent med erfaring med sagsbehandling fra det offentlige. Det er en fordel, hvis du har regnskabsmæssig erfaring, eller har opnået relevant erfaring fra en lignende stilling.

Med din faglighed skal du kunne gennemskue opgaver af mindre kompleks karakter, og vurdere om der er forhold, som kræver ekstra fokus, for at sikre korrekt sagsbehandling. Vi forventer, at du har en veludviklet sans for detaljer og kan se forskelle i sager der ellers ligner hinanden. Du går til dine opgaver med stor grundighed og din tilgang er undersøgende. Du trives med at løse mange rutineopgaver

Kendskab til det finansielle område, værdipapirer og/eller skatteområdet vil anses som en fordel, men dog ikke et krav. Du har evnerne til at opbygge de faglige kompetencer, der kræves.

Vi forventer ligeledes, at dine kommunikationsevner er gode, og at du kan udtrykke dig klart og præcist i skrift og tale på både dansk og engelsk.

Fællesskabsfølelse og dedikerede kollegaer
Du kan se frem til at blive en del af et engageret og tillidsbaseret arbejdsmiljø præget af samarbejde og viljen til at lykkes. Kulturen i enhederne er båret af høj faglighed og en uformel humoristisk omgangstone. Din enhed vil være nyoprettet, så du kommer til at arbejde et sted med stor pionerånd, hvor vi står sammen om opgaveløsningen, og hvor opgaven løses bedst med faglig sparring.

Du vil indgå i et introduktions- og oplæringsforløb for hurtigt at kunne arbejde selvstændigt med opgaverne. Du vil ligeledes blive tilknyttet en ”makker”, som er en erfaren kollega, der hjælper dig i din oplæringsperiode.

Vil du vide mere om Skattestyrelsen som arbejdsplads, så se med her.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 25. juli 2021.

I uge 26 besvares spørgsmål gerne af funktionsleder Maibrit Wibe på telefon 72 38 81 36.

I uge 26, 27, 28 besvares spørgsmål gerne af Mathias Frostholm Kristensen på telefon 7237 1538.

I uge 27, 28 og 29 besvares spørgsmål gerne af funktionsleder Gert Schmidt på 72 38 23 07.

Vi forventer, at vores nye kollegaer starter den 1. oktober 2021. Ansættelsessamtaler afholdes virtuelt på MS Teams i uge 31, 32 og 33.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre Brovej 20-22, 8800 Viborg, som forventes at stå klar i fjerde kvartal 2021. Ind til da vil der blive tale om virtuelt arbejde med tilknytning til Lyseng Allé 1, 8270 Højbjerg, men der forventes ikke kørsel til Højbjerg.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Skive
  • Søndag den 25. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Skive over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
7. september 2024 2
6. september 2024 1
5. september 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 6
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 8
18. august 2024 10
17. august 2024 10
16. august 2024 9
15. august 2024 9
14. august 2024 9
13. august 2024 9
12. august 2024 9
11. august 2024 10
10. august 2024 10
9. august 2024 10
8. august 2024 9