Administrativ medarbejder med stort servicegen og flair for struktur til Front Desk på campus Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Vi søger en administrativ medarbejder til Front Desk på Campus Slagelse. Medarbejdere i Front Desk er Absalons ansigt udadtil, er imødekommende og kan håndtere henvendelser professionelt fra såvel ansatte, studerende, kursister og eksterne gæster, der kommer på campus.

Front Desk understøtter flere af vore indsatsområder herunder indsatsområdet "studerende i centrum" og bidrager blandt andet til at sikre, at vi har levende campusmiljøer. Som administrativ medarbejder i Front Desk, kan du være med til at gøre netop det ønske til en realitet.

Din profil
Som administrativ medarbejder i Front Desk vil du møde mange forskellige mennesker og det er væsentligt, at du kan genkende dig selv i følgende:

Imødekommende og serviceorienteret. Du har lyst til og mod på at yde en god service for de samarbejdsparter og kolleger, som du møder og som har brug for din hjælp. Du har et smil på læben og interesserer dig for ”hele huset” og hvem, der er på campus – lige fra ansatte til de studerende. Der er mange ting at holde styr på, og det kan tage tid at komme ind i opgaverne. Derfor er det vigtigt, at du tør spørge ind og bede om hjælp og kan bevare roen i pressede situationer.

Du er struktureret, detaljeorienteret og arbejder systematisk. Det ligger dig naturligt at være initiativrig, dykke ned i detaljen og have fokus på kvalitet. Du forstår vigtigheden af at agere professionelt og med integritet – både over for dem, du møder og over for de opgaver, du har.

Du er vedholdende i løsningen af dine opgaver. Du bidrager med at finde gode løsninger og hensigtsmæssige arbejdsgange. Det er naturligt for dig at tilegne dig viden om de afdelinger, der er i huset og følge op på opgaverne.

Relations- og samarbejdsskabende. Du er optaget af at skabe gode, professionelle relationer og har en empatisk tilgang og evne til at samarbejde med mange forskellige mennesker

Derudover forventer vi os, at du har:
  • Erfaring med administrativt arbejde fra andet job.
  • Flair for at etablere effektive arbejdsgange til gavn for helheden.
  • Er vant til at arbejde i og med IT-systemer.
  • Kan begå dig på såvel dansk og engelsk.


Dine arbejdsopgaver
Sammen med kollegerne på tværs af fællesfunktionerne skal Front Desk løfte en bred vifte af opgaver, hvor overskriften er service af hele campus. Herunder kan du se nogle af de arbejdsopgaver, som ligger i stillingen.

Typer af opgaver. Modtage og guide ansatte, studerende og gæster på campus, herunder at håndtere henvendelser om AV/IT-udstyr og hjælp med en række mindre administrative opgaver. Håndtere post samt mailbokse, udlevere studiekort, dokumentation for studieaktivitet, udlån af nøglekort, bestille kontorartikler til campus, udlåne IT-udstyr, bistå ved IT-spørgsmål, bestille blomster mv.

Dine kolleger
Front Desk i Slagelse er, som et nyt tiltag på Absalon, etableret i et tværgående samarbejde mellem Facility Service, Uddannelsesservice samt Ledelsessekretariatet og består af fem medarbejdere udover dig. I dækker tilsammen åbningstiden i Front Desk, som er fra 8-15.

Vi har en uformel omgangstone og et stærkt samarbejde om de forskellige opgaver. Der er tale om et nyt koncept, som først blev etableret i forbindelse med, at vi for nylig er flyttet ind på det nye campus. Derfor er vi fortsat i en udviklingsfase, hvor vi glæder os til dit bidrag til den fortsatte udvikling.

Du får ansættelsessted på vores nyopførte campus, som ligger lige ved Slagelse station. I Slagelse er vi ca. 250 medarbejdere i alt.

Du vil blive ansat i Facility Service med reference til Chef for Facility Service, Birgitte Lunden Poulsen.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område. Stillingen er på deltid 30 timer om ugen, og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. oktober 2021
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Teamleder, Anette Skovkjær Degn, 7248 1283 eller Chef for Facility Service, Birgitte Lunden Poulsen, 7248 2275.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest den 16. juli 2021.
  • Vi forventer at holde 1. samtaler den 11. august 2021 og 2. samtaler den 16. august 2021.


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 13 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Slagelse
  • Fredag den 16. juli 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Slagelse

    Er du pædagog eller måske sygeplejerske, SSA, fysioterapeut eller ergoterapeut og har du lyst til at arbejde med at skabe tryghed om natten på PAM Intensiv, SL2 og SL3, Psykiatrisygehuset i Slagels..
    • Administrativ medarbejder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger en vagtplanlægger og administrativ medarbejder , til Lungeklyngen på SUH, Nykøbing F. Der er tale om en fast stilling på 37 timer/uge og mødetid er på hverdage i dagtimerne. Om os:.
    • Administrativ medarbejder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Roskilde

    Administrativ medarbejder (kontorassistent/lægesekretær/SAK eller akademisk medarbejder) søges til Børne- og Ungdomspsykiatrien - Klinik Roskilde (37 timer/ugentligt) Det er nu, at Børne- & Un..
    • Administrativ medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Slagelse

    Nysgerrig kollega med dataanalysefærdigheder og et digitalt mindset søges til staben på Næstved, [xxxxx] Ønsker du at være en central figur i udviklingen af datainforme..
    • Administrativ medarbejder
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
26. juli 2024 5
25. juli 2024 5
24. juli 2024 5
23. juli 2024 5
22. juli 2024 5
21. juli 2024 5
20. juli 2024 5
19. juli 2024 4
18. juli 2024 6
17. juli 2024 5
16. juli 2024 5
15. juli 2024 4
14. juli 2024 4
13. juli 2024 4
12. juli 2024 3
11. juli 2024 3
10. juli 2024 3
9. juli 2024 3
8. juli 2024 3
7. juli 2024 3
6. juli 2024 3
5. juli 2024 4
4. juli 2024 3
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2