AC-TAP med fokus på infrastruktur inden for digitalisering, automatisering og datafangst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tjele

Ved Institut for Husdyrvidenskab på Aarhus Universitet, Foulum har der igennem de sidste år været tiltagende fokus på og opgaver med udvikling af digitalisering og automatiseret datafangst. Et område som også fremover vil have stort fokus i instituttet. For at vi kan følge med denne udvikling, søger instituttet derfor en analytisk og struktureret AC-TAP, som kan varetage udviklingsprojekter samt sørge for ”sikker drift” i den store portefølje af protokoller og systemer, der er i instituttets infrastruktur på digitaliserings og datafangst området.

Du skal have specifikke interesser og kompetencer inden for forsøgsarbejde og datahåndtering, og skal kunne tage projektlederansvar for både udviklings- og driftsopgaver.

Dine arbejdsopgaver
  • Projektleder på drift og udvikling af digitaliseringssystemer til kvæg, svin, fjerkræ og markdrift.
  • Udvikling og implementering af filtreringsprotokoller for datafangst.
  • Udvikling og implementering af brugergrænseflade på ”dataplatformen”. Fokus er fremtidig anvendelse af ”standard” IT-applikationer i AU (eks. SharePoint, OneDrive, Teams mm.).
  • Facilitator på forsøg i vores forsøgsfaciliteter, herunder understøtte uerfarne projektledere eller forskere med forsøgsplanlægning samt optimering af brugen af ressourcer (dyr og stalde) på tværs af forsøgene.
  • Projektleder på opbygning af nye digitaliseringssystemer til relevant laboratorieudstyr (på sigt).

Opgaverne har ophæng i faglige aktiviteter, i forskningsprojekter samt i instituttets datagruppe. Du skal deltage i relevante planlægnings- og koordineringsmøder i både forsøgsfaciliteterne og datagruppen, og kunne tage projektlederrollen i udvalgte udviklingsopgaver.

Dine kvalifikationer
Du har en relevant videregående uddannelse, og erfaring med forsøgsarbejde samt indgående kendskab til digitalisering, datafangst og datakvalitet.

Den oplagte kandidat til stillingen er således en person, der har indgående kendskab til forskning og forsøgsarbejde og det nødvendige samspil, der er mellem arbejdet i forsøgsfaciliteter, laboratorier og hos forskere, men som samtidig har en overordnet og analytisk tilgang til udvikling af digitalisering og sikring af datakvalitet.

Du er struktureret og har let ved at bevare overblikket og følge op på tingene – også for andre. Du skal være selvledende, samarbejdende og udviklingsorienteret. Som person er du udadvendt, har humor og er god til at give din mening til kende på en konstruktiv måde. Du skal have indgående kendskab til IT-systemer som SAS, R og Excel samt kendskab til IT-applikationer som SharePoint, OneDrive, Teams mm.

Dansk og engelsk på et højt niveau er ligeledes påkrævet.

Hvem er vi?
Institut for Husdyrvidenskab er en del af Faculty og Technical Sciences ved Aarhus Universitet. Vi gennemfører grundlæggende, statistisk og anvendelsesorienteret forskning inden for ernæring, sundhed og velfærd. Anvendelsesområdet er inden for husdyrproduktion, hobbydyr og humane problemstillinger. Instituttets kerneopgaver er forskning, undervisning og myndighedsrådgivning.

Instituttet er organiseret med tre forskningssektioner, forsøgsfaciliteter og sekretariat. Du vil blive en del af forsøgsfaciliteterne og referere til Centerlederen, men en stor del af opgaverne vil være direkte i samarbejde med forskerne og forsøgsteknikerne på tværs af forskningssektionerne.

Du kan læse mere om os her: www.anis.au.dk.

Yderligere informationer
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Centerleder Jens Bech Andersen, tlf. +45 9350 8758.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 32.

Arbejdsstedet er Aarhus Universitet, Institut for Husdyrvidenskab, Blichers Allé 20, 8830 Tjele.

Formalia
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten.

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus University is an academically diverse and research-intensive university with a strong commitment to high-quality research and education and the development of society nationally and globally. The university offers an inspiring research and teaching environment to its 38,000 students (FTEs) and 8,000 employees, and has an annual revenues of EUR 885 million. Learn more at www.international.au.dk/.

Frist
28. juli 2021.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Tjele.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Tjele
  • Onsdag den 28. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Tjele

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Tjele over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Tjele over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0