[xxxxx] søger Vicekontorchef til det nære sundhedsområde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Brænder du for ledelse, og har du gode relationelle kompetencer? Kan du se dig selv i spidsen for et dynamisk og engageret arbejdsfællesskab på et af de helt fundamentale velfærdsområder i Danmark?
Så er det måske dig, vi er på udkig efter!

Om jobbet

Du varetager ledelsen for Praksisenhedens 10 AC-medarbejdere. Dit fokus er bl.a. på at lede og sætte retning for en gruppe motiverede og engagerede medarbejdere, som arbejder selvstændigt. Du sikrer samtidig et godt og konstruktivt samarbejde med alle sundhedspersoner og øvrige interessenter på området.

Praksisenheden løser opgaver bredt på praksisområdet, herunder i forhold til lægedækning samt rekruttering og fastholdelse på almen praksis området. Enheden varetager sagsbehandling, planlægning, udvikling, patientsikkerhedsarbejde og sekretariatsbetjening af politiske udvalg inden for alle praksisområder. Der arbejdes tæt sammen med den politiske og administrative ledelse, kommuner, hospitaler og faglige organisationer mv.

Du referer til praksischefen og indgår i et ledelsesteam, som udover dig består af praksischefen og lederen af Nord-KAP (kvalitetsenheden for almen praksis) Fokus er bl.a. på samarbejdet om kvalitetsudvikling og lægedækning på almen praksis området.

Om dig
Du evner at spille bold med og motivere en engageret og selvstændigt arbejdende medarbejdergruppe, bl.a. ved at give arbejdsopgaverne mening og retning. Du er kommunikerende, tillidsskabende og forstår at skabe en fornuftig organisering omkring arbejdsopgaverne. Du evner at samarbejde både på de indre og de ydre linjer samt at bidrage til den samlede ledelsesopgave i kontoret Nære Sundhedstilbud.

Du skal kunne håndtere et ledelsesrum med mange forskelligartede ledelsesmæssige opgaver og mange stærke interessenter. Du skal derfor også kunne se dig selv i en udadvendt rolle og kunne navigere i kompleksitet. Du har talent for betjening af det politiske og administrative niveau og skal kunne leve med, at en stor del af enhedens arbejde har såvel politikernes som den øvrige omverdens bevågenhed.

Derudover har du følgende kvalifikationer og kompetencer:
  • Du må meget gerne have kendskab til sundhedsområdet og også meget gerne have ledelseserfaring fra en politisk ledet organisation.
  • Du har gode strategiske evner, kan agere i kompleksitet og skabe enighed om løsninger.
  • Du har veludviklede relationelle kompetencer og formår at formidle det gode samarbejde – du har flair for såvel den formelle som den uformelle relation.
  • Du evner at blive udfordret, og udfordrer gerne selv.
  • Du er gerne samfundsvidenskabeligt uddannet og har solide analytiske kompetencer.


Vi tilbyder
  • En mulighed for at sætte dine kompetencer i spil i en ramme tæt på det politiske niveau.
  • Et job, som byder på udfordringer i snitfladen mellem private sundhedspersoner og det øvrige sundhedsvæsen.
  • En arbejdsplads, hvor vi bakker hinanden op, hvor der er en uformel omgangstone og fokus på gensidig sparring.
  • En interessant og dynamisk hverdag, hvor dagene sjældent ligner hinanden og med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.


Om Nære Sundhedstilbud
Du bliver en del af kontoret Nære Sundhedstilbud, der er en del af afdelingen Patientforløb og Økonomi. Udover Praksisenheden består kontoret af et sekretariat for hele afdelingen og Kvalitetsenheden for almen praksis (Nord-KAP).

Nære Sundhedstilbud løser opgaver på praksisområdet. Kontoret understøtter arbejdet med at sikre en velfungerende praksissektor, hvor borgeren oplever et nært og tilgængeligt sundhedstilbud af høj kvalitet, der har sammenhæng med det øvrige sundhedsvæsen. Sikring af, at alle borgere er tilknyttet et lægetilbud, er derfor en væsentlig del af kontorets opgaveportefølje. En velfungerende praksissektor forudsætter et godt og konstruktivt samarbejde med sundhedspersonerne på området og alle øvrige interessenter.

Praksisområdet omfatter praktiserende læger, speciallæger, fysioterapeuter, kiropraktorer, tandlæger, fodterapeuter, psykologer mv. Herudover varetager kontoret opgaver i forbindelse med kvalitetsudvikling, data, controlling samt arbejdet med utilsigtede hændelser og patientsikkerhed på praksisområdet.

Ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat pr. 1. februar 2021 eller snarest muligt. Der er tale om en fuldtidsstilling.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og konkret forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.
Arbejdsstedet er Regionshuset, 9220 Aalborg Ø. Regionens arbejdspladser er røgfrie.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er d. 5. december 2020.

Samtaler afholdes via Teams onsdag d. 9. december 2020. Der indkaldes til samtaler d. 7. december 2020.

Vil du vide mere?
Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Praksischef Carsten Haugaard Kvist på tlf. 97 64 83 21.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Aalborg Øst
  • Lørdag den 05. december 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2