Vicekontorchef til tværsektoriel enhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Vil du være med til at sætte retning for det tværsektorielle samarbejde i Region Nordjylland, har du bred erfaring fra at arbejde i en politisk organisation og har du lyst til at lede 11 engagerede medarbejdere?

Samarbejde, resultater og et dynamisk miljø
I Sundhedsplanlægning er vores kerneopgave at sikre gode og sammenhængende processer, aftaler og planer på sundhedsområdet i Region Nordjylland. Dette gør vi ikke alene, men i et tæt samarbejde med de øvrige afdelinger i regionen samt hospitaler, kommuner og almen praksis. Herudover varetager vi væsentlige opgaver ift. betjening af regionens administrative og politiske ledelse, ligesom vi fungerer som bindeled til de nationale aktører på sundhedsområdet. Opgaverne strækker sig over længerevarende planlægningsprocesser, korterevarende analyser og udviklingsprocesser samt dag-dag-tid sagsbehandling inden for kontorets opgaveportefølje.

Du kan læse mere om kontoret på

Tværsektoriel enhed er en blandt tre enheder i kontoret.
I Tværsektoriel Enhed er kerneopgaven det tværsektorielle samarbejde med kommunerne og almen praksis. Et vigtigt fundament i enhedens arbejde, er Sundhedsaftalen og de dertil hørende tværsektorielle grundaftaler, hvor enheden balancerer mellem at sætte fælles retning og at understøtte de lokale, politiske klynger i deres arbejde med sundhedsaftalen. Enheden har sekretariatsbetjeningen af Sundhedskoordinationsudvalget, Strategisk Sundhedsforum samt Patientinddragelsesudvalget. Herudover rummer enhedens opgaveportefølje hele området omkring sundhedsfremme og forebyggelse, ligesom regionens arbejde med befolkningsundersøgelserne ”Hvordan har du det” samt børnesundhedsprofilen er forankret i enheden. Region Nordjyllands part i projektet Aktiv Patientstøtte er ligeledes koblet på enheden.

Overblik, engagement og lyst til personaleledelse
Du har en inddragende og kommunikerende ledelsesstil og skaber engagement og begejstring i den daglige opgaveløsning i enheden og kontoret. Du har stærke relationelle kompetencer med henblik på at skabe gode løsninger i det tværsektorielle felt sammen med dine medarbejdere.

Vi søger en vicekontorchef, der:
  • Har erfaring med ledelse, eller har ambitioner om at træde ind i ledelsesfaget.
  • Har erfaring fra arbejde på sundhedsområdet og/eller fra arbejde i en politisk ledet organisation.
  • Trives med opgaver, som ofte tiltrækker sig såvel administrativ som politisk opmærksomhed og kan betjene regionens politiske ledelse med sikker hånd.
  • Har lyst til at arbejde i et dynamisk og til tider travlt miljø, hvor der er behov for et stort overblik, en grundig struktur og en fin fornemmelse ift. at prioritere enhedens samlede opgaveløsning.
  • Formår at bringe medarbejderne og deres faglighed i spil, give sparring hvor behov, men også at udfordre medarbejderne til at skabe nye løsninger, der er med til at udvikle sundhedsvæsenet.

Din arbejdsform er initiativrig, energisk og du går gerne forrest. Du er struktureret og har en god analytisk sans ift. de hensyn, perspektiver og problemstillinger, der kendetegner det tværsektorielle samarbejde. Du har et godt overblik og er vant til at overkomme mange komplekse opgaver i din hverdag - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du er udadvendt, er dygtig til at kommunikere og så har du et godt humør.

Dynamisk ledergruppe, værdi i opgaveløsningen og gode karrieremuligheder
I Region Nordjylland vil vi gerne kendetegnes ved at skabe resultater i det nære og sammenhængende sundhedsvæsen. Senest er regionen sammen med de nordjyske kommuner gået i front ved at indgå en aftale omkring IV-behandling i borgerens eget hjem. Og netop borgeren og patienten skal være vores kompas. Du skal derfor brænde for sundhedsvæsenet og for at skabe resultater på baggrund af et godt samarbejde med kommuner og almen praksis.

Samarbejdet er også i fokus i vores kontor. Opgaver, processer og resultater hænger sammen på tværs af kontorets tre enheder og ledergruppen tager fælles ansvar for kontoret samlede opgaveportefølje. Vi forventer at du er klar til at bidrage aktivt ind i vores ledergruppe, hvor der er store ambitioner, fokus på de gode løsninger, højt til loftet og godt humør.

Du vil som vicekontorchef i Tværsektoriel Enhed få en bred berøringsflade med samarbejdspartnere i kommunerne, på hospitaler og i almen praksis. Du vil få et stort netværk og med det rette engagement, have mulighed for at binde de vigtige sløjfer i et sammenhængende sundhedsvæsen. Din position vil derfor give dig et bredt blik ind i sundhedsvæsenet og vores organisation og der er mange udviklingsmuligheder herfra. Der er desuden fine muligheder for løbende kurser og kompetenceudvikling.

Noget for dig?
Stillingen er på fuld tid. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med den relevante faglige organisation. Arbejdssted er Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, Aalborg Ø.
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte kontorchef Malene Møller Nielsen på tlf. 29 62 98 23 eller e-mail [email protected] (kan ikke træffes i uge 28-29 og 31). Du kan i uge 31 kontakte afdelingsdirektør Eva Sejersdal Knudsen på tlf. 2462 9363 eller mail: [email protected]

Hvis din interesse for jobbet som vicekontorchef er vakt, så skynd dig til tasterne og send os en ansøgning.
Ansøgningsfrist er tirsdag den 11. august 2020. Samtaler afholdes mandag den 17. august. Der kan blive tale om en 2. samtale, men det vil afhænge af den konkrete situation og ansøgerfeltet. Det forventes at stillingen kan besættes med virkning fra 1. oktober 2020.

Region Nordjylland
Regions Nordjylland løser opgaver på tværs af hospitaler og øvrige enheder i Region Nordjylland. Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 14.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi garanterer et job med indhold og mening og fantastiske kolleger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Aalborg Øst
  • Tirsdag den 11. august 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2