Erfaren sagsbehandler til skattekontrol af selskaber i den finansielle sektor – Skattestyrelsen i Århus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tranbjerg J

Vil du arbejde med kontrol af skattemæssige forhold i virksomheder indenfor den finansielle sektor? Så har du muligheden for at blive en del af Skattestyrelsens selskabsskatteenhed i Århus.

Kontrolopgaver i finansielle virksomheder
Din primære arbejdsopgave vil være tungere sagsbehandling af selskabsskatteretlige problemstillinger i den finansielle sektor. Sagerne opstår på enten Skattestyrelsens eller virksomhedernes initiativ.

På områder, hvor der vurderes at være en høj risiko for fejl i virksomheders indkomstopgørelse, udsøges virksomheder til kontrol. Sagsbehandlingen og dermed din opgave består herefter i – i dialog med virksomheden – at kontrollere, om der er fejl i selvangivelsen. Det kræver regnskabsmæssig forståelse kombineret med viden om, hvordan regnskabets tal kan brydes ned og efterprøves, ligesom det fremfundne faktum skal kunne vurderes i forhold til relevant lovgivning.

Tilsvarende kan gøre sig gældende, hvor virksomheder eller rådgivere henvender sig med et spørgsmål eller en anmodning om genoptagelse af skatteansættelsen. Du skal være indstillet på at arbejde i et miljø, der er kendetegnet ved høje forventninger til kvalitet og som undtagelsesvist har stramme deadlines.

Nogle sager løses individuelt, dog altid med nye øjne fra en kollega, mens andre opgaver som følge af sagens omfang og kompleksitet løses i et team.

Kom ombord
Har du viden om og erfaring med dansk og international selskabsskatteret, regnskabsforståelse og revision i den finansielle sektor, så er det måske dig vi søger til denne nye stilling.

Du har formentlig en videregående uddannelse som f.eks. cand.jur., cand. merc. jur., eller cand. merc. aud.

Du kan også have erhvervet de faglige kompetencer på anden vis f.eks. med en teoretisk uddannelse indenfor skat og/eller praktisk erfaring hermed gerne fra en skatteafdeling i den finansielle sektor eller fra et job i skatteafdelingen i et revisionsfirma. Du forstår at omsætte teori til praksis og har erfaring med opgørelse af den skattepligtige indkomstopgørelse for pengeinstitutter.

Vi forestiller os desuden, at du:

• kan lide det særlige i at arbejde med selskabsskatteretten.

• har evnen og viljen til at sætte dig ind i et globaliseret skatteområde, der er under konstant udvikling og forandring.

• tager et stort opgaveansvar og i stort omfang kan arbejde selvstændigt.

• er i stand til at arbejde intensivt og samarbejdende i et team med høje forventninger til kvalitet.

• løbende vedligeholder og udvikler dine kompetencer om skat, finansiel lovgivning, IFRS, revisionsteknik og kommunikation, både skriftlig og mundtligt.

Om os, Store Selskaber
Store Selskaber er en af tre afdelinger i søjlen Selskaber i Skattestyrelsen, der har til opgave at sikre, at de 10.000 største virksomheder betaler den rigtige skat – hverken mere eller mindre.

I vores enhed, Store Selskaber, StS03 - Pengeinstitutter/Selskabsskat arbejder vi blandt andet med skattemæssige forhold inden for den finansielle sektor (pengeinstitutter samt realkreditinstitutter) og det er til denne del, at vi søger en medarbejder.

Sammen med enhedens øvrige finansielle medarbejdere indgår du i den løbende opgaveløsning vedrørende virksomhedernes skatteforhold. Flere af de store virksomheder indgår i en udvidet samarbejdsform, Tax Governance, hvor vi i samarbejde med virksomhederne anvender en åben og dialogbaseret proces i opgaveløsningen.

Vi er for øjeblikket 24 kollegaer i enheden, hvoraf 7 medarbejdere udelukkende beskæftiger sig med den finansielle sektor. Vi har adskillige års erfaring med at arbejde indenfor kontrol og servicering af de store virksomheder.

Vi stræber efter at kombinere vores viden om forretning, revision, regnskab og skatteregler. Vi værdsætter faglig udvikling og sparring, så vi hele tiden arbejder effektivt og med høj kvalitet. Kollegerne i enheden har forskellige uddannelsesmæssige baggrunde og har erfaring med de forskellige aspekter inden for skatteretten.

Vi tilbyder dig udfordrende opgaver med en høj grad af selvstændig opgaveløsning i samarbejde med dygtige og ansvarsbevidste kollegaer, som er gode til at understøtte og udfordre hinanden fagligt. Vi lægger vægt på god trivsel samt en åben og uhøjtidelig omgangstone og samarbejdsform.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, cv og eksamensbeviser samt eventuelt yderligere materiale via linket senest 16. juli 2021 kl. 10.00.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Helle Kruse på tlf. 7238 8214 – i uge 28. Vi holder løbende samtaler. Der kan evt. indgå en logisk test og en personprofilanalyse i rekrutteringsprocessen. Der bliver indhentet referencer og straffeattest inden ansættelse.

Tiltrædelse pr. 1. september 2021 eller efter aftale.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre Slet Parkvej 1 – 3, 8310 Tranbjerg.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Tranbjerg J.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Tranbjerg J
  • Fredag den 16. juli 2021

Lignende jobs

  • Spare Parts Coordinator – Aarhus

    Drømmer du om en arbejdsdag med stor kontaktflade og spændende opgaver? Virksomheden og dens muligheder: Denne større virksomhed ved Aarhus nord har i mange år været førende indenfor fremst..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Sekretariatsmedarbejder til Institut for Bio- og K...

    Er du en stærk formidler, og har du flair for koordination og processer? Er du udadvendt og motiveres du af at finde løsninger, der forener mange interesser? Søger du samtidig et job med både admin..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Mødebooker/Account Manager

    Vi tilbyder en enestående mulighed for dig, der vil tage ejerskab over din karriere og arbejde målrettet mod at blive Key Account Manager, hvor du selv booker og afholder møder via Microsoft Teams..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Er du struktureret, detaljeorienteret og brænder du for at servicere kunder? Vi søger en engageret backoffice-medarbejder, hvor du får en central rolle i at sikre, at alt kører på skinner. Bliv en .
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Tranbjerg J

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Tranbjerg J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Tranbjerg J over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0